Oooo znamovo_mi_je_nick wrote: Takvi prodani davno i imaju po dva komada kindera najmanje.
Koje muskarce treba zaobilaziti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- djevojka bez imena
#51 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#52 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
prvo te sa kojima si počeo....zatim sirovine...pa posesivce/egoiste/smorove.... one što ne znaju za šegu, šalu i to...i naravno, one što ne vole prirodu...Ramzess Veliki wrote: Evo da pocnem - pickopacenici ...![]()
Jedna grozna osobina pojedinih tipova, kad mu je svaki komentar na djevojku koja prodje "Ja bih nju ...", I kad prijateljice udavi nabijajuci joj obavezu da mu nadje curu jer on nije dugo imao seks. Da ne spominjem da bi kresn'o svaku tu prijateljicu da ima priliku ...
eheto.
- duminjo
- superiska
#54 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Al' bas!Euridika wrote:Muškarci diskutuju koje muškarce žene trebaju zaobilaziti...
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-sve ove sto cupaju obrve i nose uske pantolice niskog struka
-frisko razvedene (za ovo "frisko" mislim ako nije proslo makar 5 god. od razvoda
-zenskarose
-pricalice - ako prica vise od nas zena
-mahalce - koji znaju sve i svasta i svakoga
-introvertne
-
zipoo
#55 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Hajde za strastvene okej i za njih treba neko posebno ime. Bilderi previse obuhvacaSunculish wrote: 2. Bilderi i svi oni koji strastveno posjecuju teretane- takvi su, u najvećem % narcisi
4. Skupi auti- e ova tipa najviše na svijetu voli svoj automobil, da može u krevet bi ga uparkiro i ljubio za laku noć. Takvi su i vozači Cunera![]()
Ima toga još ali ove 4.tipe muškaraca sam uvijek zaobilazila. Bože sačuvaj i sakloni.
Za cunera moze proci, ali za skupo auto i ne moze. Neko voli komociju, udobnost, neko putuje duze relacije ili jednostavno moze mu se, puno razloga.
-
zipoo
#56 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Ako nadjete nekog muskarca u Sarajevu bez ovih osobina ja cu go zvijezdu pred vjecnom uraditi.superiska wrote:Al' bas!Euridika wrote:Muškarci diskutuju koje muškarce žene trebaju zaobilaziti...
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-frisko razvedene (za ovo "frisko" mislim ako nije proslo makar 5 god. od razvoda)
-zenskarose
-introvertne
- frosty
#57 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Ja vjerujem da ima, samo ne znam gdje se krijuzipoo wrote:Ako nadjete nekog muskarca u Sarajevu bez ovih osobina ja cu go zvijezdu pred vjecnom uraditi.superiska wrote:Al' bas!Euridika wrote:Muškarci diskutuju koje muškarce žene trebaju zaobilaziti...
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-frisko razvedene (za ovo "frisko" mislim ako nije proslo makar 5 god. od razvoda)
-zenskarose
-introvertne
- superiska
#58 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Znas sta je najcrnje, sto govorim o muskarcima koji su, uglavnom, 30+zipoo wrote:Ako nadjete nekog muskarca u Sarajevu bez ovih osobina ja cu go zvijezdu pred vjecnom uraditi.superiska wrote:Al' bas!Euridika wrote:Muškarci diskutuju koje muškarce žene trebaju zaobilaziti...
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-zenskarose
-introvertne
- kafanski_covjek
#59 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
ma i kad izadju na svjetlo danafrosty wrote: Ja vjerujem da ima, samo ne znam gdje se kriju
- triconja
#60 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Zene morel savjet, znaci kad ne cupam obrve izmedju bude kao unibrow, jel bolje to ili samo ih podijeliti?superiska wrote:Al' bas!Euridika wrote:Muškarci diskutuju koje muškarce žene trebaju zaobilaziti...
