Ja imam novi pa se moram malo pohvaliti
Samsung C100

Moderator: Benq

meni je ta nokija jedna od drazih.zach wrote:
nokia 6210... sluzi svrsi.

nisam vidio taj, neces vjerovati ali ne vjerujem da je izasao u australiji jos.. izgleda cool sa flashom.. moram to pogledatipape wrote:Ovaj, .... Samsung SGH-E710, ....
...... a Lace me odmah napala da se ...... sminkerisem.![]()

Slabo sam koga upoznao da je htjeo telefon za bluetooth-om a da nije znao o cemu se radi.. mozda jedan od najvecih razloga zasto ljudi zele telefon sa bluetooth-om je manjak tog data kabla. Sa javom takodjer sam malo koga upoznao da je forsirao a da nije znao o cemu se radi. Ma da se tu ne slazem s tobom. Znaci ti nebi trebao koristiti moj C++ program zato jer ne znas C++? A ja tvoj zato jer ne znam JAVU? To je malo primitivno razmisljanje.. barem za mene.. Java je osposobljena na telefonima prvenstveno radi igrica itd.. jos jedan nacin zarade za gazde..mrak wrote: Inace, volio bih da mi neko objasni zasto ljudi hoce da imaju telefon sa recimo blututom kad nemaju pojma sta je to i za sta to sluzi? Ili javu kada ne znaju niti programirati niti imaju kabal da uploduju kakav midlet?
I u cemu je fazon kad imas mobitel sa kamerom kad su slike nikakve (najbolje koje sam vidio su nesto kao smijesnih 320x260), pa bolje je sliku po sjecanju rekonstruisati nego onako pixelizirano zamisljati proslost.
pape wrote:![]()
Za par dana, ponovo poziv i pitanje da li zelim da mi njihov agent dodje kuci i pokaze kako se to radi.![]()
Da skratim, .... logika ... sve cu da ti dam - samo da zaigram. Eh, ... nece ga meni zaigrat`.
Ova ti je genijalna!mrak wrote: nikakve (najbolje koje sam vidio su nesto kao smijesnih 320x260), pa bolje je sliku po sjecanju rekonstruisati nego onako pixelizirano zamisljati proslost.
cilj se informisat.. to je ujedno citav cilj interneta.. ali necemo sada o tome jaraneSF-Mujo wrote:Ja gay i seljačke teme isto kao i ona "Koje auto vozite". Šta vam je cilj ovdje, kurčiti se sa mobitelom što ga je babo kupio, je li?
Ja seljačina u pm.