Kojom agencijom u Istanbul??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
jasko__

#1 Kojom agencijom u Istanbul??

Post by jasko__ »

Ako ko ima kakvu preporuku..prvi put idem putem agencije negdje
Gledao sam Sol Azur ali ne nude aranzmane u periodu kada meni odgovara..koje jos provjerene i pouzdane agencije nude takve aranzmane..3-4 nocenja na bazi polupansiona, avionom, vodic, fakultativni izleti, ono standardno
Posto mi je prvi put hocu da idem sa organizovanom ekipom..znam da puno ljudi uzme samo prevoz a ostalo u privatnoj režiji..ali bih ovaj put probao ove organizovane aranzmane
Svaka preporuka je dobro dosla :bih:
Dr Arsla

#2 Re: Kojom agencijom u Istanbul??

Post by Dr Arsla »

Što će ti agencija ? Sa TA ili Pegasusom letiš, preko bookinga sebi rezerviraj smještaj, malo proguglaj o Istanbulu (Sultan Ahmet, Istiklal, Pjer Loti itd.) i uživajte.
Agencija te samo dere. Npr. vožnju Bosforom u vlastitoj režiji platićeš 2-3 KM a agencije uzimaju 20 €. Isto ti vrijedi za sve ostalo. Možeš skinuti i aplikaciju IstanbulTest sa saobraćajnim kartom, metro, tramvaj itd
krofnaa*

#3 Re: Kojom agencijom u Istanbul??

Post by krofnaa* »

Agencije izbace primamljivu cijenu ali u tu cijenu nije uračunata avio taksa od 100-150KM.
Ako ti ne odgovaraju termini i aranzmani agencije, mozes sebi organizovati sam put, nije toliko teško budući da imaš direktne letove iz sarajeva. Kupiš karte na stranici avio-kompanije, booking.com rezerviši smještaj sebi kakav želiš u kojem dijelu grada ti odgovara.
Post Reply