nokia je skuplja vidim,ima i bolju rezoluciju ali cuo sam od par ljudi da se zale na njegov softver...moze li mi neko dati pravi savjet
hvala
Moderator: Benq
Cjepidlako...NeKi_LiK wrote:Da si mi jaran i da kupiš z600 ja se ne bi više družio sa tobom![]()
Ja odvratnijeg i nezgrapnijeg mobitela u životu nisam vidio.
ili
jeftino.. vrlo jeftino... kud se kreces da te pratim...mr.deeds wrote:znam gdje je mobil media,stvarno su najpovoljniji ali zaboravio sam reci da mobitel dobijam iz inostranstva po cijeni 300km,nov novcat:-)
povoljno zar ne?

Mozes ti...Maverick_ wrote:Ja koristim Sharp gx30 i definitivno ti preporucujem tel. jer je extra,ama bas sve1.0 megapixela kamera,blic,262000 boja ekran,mp3 player...ma jos samo da su mikrovalnu i wc solju ugradili i to je to
Ne fakat je extra,evo skoro sam kupio karticu za njega od 256 megabajta,ma trpas muzike i slika masu..plus kamera je 1.0 megapix. tako da sam i slike radio s njega i ispadnu super kvalitetne!
http://www.sharp-mobile.com/europe/uk/p ... sp?id=gx30
cestitam...mr.deeds wrote:i meni je siemens kriza...do duse imao sam stari model davno,c45 i prvo su mi 2 baterije riknule,pa mi je onda otisao zvucnik,nikoga nisam mogao cuti...ali eto...iskustva su razlicita.
narucio sam 6600,25-og mi tek stize