Koji fax odabrati ???

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
TiKi_777

#1 Koji fax odabrati ???

Post by TiKi_777 »

Zdravo,

Imam jedan maaali problemčić, naime ne znam koji fax da obaberem ,trenutno idem na CEPS Kiseljak, ali ovo je obicno s++++e, pa sam se htio prebaciti u SA na neki tipa informaticki i sl. , inače me zanima racunarstvo,informatika i tako to..
Pa moze neki prijedlog,savjet sta odabrati, kakva je prolaznost,puno uciti ( znam da ima ) , itd.

Dobro dosao bii mi savjet svih koji studiraju ili su studirali takvo nesto,ali i ostalih koji znaju nesto o tim fakultetima.. Kolika je cijena 1 god ? i da li bi trebao polagati razliku predmeta i sl..

Hvala unaprijed..

:-D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2 Re: Koji fax odabrati ???

Post by un1ted »

Nista. Radi do sljedeće godine dok ne skontas sta ti odgovara a ne sta nekome od nas odgovora.

Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Dragaaa

#3 Re: Koji fax odabrati ???

Post by Dragaaa »

A zašto je CEPS sr.nje?
mousstapha

#4 Re: Koji fax odabrati ???

Post by mousstapha »

Dragaaa wrote:A zašto je CEPS sr.nje?
Zato sto je u Kiseljaku. :D
Dragaaa

#5 Re: Koji fax odabrati ???

Post by Dragaaa »

Ajde da to zanemarimo što je u Kiseljaku. Mene zanima kakvi su uslovi, težina studija i slično na CEPS-u? Pa eto, ako neko zna, bila bih mu zahvalna da to i napiše.
udrch

#6 Re: Koji fax odabrati ???

Post by udrch »

TiKi_777 wrote:Zdravo,

Imam jedan maaali problemčić, naime ne znam koji fax da obaberem

Hvala unaprijed..

iz iskustva, Panasonic proizvodi najbolje, najednostavnije i najdugotrajnije fax aparate..
osim njega i Canon nije loš, Samsung obavezno zaobiđi..

:D
Boateng

#7 Re: Koji fax odabrati ???

Post by Boateng »

.
Last edited by Boateng on 14/07/2015 07:23, edited 1 time in total.
OptimusPrime

#8 Re: Koji fax odabrati ???

Post by OptimusPrime »

TiKi_777 wrote:Zdravo,

Imam jedan maaali problemčić, naime ne znam koji fax da obaberem ,trenutno idem na CEPS Kiseljak, ali ovo je obicno s++++e, pa sam se htio prebaciti u SA na neki tipa informaticki i sl. , inače me zanima racunarstvo,informatika i tako to..
Pa moze neki prijedlog,savjet sta odabrati, kakva je prolaznost,puno uciti ( znam da ima ) , itd.

Dobro dosao bii mi savjet svih koji studiraju ili su studirali takvo nesto,ali i ostalih koji znaju nesto o tim fakultetima.. Kolika je cijena 1 god ? i da li bi trebao polagati razliku predmeta i sl..

Hvala unaprijed..

ETF .... Sretno... :zjev:
celeron

#9 Re: Koji fax odabrati ???

Post by celeron »

e moj sine, dok ti ne znas sam sta hoces onda teb ne odgovara nijedan, ha privatni ha drzavni svejedno. Cuj imal puno ucit. Pa na svakom ucis koliko ti hoces, samo je pitanje sta na kraju dobijes tj. da li si usvojio znanje ili nisi. Ja sam zavrsio i drzavni i privatni dodatno doskolovao. Ucio klasicno onoliko koliko sam mislio da mi treba. Ako ne posjedujes neko predznanje iz informatike, ne upisuj nijedan informaticki. Sretno.
Post Reply