pasite ono što ste posijeli
a komi neće neka hvala
bravo pošteni muslimanuprogDVB wrote:
stochar wrote:hej, ljudi ako pogledate bolje, u rijeci Sarajevo,
ako pomijesamo red slova: ajevoras, dodamo jos neka slova, pa ih onda izbacimo, konvertujemo to u binarni kod, pa dodamo dvije 00:
ajevoras+ihvidfvinvonnekammmifrhidhbsvylxnashdc=
1001110010011=
100111001001100=
Mrzim Srbe, Jevreje, Muslimane i Katolike, sve je to bezze, obratite se meni ja sam djavo vodim vas u pakao!
Poruka svima: Sarajevo ima kafirsko znachenje i nemojte zivjeti tamo...
Mislim, ono s Colom, nidze veze! Mislim, nisam ja neki sad ljubitelj firme Coca-Cola, jest da su globalisti, drzi ih jevrejski lobi itd. ali, ovo je fakat smijesno...
Potrazi savjet nekog ko zna arapski!stochar wrote:...Mislim, ono s Colom, nidze veze! Mislim, nisam ja neki sad ljubitelj firme Coca-Cola, jest da su globalisti, drzi ih jevrejski lobi itd. ali, ovo je fakat smijesno...
Ne vidim razloga za ironiju ili bilo kakav napad na mene samo zato sto sam objavio nesto sto dosta ljudi na ovom forumu nije znalo.komi wrote:bravo pošteni muslimanu![]()
![]()
uništi nam jednu od boljih fabrika koja prehranjuje stotine radnika
a njihovu djecu će školovati neki arap... ili možda bog
srami se
kokakola neće propast kupovao ti ili ne (shvati da je bosna mikro ultra MALO tržište) ...samo ćeš upropastiti punionicu u hadžićima
i proizvesti stotine novih siromašnih ljudi...
![]()
![]()
hm...toliko si pošten da ćeš zbog jedne slučajnosti savjetovati forumaše da ne kupuju kokakolu...pa će mom tati plata biti manja jer će se više morati izdvajati za penziono...zbog otpuštanja u KOKAKOLI u hadžićimaprogDVB wrote:Ne vidim razloga za ironiju ili bilo kakav napad na mene samo zato sto sam objavio nesto sto dosta ljudi na ovom forumu nije znalo.komi wrote:bravo pošteni muslimanu![]()
![]()
uništi nam jednu od boljih fabrika koja prehranjuje stotine radnika
a njihovu djecu će školovati neki arap... ili možda bog
srami se
kokakola neće propast kupovao ti ili ne (shvati da je bosna mikro ultra MALO tržište) ...samo ćeš upropastiti punionicu u hadžićima
i proizvesti stotine novih siromašnih ljudi...
![]()
![]()
Nisu mi potrebne nikakve tvoje lekcije o tome trebam li cega da se sramim ili ne.
Sto se tice toga da li sam posteni musliman ili ne, mislim da je to moja licna stvar.
Da li je slucajnost ili ne, neka svako zakljuci sam za sebe.komi wrote: hm...toliko si pošten da ćeš zbog jedne slučajnosti savjetovati forumaše da ne kupuju kokakolu...pa će mom tati plata biti manja jer će se više morati izdvajati za penziono...zbog otpuštanja u KOKAKOLI u hadžićima
hvala ti na znanju arapskog
ja mislio tema bila pijemo li fantu od zove a ne pijemo li jeftinu propagandu. cuj progDVB ja ne znam arapski, ali znam da je ovo sto si ti gore postirao (a kruzi vec duze vremena internetom) nishta drugo do marketinski trik. naime ova elaboracija colinog logo-a djelo je pazi sad, proizvodjaca Mecca-Cole.progDVB wrote: Kad ti kazu jel' ono zaista pise ili ne, onda se opet mozemo vratiti diskusiji na ovu temu.
ma čovječe sjećaš li se ti šta je propaganda radila 1992.progDVB wrote:Da li je slucajnost ili ne, neka svako zakljuci sam za sebe.komi wrote: hm...toliko si pošten da ćeš zbog jedne slučajnosti savjetovati forumaše da ne kupuju kokakolu...pa će mom tati plata biti manja jer će se više morati izdvajati za penziono...zbog otpuštanja u KOKAKOLI u hadžićima
hvala ti na znanju arapskog
Savjetujem li ja nekome da ne kupuje coca-colu??
Vrijedjam li te i da li sam ironican prema tebi i da li ti drzim neke lekcije iako se ne slazem sa svim sto napises ovdje??
Komi, ti mene i dalje napadas i dodjeljujes mi neke malo teze kvalifikacijekomi wrote: ma čovječe sjećaš li se ti šta je propaganda radila 1992.
nešto slično sada ti radiš!
ali svome narodu!!!
zapamti to
svome narodu zbog neke slučajnosti s arapskim pismom
u koju sumnjam jer ne znam arapski
to je to što me nerviraRPM wrote:...ne brini komi, tvoj tata moze raditi kod mog tate ...komi wrote:...pa će mom tati plata biti manja jer će se više morati izdvajati za penziono...zbog otpuštanja u KOKAKOLI u hadžićima... tajkuna ...
Komi...fakat pretjerujeskomi wrote:to je to što me nerviraRPM wrote:...ne brini komi, tvoj tata moze raditi kod mog tate ...komi wrote:...pa će mom tati plata biti manja jer će se više morati izdvajati za penziono...zbog otpuštanja u KOKAKOLI u hadžićima... tajkuna ...
on se brine zbog tamo neke slučajnosti (uostalom baš me briga šta gdje piše)
a tajkuni sve opljačkaše što je još gore kažu: ma neka me pljačka pripadnik moga naroda bolje on nego kakav amerikanac ćeto muslić ili ustaša
![]()
![]()
![]()
![]()
u kakvom svijetu mi živimo
oprostiprogDVB wrote:Komi...fakat pretjerujeskomi wrote:to je to što me nerviraRPM wrote: ...ne brini komi, tvoj tata moze raditi kod mog tate ...... tajkuna ...
on se brine zbog tamo neke slučajnosti (uostalom baš me briga šta gdje piše)
a tajkuni sve opljačkaše što je još gore kažu: ma neka me pljačka pripadnik moga naroda bolje on nego kakav amerikanac ćeto muslić ili ustaša
![]()
![]()
![]()
![]()
u kakvom svijetu mi živimo