Malo pojasnjenja oko toga
Koji fakultet upisati ?
-
ibro123
#1 Koji fakultet upisati ?
Ovako stvari stoje zelio bi upisati fakultet sledece godine imam zavrsenu elektrotehnicku skolu smjer energetike...Volio bi upisati nekakav fakultet oko racunara tj informatike msm upisati ETF u Sarajevu il Tuzli il cuo sam za informacione tehnologije ima u Mostaru pa bi volio preporuke oko toga
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#2 Re: Koji fakultet upisati ?
Upiši u Travniku, pusti ove seoske lafo ETF i FIT. 
- MeSko Hz
#3 Re: Koji fakultet upisati ?
U Sarajevu ako hoćeš upiasti ETF , moram ti reći da je veoma veoma veoma teško POŠTENO upasti u redovne , dok na drugim smjerovima je lakše , dosta lakše , jest da je dobar fakultet i može ja mislim ono po Bolonji da se studira , al uglavnom štela ti je i na tom fakultetu , toliko ti je kod nas prisutna sistemska korupcija .
Ako si u srednjoj imao sve petice , i išao na takmičenja i ako uradiš test odlično ili perfektno onda imaš šanse , samo tad imaš šanse , barem je tako bilo ove godine .
Dobro razmisli
Ako si u srednjoj imao sve petice , i išao na takmičenja i ako uradiš test odlično ili perfektno onda imaš šanse , samo tad imaš šanse , barem je tako bilo ove godine .
Dobro razmisli
- MeSko Hz
#4 Re: Koji fakultet upisati ?
Ovo što sam napisao da je teško pošteno ući mislio sam na informatički smjer 
- Seoskivaralica
#5 Re: Koji fakultet upisati ?
Šta će ti fakultet ako nemaš već radno mjesto što te čeka....misliš da će se neko jagmiti za tebe....
Prvo našteli u ep ili telecom- u pa onda laganini u klupe i s tetkom pod ruku sa indexom obilazi profe....
Prvo našteli u ep ili telecom- u pa onda laganini u klupe i s tetkom pod ruku sa indexom obilazi profe....
- Zatamnjena stakla
#6 Re: Koji fakultet upisati ?
Idemo redom. Prvo, fale ti zarezi u rečenici ali nema veze. Naučit' ćeš na fakultetu. Preporučio bi' ti IT, Mostar ili Sarajevo. Odakle dolaziš?
- newlevel
#7 Re: AW: Koji fakultet upisati ?
Hahaha covjek sve rekaoSeoskivaralica wrote:Šta će ti fakultet ako nemaš već radno mjesto što te čeka....misliš da će se neko jagmiti za tebe....
Sent from my Nokia 3310