chengaba wrote:
Samo Tibra brate!![]()
Rekli su forumski mudraci da da je Tibra novo Alpašino...
Po ovim njuškama, rekvizitama sa pit bullovima i kostimografiji na kojoj dominiraju utrpne trenerke, izgleda da je tako...
chengaba wrote:
Samo Tibra brate!![]()
Zar nije neka poenta repovanja rimovanje, a ovdje nista niscim. A face nije potrebno komentirati.bach wrote:Još malo Tibre
vettel wrote:dolac malta, sve ti blizu jarane
Za 60% pa i vise forumasa,a tematski alpasino je zakon i najljepsi dio gradaHajvan wrote:Najljepši djelovi Sarajva za živit su:
Minken, Berlin, Beograd, Novi Sad, Trebinje, Zagreb, Ljubljana, Sidnej, Toronto, Vankuver, Sent Luis...
Druže, Breka po svim standardima jeste itekako elitno naselje. I to u mnogo većoj mjeri nešto što će svi "Dvorovi", "Vrtovi", "Poljine" i ostalo, ikada biti_BataZiv_0809 wrote:A je li fakat istina da se Breka smatra nekim elitnim naseljem
jon_jovi wrote:Višnjik
A je li fakat da si ti Sarajlija ako ne znas kakvo je Breka naselje?_BataZiv_0809 wrote:A je li fakat istina da se Breka smatra nekim elitnim naseljem
Gore zivi veliki broj advokata,doktora,arhitekti,inzinjera mozda u najvecem % od svih naselja u cijelom Sarajevu,tako da ga mozemo nazvati elitnim. Dodao bih jos Ciglane. Uostalom i cijena kvadrata sve govori. A zna se i za koga se pravilo._BataZiv_0809 wrote:A je li fakat istina da se Breka smatra nekim elitnim naseljem
Za koga? Jedino ako ne aludiras na vojsku.mali_milojica wrote:. A zna se i za koga se pravilo.
Znas onaj vic kad su doktor i rom prodavali svoje kuce,a zive jedan do drugog. Kod doktora kuca bolja,ali od roma skuplja. Pita ga ga doktor kako to. Kaze njemu rom,vidis ti prodajes kucu kojoj je prvi komsija rom,ja prodajem kucu kojoj je prvi komsija doktor_BataZiv_0809 wrote:@breuer- standardi? dobri i prostrani stanovi, to ne sumnjam, ali brate ono brdo![]()
@milojica-je li naselje elitno sto oni zive ili oni zive sto je elitno![]()
@ljevoruki-ma sta zna doslo sta je Breka
Pa brdo pogotovo, izolovanost, a autom izvrsna povezanost sa gradskim centrom kao i linijama gradskog saobraćaja, izvrstan pogled, zanimljivost konfiguracije terena za parkovne i površine namijenjene razonodi. Stanovi su prostrani i veoma dobro projektovani također. U arhitektonskom smislu se uvođenjem fasadne opeke dalo na toplini izraza, čime se odmaklo od pretjerane ispraznosti objekata ranije generacije koji se među pučanstvnom nisu najbolje primili._BataZiv_0809 wrote:@breuer- standardi? dobri i prostrani stanovi, to ne sumnjam, ali brate ono brdo![]()
Znam, cesto ga pricam kad spominjem eventualnu prodaju stana u kojem sam trenutno. U zgradi sve go drzavni uhljebmali_milojica wrote: Znas onaj vic kad su doktor i rom prodavali svoje kuce,a zive jedan do drugog. Kod doktora kuca bolja,ali od roma skuplja. Pita ga ga doktor kako to. Kaze njemu rom,vidis ti prodajes kucu kojoj je prvi komsija rom,ja prodajem kucu kojoj je prvi komsija doktor![]()
@ljevoruki
Vojska i ostale guzonje po firmama,slabo je gore elektricara,bravara i ostalih gore ikada bilo.