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-zenskarose
-introvertne
- triconja
#61 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Ne vjerujem da postoji neko ko nije introventan a da koristi forumzipoo wrote:Ako nadjete nekog muskarca u Sarajevu bez ovih osobina ja cu go zvijezdu pred vjecnom uraditi.superiska wrote:Al' bas!Euridika wrote:Muškarci diskutuju koje muškarce žene trebaju zaobilaziti...
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-zenskarose
-introvertne
edit: vidi ovo napisah introventan
Last edited by triconja on 27/12/2017 21:55, edited 1 time in total.
- frosty
#62 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Ma nije tacno! Usput jedno pitanje kako to da mozes samo mene citirati a ne i ovaj komentar na koji sam ja odgovorila?kafanski_covjek wrote:ma i kad izadju na svjetlo danafrosty wrote: Ja vjerujem da ima, samo ne znam gdje se krijudotucete ih da im do zivota nije
- kafanski_covjek
#63 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
tacno je
a sto se tice pitanja moras imati 1k postova da bi mogla 
-
Sunculish
#64 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Al' bas!
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-frisko razvedene (za ovo "frisko" mislim ako nije proslo makar 5 god. od razvoda
)
-zenskarose
-introvertne[/quote]
Slazem se sa svim pobrojanim a ima se jos i dodati na ovu listu zs odstrel, mada sam se ja udala za frisko razvedenog (proslo manje od 5 god.) i stvarno se nemam (jos uvijek) na sta požaliti. Sve zavisi i od toga koliko je zena moćna. Zena moze kucu pretvoriti u dvorac ili je spaliti do temelja.
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-zenskarose
-introvertne[/quote]
Slazem se sa svim pobrojanim a ima se jos i dodati na ovu listu zs odstrel, mada sam se ja udala za frisko razvedenog (proslo manje od 5 god.) i stvarno se nemam (jos uvijek) na sta požaliti. Sve zavisi i od toga koliko je zena moćna. Zena moze kucu pretvoriti u dvorac ili je spaliti do temelja.
- duminjo
#65 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Ne kontam ovo za razvedene. Znaci ako je nekome, KO nije ni kriv ni duzan, puko brak, odma ga zaobilaziti ko smrdljiv sir. Jos, u postu iznad, napisa da ne dolaze u obzir frisko razvedeni (5godina)
ozenis SE u 28-oj, razvedes u 32-oj i mogao BI SE opet, mozda, ozeniti tek u 38/9-oj... Jebiga malo mi nije jasno jer meni ne BI smetalo da je zena razvedena i Imam drugove koji imaju razvedene + dijete... Sta treba? Jednom SE opeknes, pukne brak i gotovooo? Nabit ih nogom? Malo mi bezveze to pa BiH da me neko prosvijetli ako moze?
Sorry na upadu u vasu temu
- frosty
#66 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Nesto ti ne vjerujem al dobrokafanski_covjek wrote:tacno jea sto se tice pitanja moras imati 1k postova da bi mogla
-
zipoo
#67 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Ne kriju se nigdje, nego jednostavno puno trazite. Od 10 tacki padnem na cugere.frosty wrote: Ja vjerujem da ima, samo ne znam gdje se kriju
Vratim se onda na ovaj post za 5 godinasuperiska wrote:
Znas sta je najcrnje, sto govorim o muskarcima koji su, uglavnom, 30+
- frosty
#68 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Sta je po tebi puno?zipoo wrote:Ne kriju se nigdje, nego jednostavno puno trazite. Od 10 tacki padnem na cugere.frosty wrote: Ja vjerujem da ima, samo ne znam gdje se kriju![]()
- kafanski_covjek
#69 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
frosty wrote: Nesto ti ne vjerujem al dobro
- medvjed23
#70 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
pa dosta gore pobrojanog ljudi vuku ni krivi ni dužni.. razvod, introvertnost, ekstrovertnost, depresija - sve su to stvari koje ne zavise nužno od naše volje.. ipak, i kao takve, predstavljaju legitimne razloge da nekoga prekrižiš.. svako ima pravo da kriterije odabere i posloži kako mu je ćeif..duminjo wrote:Ne kontam ovo za razvedene. Znaci ako je nekome, KO nije ni kriv ni duzan, puko brak, odma ga zaobilaziti ko smrdljiv sir. Jos, u postu iznad, napisa da ne dolaze u obzir frisko razvedeni (5godina)ozenis SE u 28-oj, razvedes u 32-oj i mogao BI SE opet, mozda, ozeniti tek u 38/9-oj... Jebiga malo mi nije jasno jer meni ne BI smetalo da je zena razvedena i Imam drugove koji imaju razvedene + dijete... Sta treba? Jednom SE opeknes, pukne brak i gotovooo? Nabit ih nogom? Malo mi bezveze to pa BiH da me neko prosvijetli ako moze?
