Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
azRRyx3

#1 Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by azRRyx3 »

Zdravo,zanima me koje mogu fakultete upisati sa ekonomskom školom.I koji su najbolji :)
madFlava

#2 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by madFlava »

mozes koji god hoces ,s tim da ako ces upisivat neki koji nema veze s ekonomijom ,imaces manje sanse da se upises, a i bices oslabljen sa gradivom :)
Ricken

#3 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by Ricken »

azRRyx3 wrote:Zdravo,zanima me koje mogu fakultete upisati sa ekonomskom školom.I koji su najbolji :)

Fizika ili kibernetika
majstor_m

#4 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by majstor_m »

ne mozes nista osim ekonomije, ustvari jedina opcija ti je fizika ili kibernetika pored ekonomije.
azRRyx3

#5 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by azRRyx3 »

Pa šta govore mogu koji hocu :O dobro logicno da mogu ekonomiju
nivla

#6 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by nivla »

mozes sta hoces, najbolje da upises ono sto te interesuje,
znam osoba koje su zavrsile srednju ekonomsku, a poslije toga u roku (sa dobrim prosjekom, ako ti isti ista znaci) zavrsile elektrotehnicki fakultet, tako da je sve do tebe
kemalba

#7 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by kemalba »

Na tržištu rada ima najviše diplomiranih ekonomista i pravnika...da sam na tvom mjestu te fakultete bih zaobišao u širokom luku. Što teže to bolje, ako hoćeš da imaš dobar posao fino plaćen onda Elektrotehnika, Građevina, Medicina... naravno prema tvom afinitetu.
L@BuD

#8 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by L@BuD »

kemalba wrote:Na tržištu rada ima najviše diplomiranih ekonomista i pravnika...da sam na tvom mjestu te fakultete bih zaobišao u širokom luku. Što teže to bolje, ako hoćeš da imaš dobar posao fino plaćen onda Elektrotehnika, Građevina, Medicina... naravno prema tvom afinitetu.
Niko mu ne garantuje ni da će imati posao sa tim fakultetima kamoli fino plaćen.Tržište se prilično zasitilo pogotovo u Sarajevu, istina najgora je situacija sa društvenim naukama to se definitivno ne isplati završavati.
chuchumbamayumbe

#9 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom

Post by chuchumbamayumbe »

azRRyx3 wrote:Zdravo,zanima me koje mogu fakultete upisati sa ekonomskom školom.I koji su najbolji :)
Ako postavljaš ovakva pitaja na forumu i ako misliš upisati fax, bolje ti je ne upisuj niti jedan.
Post Reply