Sviram gitaru oko godinu dana i mogu o sebi reci da sam hardkor roker zato sto samo rok slusam i sviram. Ali nekako sam primjetio da gdje god odem sa gitarom niko ne slusa bijelo dugme, atomsko skloniste, parni valjak itd. I onda nekako osjecam da sam stranac tu. Sad zelim nauciti nekoliko pjesama koje su in pa da mogu nesto i ja odsvirat kad se skupi raja... Ima li neko da preporuci jedno 20-30 pjesama da lagano ucim? Tesko mi je da batalim roker status ali takvo je vrijeme doslo, sad cure se loze na neke novije pravce muzike... pa cu ipak morati, ali cu ostati roker u srcu
Koje su pjesme trenutno popularne?
Moderator: _BataZiv_0809
- triconja
#1 Koje su pjesme trenutno popularne?
Pozdrav
Sviram gitaru oko godinu dana i mogu o sebi reci da sam hardkor roker zato sto samo rok slusam i sviram. Ali nekako sam primjetio da gdje god odem sa gitarom niko ne slusa bijelo dugme, atomsko skloniste, parni valjak itd. I onda nekako osjecam da sam stranac tu. Sad zelim nauciti nekoliko pjesama koje su in pa da mogu nesto i ja odsvirat kad se skupi raja... Ima li neko da preporuci jedno 20-30 pjesama da lagano ucim? Tesko mi je da batalim roker status ali takvo je vrijeme doslo, sad cure se loze na neke novije pravce muzike... pa cu ipak morati, ali cu ostati roker u srcu
!
- p206
#2 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Recimo ovo je popularno
a ovo nije
iako je ova druga barem 15 puta bolja: bolji tekst, muzika i interpretacija.
Tu je i drugačiji spot: mišići, macho stil, majica uz tijelo. sexy djevojke, motori, auta, a ne osjećajan tip u odijelu i džemperu kao u drugom spotu.
a ovo nije
iako je ova druga barem 15 puta bolja: bolji tekst, muzika i interpretacija.
Tu je i drugačiji spot: mišići, macho stil, majica uz tijelo. sexy djevojke, motori, auta, a ne osjećajan tip u odijelu i džemperu kao u drugom spotu.
- triconja
#3 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Dajte neke pjesme koje su popularne za svirati u drustvu kao npr od nesto od zdravka colica itd...
- Layne
#4 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
isti si aco lukas..triconja wrote:Tesko mi je da batalim roker status ali takvo je vrijeme doslo, sad cure se loze na neke novije pravce muzike... pa cu ipak morati, ali cu ostati roker u srcu!
-
Gentleman5001
#5 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
ilahije, kaside 
- triconja
#6 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Sta cu ja kad je takvo drustvo... Vise Angie or Rollong stones-a ne pali kod cura pa se moram prilagodavati...Layne wrote:isti si aco lukas..triconja wrote:Tesko mi je da batalim roker status ali takvo je vrijeme doslo, sad cure se loze na neke novije pravce muzike... pa cu ipak morati, ali cu ostati roker u srcu!
Dajte neke popularne pjesme
-
forris
#7 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Jak si mi ti roker. Savladaj dubstep na gitari i bit ces najpopularniji 
- triconja
#8 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Sviram tek oko godinu dana... Pa je to nerealno ocekivati od meneforris wrote:Jak si mi ti roker. Savladaj dubstep na gitari i bit ces najpopularniji
- Russki
#10 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Ne kontam ovo, ti bi mijenjao glazbu koju volis i sviras radi nekih pičaka? Daj ba čovječe, ima njih što vole istu shemu ko i ti...Ja ne bih promijenio glazbu koju volim zbog malo mesa nema tog boga i tih para i šta ti ja znam...Keep rockin' bro!
- sheilak
#11 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
tema je iz 2012....kreativni zidar opet na djelu...Russki wrote:Ne kontam ovo, ti bi mijenjao glazbu koju volis i sviras radi nekih pičaka? Daj ba čovječe, ima njih što vole istu shemu ko i ti...Ja ne bih promijenio glazbu koju volim zbog malo mesa nema tog boga i tih para i šta ti ja znam...Keep rockin' bro!
ali russki
- Russki
#12 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
e nisam ni vidio datum
al eto, morao sam reć 
-
Bolesni Doktor
#13 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Hejteri.
Neka bude ova tema za pjesme koje su sad popularne,šta fali,ovaj se valjda već odlučio.
Neka bude ova tema za pjesme koje su sad popularne,šta fali,ovaj se valjda već odlučio.
- sheilak
#14 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
gdje ces tebe hejtat? pa ti si legenda jos otkada si se coutinho zvao...pratim tvoj rad.Bolesni Doktor wrote:Hejteri.
- Russki
#15 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Stranka te pratisheilak wrote:gdje ces tebe hejtat? pa ti si legenda jos otkada si se coutinho zvao...pratim tvoj rad.Bolesni Doktor wrote:Hejteri.
- sheilak
#16 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
al opet sam fakat mislila da ce mater spomenut.

- Russki
#17 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
šta ti je basheilak wrote:al opet sam fakat mislila da ce mater spomenut.![]()
- sheilak
#18 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
necu, nisam ja ti. cccccc 
ali hajde, koje su pjesem trenutno popularne? na koju se popularnost misli? mainstream?
ali hajde, koje su pjesem trenutno popularne? na koju se popularnost misli? mainstream?
- Russki
#19 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
vjerovatno mainstreamsheilak wrote:necu, nisam ja ti. cccccc
-
Bolesni Doktor
#20 Re: Odg: Koje su pjesme trenutno popularne?
Ajde,neka netko prati.sheilak wrote:gdje ces tebe hejtat? pa ti si legenda jos otkada si se coutinho zvao...pratim tvoj rad.Bolesni Doktor wrote:Hejteri.
Kakva mater,o cemu pricate?
- Russki
#21 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
ma...nasa neka zajebancija 
-
Bolesni Doktor
#22 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Hocemo pravit neku zayebanciju sa mnom? 
- Russki
#23 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Prvo da saznam tko si i da te provjerim...jbg, ne mozemo sa svakim raditiBolesni Doktor wrote:Hocemo pravit neku zayebanciju sa mnom?
-
Bolesni Doktor
#24 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Ja ti svatko?
Pa sam si rekao da sam legenda
- Russki
#25 Re: Koje su pjesme trenutno popularne?
Ne znam ja ništa dok se ne dokažeBolesni Doktor wrote:Ja ti svatko?