koje sijalice

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
BaDa

#1 koje sijalice

Post by BaDa »

Pozdrav momci! Crkla mi jedna xenon sijalica na golf 5 eh sad ne znam jel ikad iko mijenjao i sl... pa me interesuje vase misljenje koje su najbolje xenon sijalice za uzeti. Citao sam da su osram i phillips najbolje?! Nasao sam ponudu za osram cool blue 100km 2 sijalice.. svaka preporuka dobrodosla :D
vozackii

#2 Re: koje sijalice

Post by vozackii »

Eh da si pitao nesta o Daciji svi bi znali :lol:

Nadji nesta po piku sa garancijom godinu najlakse tako, ionako 90% ne traje duze od godine
condy

#3 Re: koje sijalice

Post by condy »

Mene to cool blue vec u startu odbija od tih sijalica.

Philips je moja preporuka.

Ako kupujes sa interneta, imas na lichtex.de

Xenonska sijalica boljeg kvaliteta treba da radi 5 godina bez problema.
mayab

#4 Re: koje sijalice

Post by mayab »

BaDa wrote:Pozdrav momci! Crkla mi jedna xenon sijalica na golf 5 eh sad ne znam jel ikad iko mijenjao i sl... pa me interesuje vase misljenje koje su najbolje xenon sijalice za uzeti. Citao sam da su osram i phillips najbolje?! Nasao sam ponudu za osram cool blue 100km 2 sijalice.. svaka preporuka dobrodosla :D
Nije mi jasno, jel imas XENON farove fabričke ili šta??? Kakva zamjena onda ??
Kako god bilo, imao sam na proslom autu H4 cool Blue od OSRAMA, kupio u Bingu u Hadzićima, cca 35 KM par bile: dobre,3 godine su radile, prije nego je prva crkla, fino bijelo svjetlo
BaDa

#5 Re: koje sijalice

Post by BaDa »

mayab wrote:
BaDa wrote:Pozdrav momci! Crkla mi jedna xenon sijalica na golf 5 eh sad ne znam jel ikad iko mijenjao i sl... pa me interesuje vase misljenje koje su najbolje xenon sijalice za uzeti. Citao sam da su osram i phillips najbolje?! Nasao sam ponudu za osram cool blue 100km 2 sijalice.. svaka preporuka dobrodosla :D
Nije mi jasno, jel imas XENON farove fabričke ili šta??? Kakva zamjena onda ??
Kako god bilo, imao sam na proslom autu H4 cool Blue od OSRAMA, kupio u Bingu u Hadzićima, cca 35 KM par bile: dobre,3 godine su radile, prije nego je prva crkla, fino bijelo svjetlo
imam fabricke xenon farove :) pogresno sam se izrazio hahaha hvala na savjetu u svakom slucaju
Post Reply