Koji depilator?!
Moderator: anex
- nebojeplavo
#1 Koji depilator?!
E ovako, hocu sebi da kupim neki depilator, pa me interesuju vasa iskustva, jel ima neki da preporucite i sl?
-
Hierarchia
#4 Re: Koji depilator?!
Phillips.Ima i onaj sto permanentno cupa dlake, ali je skuplji za jedno 100 KM.nebojeplavo wrote:E ovako, hocu sebi da kupim neki depilator, pa me interesuju vasa iskustva, jel ima neki da preporucite i sl?
- nebojeplavo
#5 Re: Koji depilator?!
Jel Satin Ice, neko mi rece da je odlican?Hierarchia wrote:Phillips.Ima i onaj sto permanentno cupa dlake, ali je skuplji za jedno 100 KM.nebojeplavo wrote:E ovako, hocu sebi da kupim neki depilator, pa me interesuju vasa iskustva, jel ima neki da preporucite i sl?
-
Hierarchia
#7 Re: Koji depilator?!
Da, to je taj:nebojeplavo wrote:Jel Satin Ice, neko mi rece da je odlican?Hierarchia wrote:Phillips.Ima i onaj sto permanentno cupa dlake, ali je skuplji za jedno 100 KM.nebojeplavo wrote:E ovako, hocu sebi da kupim neki depilator, pa me interesuju vasa iskustva, jel ima neki da preporucite i sl?

-
Hierarchia
Da, sad imaju malo suzeni pri vrhu. I imaju onaj neki fazon, kao na preklop.debela wrote:ja imam ovakav ali to je vec stari model.
- nebojeplavo
Hvala na savjetima 
- nebojeplavo
A jel mogu cupkati i skroz tanke dlacice?
-
Hierarchia
Ja nemam taj sto cupka, ali mi ga ima prijateljica i skroz je zadovoljna. Boli malo, nista strasno. Samo se sjeti voskanebojeplavo wrote:A jel mogu cupkati i skroz tanke dlacice?
- nebojeplavo
Ma mislim na dlacice po butinama, skroz su tanke i svijetle, i dosad ih nisam skidala, jer se nisu ni primjecivale. Al sad su bas nekako vidljive, i ne bih da ih pocinjem brijati, radije bih pocupala. Zato i pitam za preporuku, jer da mi je neki dobar depilator.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
nebojeplavo wrote:Ma mislim na dlacice po butinama, skroz su tanke i svijetle, i dosad ih nisam skidala, jer se nisu ni primjecivale. Al sad su bas nekako vidljive, i ne bih da ih pocinjem brijati, radije bih pocupala. Zato i pitam za preporuku, jer da mi je neki dobar depilator.
Nordijka
-
Hierarchia
Kao sto debela rece, mogu i te, ja sam mislila na nesto jedva vidljivo. Najvaznije je da se dlacice stvarno ne pojave jedan period. Posebno ako ti prirodno ne rastu brzo.nebojeplavo wrote:Ma mislim na dlacice po butinama, skroz su tanke i svijetle, i dosad ih nisam skidala, jer se nisu ni primjecivale. Al sad su bas nekako vidljive, i ne bih da ih pocinjem brijati, radije bih pocupala. Zato i pitam za preporuku, jer da mi je neki dobar depilator.
- nebojeplavo
Mislila sam da cupanjem dlaka slabi, i moze samo da bude tanja i sporije raste. A ne mogu ih posvijetliti, ne bi to islo nikako.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Znam mnoge koje su tako mislile, pa sad muku muce. Ako su iskrene da to priznaju. Ti kako hoces.nebojeplavo wrote:Mislila sam da cupanjem dlaka slabi, i moze samo da bude tanja i sporije raste. A ne mogu ih posvijetliti, ne bi to islo nikako.
p.s. Ne kontam zbog cega ih ne mozes posvijetliti ? Iako priznajem da mozda nisam kompetentna za ovu temu, jer sam prirodno svijetla.
- maccarona
moja poznanica uradila epilaciju laserom....sad ima jos par termina...i cao dlake
ko ima para , ovo je zakon...nisam se usudila da pitam sta je platila
vjerovatno je preskupo
prve pare koje budem imala, ima to da uradim....do tad se mucim kao i ostale
ko ima para , ovo je zakon...nisam se usudila da pitam sta je platila
vjerovatno je preskupo
prve pare koje budem imala, ima to da uradim....do tad se mucim kao i ostale
- nebojeplavo
Ma ja sam nekakva cudna
imam tamnu kosu, obrve, trepavice, bijel ten, ali srecom dlacice nisu previse tamne i jake. Medjutim, ipak su duze i pocelu su se primjecivati, nekako su potamnile u zadnje vrijeme, tako da mislim da bi grozno izgledalo samo da ih posvijetlim.
Ajoj, @latinice, sad me zabrinu za ovo da cupanjem se pogorsa, hajmo zene, kakva su vasa iskustva?
Ajoj, @latinice, sad me zabrinu za ovo da cupanjem se pogorsa, hajmo zene, kakva su vasa iskustva?
- zena21
Imam prijateljicu koja ide na depilaciju voskom u neki salon... Kaze da je mirna po cijeli mjesec, ali onda poslije toga kada pocnu rasti, mora cekati i po 3 sedmice da dovoljno narastu da bi opet mogla ici na tretman... Ja ne volim kad su mi noge dlakave i mislim da ne bih mogla hodati okolo 3 sedmice sa nogama k'o smirgl papir...
-
Pearl
imam i ja ovaj, i sasvim dobro sluzi...debela wrote:ja imam ovakav ali to je vec stari model.
probala sam jednom kod jaranice i onaj s ledom.. meni vala nije neka razlika..
- maccarona
zena21 wrote:Joj maky, i ja mislim da je to pravo skupo. Cula sam da naplacuju po odradjenom cm... A ja imam puno cm![]()
sad bas procitah cjenovnik, i po onome sto je ona rekla da je uradila, izadje na nekih 550 €
samo ne znam sad da li to vazi i za drugi termin
aj drzavo