Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
papacja
#1 Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Curling, brzo hodanje, kriket (klis)
nastavite niz.
- daddy_cool
#2 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Ne znam da li bih mu dodjelio ove pridjeve iz naslova, ali meni je zanimljivo bacanje mobitela u dalj.
Snimke sa ovog takmičenja povremeno repriziraju na Discovery-jy pa pokušajte upratiti...
Snimke sa ovog takmičenja povremeno repriziraju na Discovery-jy pa pokušajte upratiti...
-
papacja
#3 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Nemoj zezati da to postoji? Osim toga nije Olimpijski sportdaddy_cool wrote:Ne znam da li bih mu dodjelio ove pridjeve iz naslova, ali meni je zanimljivo bacanje mobitela u dalj.![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Onaj cage-rage sto sportklub prenosi nekad. Kako je meni ono odvratno i besmisleno
- daddy_cool
#5 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Vidio svojim očima u nekoliko navratapapacja wrote:Nemoj zezati da to postoji? Osim toga nije Olimpijski sportdaddy_cool wrote:Ne znam da li bih mu dodjelio ove pridjeve iz naslova, ali meni je zanimljivo bacanje mobitela u dalj.![]()
Snimke sa ovog takmičenja povremeno repriziraju na Discovery-jy pa pokušajte upratiti...![]()
Platiš za mobitel koji najbolje "leži u ruci" i bacaj...
E sad', ako baš mora biti Olimpijski sport onda me pusti da malo razmislim
-
papacja
#6 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Puštamo tedaddy_cool wrote:Vidio svojim očima u nekoliko navratapapacja wrote:Nemoj zezati da to postoji? Osim toga nije Olimpijski sportdaddy_cool wrote:Ne znam da li bih mu dodjelio ove pridjeve iz naslova, ali meni je zanimljivo bacanje mobitela u dalj.![]()
Snimke sa ovog takmičenja povremeno repriziraju na Discovery-jy pa pokušajte upratiti...![]()
![]()
Platiš za mobitel koji najbolje "leži u ruci" i bacaj...
E sad', ako baš mora biti Olimpijski sport onda me pusti da malo razmislim
-
Kinder
-
papacja
#8 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
sinhronizovano plivanje 
- maslina
#9 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
BH fudbal iliti nogomet.
- Brunello
#10 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
skijaski bijatlon.....brzo hodanje je najneeroticni sport, fujjjjj
- Duhovni Vođa
#11 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
jel se ti zezas?Kinder wrote:Bejzbol
- sheilak
#12 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Meni ni jedan sport nije dosadan, ukoliko ja ucestvujem u njemu
A inace, ubi me bacanje kamena s ramena
i BH nogomet ( tu se slazem s maslinom).
Ozbiljno, biciklizam, npr mi je dosadan za gledati, kao i sportovi tipa curling, golf, bejzbol ( jer ne razumijem pravila ). Gledanje BH nogometa me deprimira.
Dakle, nema besmislenog sporta, ako aktivno ucestvujes u tome, a skoro svi su dosadni, ako ih samo gledas. Barem meni.
A inace, ubi me bacanje kamena s ramena
Ozbiljno, biciklizam, npr mi je dosadan za gledati, kao i sportovi tipa curling, golf, bejzbol ( jer ne razumijem pravila ). Gledanje BH nogometa me deprimira.
Dakle, nema besmislenog sporta, ako aktivno ucestvujes u tome, a skoro svi su dosadni, ako ih samo gledas. Barem meni.
-
papacja
#13 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Ima ti i ta smislasheilak wrote:Meni ni jedan sport nije dosadan, ukoliko ja ucestvujem u njemu
A inace, ubi me bacanje kamena s ramenai BH nogomet ( tu se slazem s maslinom).
Ali meni i dizanje tegova je besmisleno
- sffovac
#14 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
ni jedan sport nije besmislen
ali pracenje istih, ooo to je sasvim nesto drugo
mrzi me gledat utakmice, pogotovo fudbalske i mrzim vikende, jer tad ih ima haman na svakom kanalu
takodje ne volim naglabat o njim, iako koju pogledam, jer to su ko biva muske price, jebo ja takve price, bolje isperi mozak svjezim vazduhom il odspavaj
ali pracenje istih, ooo to je sasvim nesto drugo
mrzi me gledat utakmice, pogotovo fudbalske i mrzim vikende, jer tad ih ima haman na svakom kanalu
takodje ne volim naglabat o njim, iako koju pogledam, jer to su ko biva muske price, jebo ja takve price, bolje isperi mozak svjezim vazduhom il odspavaj
-
BetonBosne
#15 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Bacanje pogleda u vis 
- cyprus
#16 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Uh, ima takih sportova.
Ja npr. ne volim one gdje se jasno ne može izmjerit ko je pobjednik, nego ti trebaju sudijske ocjene za to (gimnastika, umjetničko klizanje, skokovi u vodu, sinhronizovano plivanje i sl.). Mislim znam ja da ovi sportovi spadaju među najteže i da to sve lijepo i impozantno izgleda, ali jbt što onda ne stave i obični ples npr. tango kao olimpijski sport
.
Hokej na ledu prezirem (recimo da mi je draži onaj na travi
), a isto se odnosi i na bejzbol i američki fudbal. Kriket neću ni da spominjem.
Eh i da, mrzim što plivanje ima onoliko disciplina.
Ja npr. ne volim one gdje se jasno ne može izmjerit ko je pobjednik, nego ti trebaju sudijske ocjene za to (gimnastika, umjetničko klizanje, skokovi u vodu, sinhronizovano plivanje i sl.). Mislim znam ja da ovi sportovi spadaju među najteže i da to sve lijepo i impozantno izgleda, ali jbt što onda ne stave i obični ples npr. tango kao olimpijski sport
Hokej na ledu prezirem (recimo da mi je draži onaj na travi
Eh i da, mrzim što plivanje ima onoliko disciplina.
-
dinosaur
#17 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Karling,bacanje kladiva,koplja,pogotovo kad žene učestvuju,nimalo ženstveno...uf! A tek ona takmičenja u bodi bildingu...imam noćne more poslije,a ima ih još... ko će ih se sjetiti....
- roki
-
dinosaur
#19 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Eee,ovakvih je malo...al njoj svaka čast! 
- sffovac
#20 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
ne znam vala al sta allison s motkom radi ju ju ju ju juuuu 

