Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mnogo logičnije bi bilo da anketa nudi opciju Chromium, nego izumrli Netscape ili druge nebulozne broswere tipa Avant. Jedno vrijeme sam kao 2nd browser koristio dosta dobar Rockmelt. Fali i on među ponuđenima.
Nije tako loše, pogledaj. Mislim da se već nalazi na Nightly kanalu, cilj je da na Stable kanal stigne u verziji 28, pod uslovom da performanse ne budu na nezavidnom nivou.
Na Linuxu izgleda bolje, a na Mac OS-u najbolje od sve tri platforme.
pa skini tu 12.16 verziju sto sam postavio link.. te nove verzije su chromirane sa minimalistickim dizajnom i bez ikakvih opcija, cak nema ni bookmarke da spasavas..
spinel_ wrote:pa skini tu 12.16 verziju sto sam postavio link.. te nove verzije su chromirane sa minimalistickim dizajnom i bez ikakvih opcija, cak nema ni bookmarke da spasavas..
eo skidam al razmisljam da li da to instaliram ako ce mi biti sporija od ove opere trenutne
ne znam otkad je koristis, ja vec odavno i nikad nisam imao problema sa brzinom.. bio sam skinuo tu 18 verziju ali vidjevsi cega sve nema i sta su uradili od browsera, odmah sam se vratio ovoj staroj
I ja sam tu staru koristio i onda sam imao nekih problema sa sinhronizacijom jer sam koristio opera link. Zbog toga sam morao sve obrisati i kad sam ponovo skidao skinem tu najmoderniju verziju. Brzina je bila malo bolja i ostavim je iako je bilo tih bugova kao sa otvaranjem u mobilnoj verziji.
A nemam pojma ni sto su skrenuli sa onog starog puta i sta se zajebavaju sa ovim svim verzijama stable, next itd..
Operu koristim od verzije 3.17 tj. cca nekih 13-14 godina i kome sam god instalirao istu, nikad ništa drugo osim opere koristio nije.
ova nova (16.xx)mi se ne sviđa, previše na crome liči i oskudna je, tako da sam ostao na 12.6
tabove i upravljanje njima su izmislili za sve ostale
AmADin_gospo wrote:Operu koristim od verzije 3.17 tj. cca nekih 13-14 godina i kome sam god instalirao istu, nikad ništa drugo osim opere koristio nije.
ova nova (16.xx)mi se ne sviđa, previše na crome liči i oskudna je, tako da sam ostao na 12.6
tabove i upravljanje njima su izmislili za sve ostale
Od verzije 4 koristim, al trebala bi im promjena i ne ova sa next i stable vec ta stara 12 da se sredi i dodje na velika vrata.
Jedno vrijeme sam imao bruku problema sa otvaranjem pdf fajlova na Operi. Rijesio sam tako sto sad koristim pdfxchange (preporucujem svima) ali bi oni trebali znati da vecina ljudi koristi druge alate (adobe i foxit a za foxit nema ni plugina)