Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
corsa wrote:Idemo dalje, u 1995. godinu, gdje se pozdravljamo sa Sierrom:
1. Ford Mondeo:
2. Opel Vectra:
3.VW Passat:
mislim da je ovo generacija u kojoj je passat definitivno izbio na vrh i tu i osto sto se ova tri auta tice..
mondeo.. nema-smajlija-sto-povraca..
ova vectra je jos i prihvatljiva, ali je passat vec preuzeo primat..
moj glas za opel vectru,nekako je najmoderniji auto iz ove generacije,po udobnosti nista losiji od passata i mondea,ma da su i oni solidni,pogotovo passat sa tdi motorom koji je bio ok,za razliku od benzinaca
Mondeo i Vectra su ljepši nakon redizajna, ali glas ide za Passata,jer je to tada u potpunosti bila nova generacija...mada je unutra totalno loše dizajniran i skoro isti kao Golf IV, ali nema mu premca po prostoru i gepeku...tradicionalno....
Imao Vectru vozam sad passata iz 2005, zadnji modeli. Ubjedljivo passat, vise prostora, ljepsi unutra, ozbiljniji uopce. Bolji mjenjaci, jedino glas ide za vectrine benzince!
meni je ovdje je tijesno izmadju Passata i Mondea. M. ondeo odskocio dok je Passat podbacio, ovaj plavi je u sustini isti ko onaj crveni odozgo/face lift, dok su ostali proizvodjaci/modeli odskocili u poredjenju sa Passatom.
Ipak, REMI u korist Passata!
A ona Vectra vozi na platformi ovog auta, tako da i nije bas neka konkurencija ovoj prvoj dvojici
Evo sada krajnjih rezultata ove klase. Pregledajte temu od pocetka, nevjerovatno kako je auto-industrija napredovala.
@jontra, nadam se da si sada vidio da nisam na pocetku pogrijesio u postavljanju konkurenata, ali razumijem zasto si to rekao, jer je Ford u pocetku bio dosta veci. Dakle, generacija 2009.:
corsa wrote:Evo sada krajnjih rezultata ove klase. Pregledajte temu od pocetka, nevjerovatno kako je auto-industrija napredovala.
@jontra, nadam se da si sada vidio da nisam na pocetku pogrijesio u postavljanju konkurenata, ali razumijem zasto si to rekao, jer je Ford u pocetku bio dosta veci. Dakle, generacija 2009.: