Koji je najbolji album Riblje Čorbe
Moderator: _BataZiv_0809
-
Raikkonen
#1 Koji je najbolji album Riblje Čorbe
Koji je za vas najbolji album Riblje Čorbe.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
U ime naroda, Corba uzivo kad im je nestalo struje
- horns&drums
Ni sumnjao nisamnovalic wrote:ja glasala za pokvarenu mastu i prljave strasti
- horns&drums
Imam bubuljicu na nezgodnoj strani, jeftin sam kao procitan strip
Jos sam kod mame i tate na hrani ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip...
Jos sam kod mame i tate na hrani ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip...
- metal_rules_cura
Mars glupa seronjo!neshto wrote:a sta mislite o koncertu corbe u sarajevu, on stoji na bini i slatko se smije, dize tri prsta i baca kasikaru u publiku... kako moze covjek sa makar malo ponosa slusati corbu?
-
neshto
Mars glupa seronjo!
????
hehehe, pokazala si ko je glup
a fakat ljudi kako mozete slusati "ober cetnika", gdje vam je ponos?
sad cete rec neshto a la rat proso ovo-ono, jes za nas al za njega nije. on i dalje nastavlja sa svojom propagandom...
hehehe, pokazala si ko je glup
a fakat ljudi kako mozete slusati "ober cetnika", gdje vam je ponos?
sad cete rec neshto a la rat proso ovo-ono, jes za nas al za njega nije. on i dalje nastavlja sa svojom propagandom...
- metal_rules_cura
Meni su retrogradni i glupi ljudi koji u svom mozgu imaju imalo mjesta za diskusije takvog karaktera,preciznije ko je Cetnik,Ustasa,ovaj,onaj.Mozak je predvidjen za razvijanje,nova saznanja,ucenje,a ne trovanje,sto je naravno uza specijalnost kompleksasima!
-
neshto
ako su srebrenica, foca, vukovar, sarajevo i 200 000 mrtvih(ukljucujuci mog starog i par jarana i rodjaka) od mene napravile kompleksasa onda sam ponosan na to, volio bih ti koju opsovati al imace ko to da uradi u tvom zivotu sigurno ako nastavis tako razmisljati!!!
PEACE!
PEACE!
-
Semjon Semjonovic
... ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip?neshto wrote:... od mene napravile kompleksasa onda sam ponosan na to... PEACE!
-
Cazinjanin
zoves nekog glupanom bez veze! Da si samo mogao vidjeti Riblju Corbu u vrijeme kad su sa jos par grupa u Srbiji 96. godine slavili godisnjicu "oslobadjanje" Srebrenice... i ti nekog zoves glupog seronja?metal_rules_cura wrote:Mars glupa seronjo!neshto wrote:a sta mislite o koncertu corbe u sarajevu, on stoji na bini i slatko se smije, dize tri prsta i baca kasikaru u publiku... kako moze covjek sa makar malo ponosa slusati corbu?
Jadno je sto mi nemamo nimalo respekta prema nasim poginulim.
Proslog mjeseca sam gledo njihovog pjevaca sa kokardom na glavi kad je rekao: "Ja dok sam ziv necu da pevam u Sarajevu, mi sa hrvatima i muslimanima ne igramo klikera, mi s njima ratujemo!"
- metal_rules_cura
Ako neko mijesa neke privatne stvari koje su mu se desile(u to ne ulazim) sa muzikom onda ne treba da se javlja na ovu temu!
Corbu cijenim zbog prijeratnih pjesama i svako ko mi daje argumente koji nemaju veze s muzikom vec sa politikom dize mi tlak.Ova drzava je otisla u picku materinu(citaj nazadovala se do bola)politikom,nacionalizmom i pogresnim tumacenjem domoljublja!Svako od nas je dozivio neku licnu tragediju,ali neka to ne pise u rubrici muzike,a da se mene pita o tome se ne bi diskutovalo ni na forumu!
Zasto?Zato sto ljudi u tim temam kao sto se vidi iz prilozenog nemaju granice i onda se to sve pretvori u jednu pijacnu raspravu punu primitivnih prica!Ali ne bih o tome...Da se vratimo na MUZIKU Corbe!
Dakle,sta mislite o pjesama doticne grupe,a ne ponasanju izvodjaca i njegovim politickim stavovima!?
Corbu cijenim zbog prijeratnih pjesama i svako ko mi daje argumente koji nemaju veze s muzikom vec sa politikom dize mi tlak.Ova drzava je otisla u picku materinu(citaj nazadovala se do bola)politikom,nacionalizmom i pogresnim tumacenjem domoljublja!Svako od nas je dozivio neku licnu tragediju,ali neka to ne pise u rubrici muzike,a da se mene pita o tome se ne bi diskutovalo ni na forumu!
Zasto?Zato sto ljudi u tim temam kao sto se vidi iz prilozenog nemaju granice i onda se to sve pretvori u jednu pijacnu raspravu punu primitivnih prica!Ali ne bih o tome...Da se vratimo na MUZIKU Corbe!
Dakle,sta mislite o pjesama doticne grupe,a ne ponasanju izvodjaca i njegovim politickim stavovima!?