Kojim novinama najvise vjerujete?
-
Sarajevska Princeza
Dalmacija je u Hrvatskoj koliko ja znam.

-
Sarajevska Princeza
Hrvatska je dio Italije mala.
Bosna je bosanska.
Last edited by Sarajevska Princeza on 07/01/2005 11:11, edited 1 time in total.
-
krkan
#5 Re: Kojim novinama najvise vjerujete?
ja propuha u glavimargaretta wrote:Mislim da je 'Slobodna dalmacija' najobjektivniji casopis svih vremena.
- Alfons Kauders
beharrr wrote:Mongolian post
Ja samo vjerujem u Mongoloid post, ili na nasem... Dnevni avaz...
- Alfons Kauders
Minnela wrote:Ma Express su ipak najbolje
Fakat, samo Aziri i njenim kasikama vjerujem !
-
verbal
vjerovatno, ali se i dalje ne mogu nazvati ozbiljnom i profesionalnom zurnalistikom kojoj je glavni i jedini cilj nepristrano izvjestavanje.krkan wrote:dani su za klasu iznad drugih
biti najbolji u BiH, nazalost ne znaci i biti dovoljno dobar na evropskom nivou. Ja sve rjedje kupujem Dane, a vjerovatno cu uskoro potpuno prestati, jer su mi smjesni sa svojom mahalaskom uredjivackom politikom.
Glavni moto zurnalistike je:
"MI IZVJESTAVAMO (ODREDA), A STAVOVE PREPUSTAMO CITAOCU"
-
BECHO
E ta ti je zlatna vrijedna!verbal wrote:ne vjerujem novinama, a pogotovo ne onima sa prostora ex YU.
Od svih 'tariguza' sa nasih prostora, ipak mi se najvise svidja Kebin 'Start', koji je godinama daleko ispred ovih anus-eksamplara kao sto su Slobodna Bosna, Avaz, Dnevni List i sl.!
-
Pravda30
Bravo !verbal wrote:vjerovatno, ali se i dalje ne mogu nazvati ozbiljnom i profesionalnom zurnalistikom kojoj je glavni i jedini cilj nepristrano izvjestavanje.krkan wrote:dani su za klasu iznad drugih
biti najbolji u BiH, nazalost ne znaci i biti dovoljno dobar na evropskom nivou. Ja sve rjedje kupujem Dane, a vjerovatno cu uskoro potpuno prestati, jer su mi smjesni sa svojom mahalaskom uredjivackom politikom.
Glavni moto zurnalistike je:
"MI IZVJESTAVAMO (ODREDA), A STAVOVE PREPUSTAMO CITAOCU"
Posebno se slazem sa ovim podebljanim dijelom tvoje replike. Novina treba da izvjestava a ne da daje svoje misljenje i da gura svoju ideologiju ili svoje pulene kroz izvjestaj. Dakle cisto informativni clanci , su najbolji clanci.
No to nije samo problem u BIH. I vani vecina novina favorizira jednu politcku opciju ili ideologiju.