-
zipoo
#71 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
ovofrosty wrote:Sta je po tebi puno?zipoo wrote:Ne kriju se nigdje, nego jednostavno puno trazite. Od 10 tacki padnem na cugere.frosty wrote: Ja vjerujem da ima, samo ne znam gdje se kriju![]()
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-zenskarose
-introvertne
i sa prethodne stranice
jos jedna stranica i doci cemo do zakljucka da ne smijemo zivjeti ako mislimo imati zeMsku
- superiska
#72 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Kolega, i sama sam razvedenaduminjo wrote:Ne kontam ovo za razvedene. Znaci ako je nekome, KO nije ni kriv ni duzan, puko brak, odma ga zaobilaziti ko smrdljiv sir. Jos, u postu iznad, napisa da ne dolaze u obzir frisko razvedeni (5godina)ozenis SE u 28-oj, razvedes u 32-oj i mogao BI SE opet, mozda, ozeniti tek u 38/9-oj... Jebiga malo mi nije jasno jer meni ne BI smetalo da je zena razvedena i Imam drugove koji imaju razvedene + dijete... Sta treba? Jednom SE opeknes, pukne brak i gotovooo? Nabit ih nogom? Malo mi bezveze to pa BiH da me neko prosvijetli ako moze?
-
Paco
#73 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Joj, Adame...koji te djavo tjero da diras onu jabuku????
- duminjo
#74 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Ne slazemo sesuperiska wrote:Kolega, i sama sam razvedenaduminjo wrote:Ne kontam ovo za razvedene. Znaci ako je nekome, KO nije ni kriv ni duzan, puko brak, odma ga zaobilaziti ko smrdljiv sir. Jos, u postu iznad, napisa da ne dolaze u obzir frisko razvedeni (5godina)ozenis SE u 28-oj, razvedes u 32-oj i mogao BI SE opet, mozda, ozeniti tek u 38/9-oj... Jebiga malo mi nije jasno jer meni ne BI smetalo da je zena razvedena i Imam drugove koji imaju razvedene + dijete... Sta treba? Jednom SE opeknes, pukne brak i gotovooo? Nabit ih nogom? Malo mi bezveze to pa BiH da me neko prosvijetli ako moze?
Sorry na upadu u vasu temuali vjeruj da znam o cemu pricam. Sve stoji sto si naveo, slazem se. Samo muskarcima treba prilicno dug period da se "dozovu" nakon razvoda nego zenama. Odosmo mimo teme, imamo vec jednu za to.
- frosty
#75 Re: Koje muskarce treba zaobilaziti
Nadji zeMsku pa cugajte zajednozipoo wrote:Ne kriju se nigdje, nego jednostavno puno trazite. Od 10 tacki padnem na cugere.frosty wrote: Ja vjerujem da ima, samo ne znam gdje se kriju
ovo
-manipulatore
-lezihljebovice
-cugere
-nargila dudlace
-zenskarose
-introvertne
i sa prethodne stranice
jos jedna stranica i doci cemo do zakljucka da ne smijemo zivjeti ako mislimo imati zeMsku