Koji komentator?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
kub lajkan
#1 Koji komentator?
Jeste li zapazili koji nas sportski komentator nikad ne prenosi domace dogadjaje niti komentarise iz studija, ali uvijek (bas uvijek!) ide na lice mjesta da prenosi renomirane dogadjaje: evropska i svjetska prvenstva, finala, olimpijade...
Ocito je princip koji se primjenjuje u odabiru kadrova "da guzica vidi puta"...
Mozda ce vam pomoci ocjena da je tip "Ž KATEGORIJA" u svom poslu...
Ocito je princip koji se primjenjuje u odabiru kadrova "da guzica vidi puta"...
Mozda ce vam pomoci ocjena da je tip "Ž KATEGORIJA" u svom poslu...
-
kub lajkan
Ne pika se, gledala si u rjesenja...debela wrote:pa valjda ovaj sto je sad na olimpijadi
-
Stitch__
Baho 
al on nije Z kategorija, bar ne za ove nase prilike. Sport gledam na bht, ftv, hayatu, pinku, obn-u i hrtu 2, i iskreno, nijedan mu ne moze prismrdit
kad cujem onog susheca stomak mi se prevrce
o priganici da ne govorim
itd...zalosno, ali istinito,.
al on nije Z kategorija, bar ne za ove nase prilike. Sport gledam na bht, ftv, hayatu, pinku, obn-u i hrtu 2, i iskreno, nijedan mu ne moze prismrdit
-
kub lajkan
Nije Baho!Stitch__ wrote:Baho
al on nije Z kategorija, bar ne za ove nase prilike. Sport gledam na bht, ftv, hayatu, pinku, obn-u i hrtu 2, i iskreno, nijedan mu ne moze prismrditkad cujem onog susheca stomak mi se prevrce
o priganici da ne govorim
itd...zalosno, ali istinito,.
-
kub lajkan
Da, to je taj pakshu koji sebi namjesta putovanja, a sto mi uz ekrane povracamo na njegove komentare ili prebacujemo na HTV, toga odgovorne na nasoj TV zabole racq...Stitch__ wrote:nije baho nego Belmin "bilo-bi-dobro-da" Karamehmedovicnije ni on Zh kategorija nego ZZZZZZZZHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH bljak
Last edited by kub lajkan on 28/02/2006 12:19, edited 2 times in total.
-
Stitch__
hehe, ne citas temu o kosarci, eo citat

kretenStitch__ wrote:al kad je komentator Belmin "bilo-bi-dobro" Karamehmedovic, ja UVIJEK gledam utakmicu sa ugasenim tonom![]()
Ovako otprilike komentarise...
...i nasi u napadu, BILO BI DOBRO da pogodimo ovaj napad, sut Mrsica, promasaj. BILO BI DOBRO da nasi momci odbrane ovaj napad, i Kovacevic zaustavlja Parkera! BILO BI DOBRO da ubacimo kos da bi stigli Francuze.......
za poludit
-
kub lajkan
Stitch__ wrote:hehe, ne citas temu o kosarci, eo citat
kretenStitch__ wrote:al kad je komentator Belmin "bilo-bi-dobro" Karamehmedovic, ja UVIJEK gledam utakmicu sa ugasenim tonom![]()
Ovako otprilike komentarise...
...i nasi u napadu, BILO BI DOBRO da pogodimo ovaj napad, sut Mrsica, promasaj. BILO BI DOBRO da nasi momci odbrane ovaj napad, i Kovacevic zaustavlja Parkera! BILO BI DOBRO da ubacimo kos da bi stigli Francuze.......
za poludit
Nisam citao, ali sam davno komentarisao u raji upravo to njegovo "strucno zapazanje" BILO BI DOBRO.
Pa nanu s Vratnika da stave da komentarise utakmicu mogla bi neprestano ponavljati bilo-bi-dobro-da-ga-sad-zabijemo-bilo-bi-dobro-da-ga-sad-ne-primimo...