Koje osiguranje

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Hakuna Matata

#1 Koje osiguranje

Post by Hakuna Matata »

Ne znam da li je bila tema sto se tice osiguranja vozila, pokusao sam naci ali nisam uspio. Koju vi osiguravajucu kucu preporucujete za auto ?
mimiikimi

#2 Re: Koje osiguranje

Post by mimiikimi »

BSO bosna sunce osiguranje,bas su fini ljubazni
gaius

#3 Re: Koje osiguranje

Post by gaius »

... dok ne dođe do spora.. a onda se ljudima krvi napiju..
mimiikimi

#4 Re: Koje osiguranje

Post by mimiikimi »

ne znam za to ja imam fina iskustva s njima ma haj sve je to isto svaka kuca nisu to dzaba osiguranja
mr`mirza

#5 Re: Koje osiguranje

Post by mr`mirza »

Imam puni kasko kod VGT osiguranja. Cuo sam svasta o njima kako rade ovo ili ono. Do sada sam imao tri stete i nikada nisam imao nikakvih problema sa njima, uvijek su bili ljubazni i korektni.
Better Man

#6 Re: Koje osiguranje

Post by Better Man »

Samo Sarajevo osiguranje. Najkvalitetniji, najljubazniji, najprofesionalniji itd. Nisu bez veze svake godine broj 1.
duboka_misao

#7 Re: Koje osiguranje

Post by duboka_misao »

Vgt full kasko vec 4 godine par manjih steta sve isplaceno, placena zamjena djelova znaci ne samo popravka, tj ulubljena vrata se mjenjala a ne peglala, takodje isplata na vrijeme. Za sada sve pohvale :thumbup:
maxell_sarajevo

#8 Re: Koje osiguranje

Post by maxell_sarajevo »

mr`mirza wrote:Imam puni kasko kod VGT osiguranja. Cuo sam svasta o njima kako rade ovo ili ono. Do sada sam imao tri stete i nikada nisam imao nikakvih problema sa njima, uvijek su bili ljubazni i korektni.
Al kad vrsis potrazivanje od njih, a nisi njihov osiguranik onda cekas po par mjeseci na isplatu stete :x
citroen

#9 Re: Koje osiguranje

Post by citroen »

Euroherc osiguranje
dalajlama

#10 Re: Koje osiguranje

Post by dalajlama »

VGT definitivno. Domace osiguranje , novac ide u BiH i uprava se jako trudi i ulaze u BiH i sponzorira mnoge projekte i pravi druge firme i objekte po citavoj BiH za razliku od vecine drugih firmi kod kojih novac ide u inozemstvo i vi taj novac vise nikad i ne vidite...
bosnaihercegovina

#11 Re: Koje osiguranje

Post by bosnaihercegovina »

Ja osiguravam u BSO, do sada zadovoljan. Svidja mi se mogucnost online narudzbe.

U kojem to inostranom osiguranju u BiH ne rade nasi ljudi? I na kraju godine, u cijim to dzepovima zavrsava dobit domacih firmi?

Zaj.... te tu vrstu domoljublja, da parafraziram Adama Smita i njegov koncept slobodne ekonomije: "nek svako ganja svoj vlastiti interes, gledaj gdje ces ustediti (zaraditi) koju marku, i imaj na umu da nicije pare ne smrde, pa ce i cijela ekonomija funkcionirati znatno bolje.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#12 Re: Koje osiguranje

Post by Faruk »

Sarajevo osiguranje
jean auto mi je kasko a drugi obicno osiguranje
sve kod njih
imao dvije stete tudjom krivicom oba puta isplata bez problema
muhamedp

#13 Re: Koje osiguranje

Post by muhamedp »

Faruk wrote:Sarajevo osiguranje
jean auto mi je kasko a drugi obicno osiguranje
sve kod njih
imao dvije stete tudjom krivicom oba puta isplata bez problema
pretpostavljam da si imao stete na ovom za kasko, jer kakve veze ima AO kod tvog osiguranja sa stetom koju si ti imao? tu stetu placa drugo osiguranje (mislim na AO).

Jos nisam cuo da da neko osiguranje zeteze sa isplatom kad je kasko u pitanju. Ipak im je to najdrazi proizvod :)
Post Reply