Potpuno se slažem!jon_jovi wrote:Višnjik
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Potpuno se slažem!jon_jovi wrote:Višnjik
febo_acm wrote:Ilidza je tako divna. Predivni neki bradati ljudi, nindza moda... Ljepota. Blago onom ko zivi dole.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

slazem se.haos1 wrote:Malta. Grbavica i Hrasno. Najcistija i najurbanija naselja, najbolja kombinacija starog i novog.
One "šibice"sheilak wrote:slazem se.haos1 wrote:Malta. Grbavica i Hrasno. Najcistija i najurbanija naselja, najbolja kombinacija starog i novog.
pa puno je razloga zasto neko voli negdje zivjeti. ne mora to biti ni najurednije ni najurbanije naselje, a ni najbogatije. bitan je osjecaj koji tamo imas.jon_jovi wrote:One "šibice"sheilak wrote:slazem se.haos1 wrote:Malta. Grbavica i Hrasno. Najcistija i najurbanija naselja, najbolja kombinacija starog i novog.
ma to sam samo spomenula kao kriterije koje vecin navodi kao bitne. a ja kazem da su ipak relativni.OldMayor wrote:Sta znaci najurbanije i najurednije.
Hrasno je daleko do toga. btw. pola hrasnog cini cevabdzinica Zmaj.
FMDzem wrote:Živim i odrasto na Alipašinu, jedno vrijeme u Centru, ali pored sve te urbane zone, meni su za oko pali Lužani
Za narkomane.Velkoski wrote:Dobrinja je džennet.
avetinja wrote:Za narkomane.Velkoski wrote:Dobrinja je džennet.
Sav sam se rastopio.1941. wrote:Ilidza, Luzani. I ranije su vazili za najljepse i za zivot najugosnije naselje (ne samo) u Sarajevu, ali sada su bez ikakve ozbiljne konkurencije.