Koji digitalni satelitski reciver je najbolji na bh tržištu? 

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Qwertz84

#1 Koji digitalni satelitski reciver je najbolji na bh tržištu? 

Post by Qwertz84 »

Ja sebi mislim kupiti novi digitalni satelitski reciver i ne znam koji bi bio najbolji izbor, za mene bi trebao imati što bolju sliku, zvuk i trebalo bi se nekako moći snimati većina tv programa koji reciver sam producira, imati teletext, bilo bi od prednosti ako može reciver fatati što više njemačkih, engleskih i bosanskih tv stanica. Koji proizvod je najpametnije kupiti na bosanskohercegovačkom tržištu? 
Tesla Edison

#2 Re: Koji digitalni satelitski reciver je najbolji na bh tržištu? 

Post by Tesla Edison »

Qwertz84 wrote: 21/12/2020 22:05 Ja sebi mislim kupiti novi digitalni satelitski reciver i ne znam koji bi bio najbolji izbor, za mene bi trebao imati što bolju sliku, zvuk i trebalo bi se nekako moći snimati većina tv programa koji reciver sam producira, imati teletext, bilo bi od prednosti ako može reciver fatati što više njemačkih, engleskih i bosanskih tv stanica. Koji proizvod je najpametnije kupiti na bosanskohercegovačkom tržištu? 
Za legalnu upotrebu, najbolja varijanta je ugrađeni DVB-S/S2 tuner na TV prijemniku. Dakle, skoro svaki noviji TV prijemnik to ima. Od nabrojanih funkcija ima sve napisano a prednost je i u tome što nema dodatne skalamerije, kablova i sl.

Svaki tv ima i CI+ slot pa možeš tako gledati kanale koje kupiš a također bez kartice imaš veliki izbor FTA kanala (zavisi na kojem si satelitu).
Post Reply