Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
parappa wrote:
a sto mislim da muskarac od 66 nije dovoljno dobar za zenu od 40?
ozbiljno pitanje
Ne znam ja nista pa bolan ne bio on jednom nogom u grobu a ona u najboljim godinama(sudeci po misljenju Rame i starijih forumasa bar) , ili kako kazu sto je njega proslo-nju je snaslo...
al zato kad on mandrkne njoj ostade sve... i tako ima fin miraz da se moze opet udati
salu na stranu... danas muskarac od 60+ nije automatski jednom nogom u grobu...
proslo je to vrijeme kad su ljudi u tim godinama vec bili stari (muskarci i zene)
zena sa 40+ vecinom nece ili nece vise radjati. tako da joj treba neko sa kim moze putovati, pricati itd.
a za sulejmana sam vec postavio lijek
klixoris wrote:
To ti respo govori kroz Sheki. Ona mu je postala medij za komunikaciju sa forumskim pukom
Obzirom na tezinu izjave, ja mislim da bi trebala da ga prebijes.. Koji mawashi geri npr
Maaaah, sam je on sebi najveca kazna
Euric mozes sa mnom na prijateljsku kafu ako te ona izjava pogodila (r)
Eurosa wrote:
Jos jednom da ponovim: klixo meni nije svako.I jako sam ponosna sto nekog kao sto je on imam za Prijatelja. To sto se respo(ili cak i ti, ja sad ne znam niti ti ista vise vjerujem) osjeca indiferentnim spram njega, osjeca se s pravom, pa je onda i malo gorcine za ocekivati.
Eurosa wrote:
Iskreno Sheilak i nije, zasto bi? Ali sam se malo iznenadila da si ti pristala "prenijeti" je. Ali nije ni to do tebe, jbg, ja vazda ljude gledam kroz ruzicasto
Jos jednom da ponovim: klixo meni nije svako.I jako sam ponosna sto nekog kao sto je on imam za Prijatelja. To sto se respo(ili cak i ti, ja sad ne znam niti ti ista vise vjerujem) osjeca indiferentnim spram njega, osjeca se s pravom, pa je onda i malo gorcine za ocekivati.
Dovidjenja i prijatno.
Potpis i pecat!
E jbg euric ne znas ni malo sale primiti na svoj racun a uopste se nije odnosilo na to da se osjecam indiferentim ili slicno (r)