Koji su tačno sve zahtjevi/uslovi za vožnju skutera od 49ccm
-
mehoo
#1 Koji su tačno sve zahtjevi/uslovi za vožnju skutera od 49ccm
Često viđam likove po 15 16 godina vozaju se sa tim skuterima i mislio sam i sebi jedan nabaviti, pa me zanimaju koji su tačno zahtjevi/uslovi za to?
-
sLLayer
#2 Re: Koji su tačno sve zahtjevi/uslovi za vožnju skutera od 4
polozeni testovi sa 14 god starosti, kostaju 50KM
-
StreetGlow
#3 Re: Koji su tačno sve zahtjevi/uslovi za vožnju skutera od 4
trebaju ti samo testovi da bi dobio ono uvjerenje o poznavanju propisa saobracaja i sa tim mozes vozit s tim da imas licnu kartu jer nemozes drukcije potvrdit identitet a i traze ti oni tamo u autoskoli broj licne karte.mehoo wrote:Često viđam likove po 15 16 godina vozaju se sa tim skuterima i mislio sam i sebi jedan nabaviti, pa me zanimaju koji su tačno zahtjevi/uslovi za to?
-
sLLayer
#4 Re: Koji su tačno sve zahtjevi/uslovi za vožnju skutera od 4
ne treba mu licna karta, ja sam sa tim vozio samo te pita koje si godiste kad te zaustavi, jer ako se moze to poloziti sa 14 god a licna tek sa 16 koja je svrha polaganjaStreetGlow wrote:trebaju ti samo testovi da bi dobio ono uvjerenje o poznavanju propisa saobracaja i sa tim mozes vozit s tim da imas licnu kartu jer nemozes drukcije potvrdit identitet a i traze ti oni tamo u autoskoli broj licne karte.mehoo wrote:Često viđam likove po 15 16 godina vozaju se sa tim skuterima i mislio sam i sebi jedan nabaviti, pa me zanimaju koji su tačno zahtjevi/uslovi za to?