Koji fakultet upisati ?

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
ibro123

#1 Koji fakultet upisati ?

Post by ibro123 »

Ovako stvari stoje zelio bi upisati fakultet sledece godine imam zavrsenu elektrotehnicku skolu smjer energetike...Volio bi upisati nekakav fakultet oko racunara tj informatike msm upisati ETF u Sarajevu il Tuzli il cuo sam za informacione tehnologije ima u Mostaru pa bi volio preporuke oko toga :izet:

Malo pojasnjenja oko toga :D
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#2 Re: Koji fakultet upisati ?

Post by UltrasNaBaterije »

Upiši u Travniku, pusti ove seoske lafo ETF i FIT. ;)
MeSko Hz

#3 Re: Koji fakultet upisati ?

Post by MeSko Hz »

U Sarajevu ako hoćeš upiasti ETF , moram ti reći da je veoma veoma veoma teško POŠTENO upasti u redovne , dok na drugim smjerovima je lakše , dosta lakše , jest da je dobar fakultet i može ja mislim ono po Bolonji da se studira , al uglavnom štela ti je i na tom fakultetu , toliko ti je kod nas prisutna sistemska korupcija .
Ako si u srednjoj imao sve petice , i išao na takmičenja i ako uradiš test odlično ili perfektno onda imaš šanse , samo tad imaš šanse , barem je tako bilo ove godine .
Dobro razmisli :D
MeSko Hz

#4 Re: Koji fakultet upisati ?

Post by MeSko Hz »

Ovo što sam napisao da je teško pošteno ući mislio sam na informatički smjer :D
Seoskivaralica

#5 Re: Koji fakultet upisati ?

Post by Seoskivaralica »

Šta će ti fakultet ako nemaš već radno mjesto što te čeka....misliš da će se neko jagmiti za tebe....
Prvo našteli u ep ili telecom- u pa onda laganini u klupe i s tetkom pod ruku sa indexom obilazi profe....
Zatamnjena stakla

#6 Re: Koji fakultet upisati ?

Post by Zatamnjena stakla »

Idemo redom. Prvo, fale ti zarezi u rečenici ali nema veze. Naučit' ćeš na fakultetu. Preporučio bi' ti IT, Mostar ili Sarajevo. Odakle dolaziš?
newlevel

#7 Re: AW: Koji fakultet upisati ?

Post by newlevel »

Seoskivaralica wrote:Šta će ti fakultet ako nemaš već radno mjesto što te čeka....misliš da će se neko jagmiti za tebe....
Prvo našteli u ep ili telecom- u pa onda laganini u klupe i s tetkom pod ruku sa indexom obilazi profe....
Hahaha covjek sve rekao :-D :-D , zalosno ali istinito.

Sent from my Nokia 3310
Post Reply