@Restart i @Omerta, odlicni postovi.
@Restar, potpuno si u pravu. I nevalja kad ljudi nesto uzimaju iz pomodarstva kao da je to neki kauč. Overprodukcija naminovno vodi ka smanjenju kvalitete.
Umalo da me ubjedis da i ja sebi nabavim tornjaka jer mi se svakako svidjaju ti psi. Da samo nisi napisao da su isti kao i Bosanci na dvije noge (ustezem se da upotrijebim termin ljudi). E kad sam to vidio, odmah me prosla zelja.
Upravo mi je ovo bilo cudno da ovoliki psi zive toliko dugo. Obicno su veliki psi oko 10 godina.
Ja imam pored onog malog crno-bijelog gada (sto se gubi), šarplaninku i mješanca rota sa najvjerovatnije šarplanincem ili tako necim (postavio sam mu sliku na ovoj temi pa vidi). Mozes li malo pojasniti kako su srbi zajebali sarplaninca? Ja svoje hranim rizom, pilecim vratovima, kuhanom ribom, kaurmom, krekerima, povremeno ide jaje i ponekad hljeb. Nisu debeli ali me ti sad malo zabrinu, da im nije to slucajno prejako za njih?
@Bizet, predivne face. Kako bih volio bebi malo njusku izgnjaviti kad je ovako pospana pa ne moze da se brani.
Mogu se voliti zivotinje a nevoliti ljudi ali ne i obratno.
NASAO SAM ONOG SVOG MALOG CRNO-BIJELOG GADA.