Koji fakultet sa Ekonomskom školom
Moderator: anex
-
azRRyx3
#1 Koji fakultet sa Ekonomskom školom
Zdravo,zanima me koje mogu fakultete upisati sa ekonomskom školom.I koji su najbolji 
- madFlava
#2 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
mozes koji god hoces ,s tim da ako ces upisivat neki koji nema veze s ekonomijom ,imaces manje sanse da se upises, a i bices oslabljen sa gradivom 
- Ricken
#3 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
azRRyx3 wrote:Zdravo,zanima me koje mogu fakultete upisati sa ekonomskom školom.I koji su najbolji
Fizika ili kibernetika
-
majstor_m
#4 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
ne mozes nista osim ekonomije, ustvari jedina opcija ti je fizika ili kibernetika pored ekonomije.
-
azRRyx3
#5 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
Pa šta govore mogu koji hocu :O dobro logicno da mogu ekonomiju
- nivla
#6 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
mozes sta hoces, najbolje da upises ono sto te interesuje,
znam osoba koje su zavrsile srednju ekonomsku, a poslije toga u roku (sa dobrim prosjekom, ako ti isti ista znaci) zavrsile elektrotehnicki fakultet, tako da je sve do tebe
znam osoba koje su zavrsile srednju ekonomsku, a poslije toga u roku (sa dobrim prosjekom, ako ti isti ista znaci) zavrsile elektrotehnicki fakultet, tako da je sve do tebe
-
kemalba
#7 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
Na tržištu rada ima najviše diplomiranih ekonomista i pravnika...da sam na tvom mjestu te fakultete bih zaobišao u širokom luku. Što teže to bolje, ako hoćeš da imaš dobar posao fino plaćen onda Elektrotehnika, Građevina, Medicina... naravno prema tvom afinitetu.
-
L@BuD
#8 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
Niko mu ne garantuje ni da će imati posao sa tim fakultetima kamoli fino plaćen.Tržište se prilično zasitilo pogotovo u Sarajevu, istina najgora je situacija sa društvenim naukama to se definitivno ne isplati završavati.kemalba wrote:Na tržištu rada ima najviše diplomiranih ekonomista i pravnika...da sam na tvom mjestu te fakultete bih zaobišao u širokom luku. Što teže to bolje, ako hoćeš da imaš dobar posao fino plaćen onda Elektrotehnika, Građevina, Medicina... naravno prema tvom afinitetu.
- chuchumbamayumbe
#9 Re: Koji fakultet sa Ekonomskom školom
Ako postavljaš ovakva pitaja na forumu i ako misliš upisati fax, bolje ti je ne upisuj niti jedan.azRRyx3 wrote:Zdravo,zanima me koje mogu fakultete upisati sa ekonomskom školom.I koji su najbolji