a tek okice

the roof the roof the roof is on fire
ili naski
gorim sav, gorim sav

a tek okice

the roof the roof the roof is on fire
ili naski
gorim sav, gorim sav
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#21 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Brunello wrote:skijaski bijatlon.....brzo hodanje je najneeroticni sport, fujjjjj
Fakat ne kontam kako ti je bijathlon besmislen sport? Pun je uzbudjenja od pcoetka do kraja, zna se promjeniti bruku takmicara na prvom mjestu, nikada nema izrazitog favorita (svak haman moze pobjediti), kombinacija izdrzljivosti, preciznosti, mirnoce, taktike.......
- cyprus
#22 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Slažem se. Biatlon mi je jedan od dražih zimskih sportovaAdmir_1984 wrote:Brunello wrote:skijaski bijatlon.....brzo hodanje je najneeroticni sport, fujjjjj
Fakat ne kontam kako ti je bijathlon besmislen sport? Pun je uzbudjenja od pcoetka do kraja, zna se promjeniti bruku takmicara na prvom mjestu, nikada nema izrazitog favorita (svak haman moze pobjediti), kombinacija izdrzljivosti, preciznosti, mirnoce, taktike.......
- Cholina_Lokica
#23 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
sinhronizovano plivanje i apsolutno mrzim i gledat i igrat odbojku.. ne znam zbog cega ali stvarno je citav zivot mrzim i tako mi je dosadna
-
kijameta
#24 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Svi sportovi su dosadni i besmisleni.Fudbal nije sport,to je mnogo vise od dosadnog i besmislenog sporta.
- chuchumbamayumbe
#25 Re: Koji su po Vama najbesmisleniji/najdosadniji sportovi
Atletika je zakon - kraljica sportova!
Besmisleni su mi box i tako te udaracke vjestine.
Ljudi izmislili oruzje da se ubijaju, a oni se josh uvijek lemaju po ringu shakama.

Besmisleni su mi box i tako te udaracke vjestine.
Ljudi izmislili oruzje da se ubijaju, a oni se josh uvijek lemaju po ringu shakama.