Nije da su " totalno razliciti"
To su dva kosmosa

J' adore - andjeo serbet
Alien- zlo serbet
Shalimar

Moderator: anex
Nije da su " totalno razliciti"
Vidis meni nije bas omiljen ali kazu da mi "stoji" dobro isto kao i BLVG man...par zena mi je bas reklo da "otkidam" kad ih koristimLoo wrote: ↑25/11/2020 21:45exliberal-ex wrote: ↑15/11/2020 20:16Ja volim mirise....ovo je moja trenutna kolekcija.
Neki su pri kraju znaci uskoro idemo u kupovinu
![]()
![]()
Bleu je ...
Ja uzivam u ovom
Odlican... na momente me podsjeca, na nikad prezaljeni ENVY
A nemam pojma, nekako mi to nesigurno... Ko zna kakvi su, je li provjereno itd...
Druze, ja sam kupio na desetine mirisa za sebe, tako i za druge,..sve ok, provjereno. Imam i iz Sarajeva kontakt ako si zainteresovan?! Sto nema na stanju, moze u sto kracem roku nabaviti...Astrix wrote: ↑12/12/2020 15:26A nemam pojma, nekako mi to nesigurno... Ko zna kakvi su, je li provjereno itd...
Imas u merkatoru onu jesi tamo gledao?U importaneu?Ima ona neka nova u scc i preko puta nje....negdje sam bas taj vidio ali se tacno ne mogu sjetit u kojoj od ovih nabrojanih....
Tamno plava kutija, a zuta bocica? Kakav je, je li cemu jer mi se blue light intense ne svidja.konektovan wrote: ↑14/12/2020 14:08Pa ovaj koji sam napisao,..jedan je pour homme..![]()
Tamno plava kutija...
Ovaj je meni bolji od light blue intense.... iako se radi o reformulaciji starog cuvenog, i dalje ima taj dna...i definitivno moze za jesen, pa i ovu blazu zimu...channel10 wrote: ↑14/12/2020 14:40Tamno plava kutija, a zuta bocica? Kakav je, je li cemu jer mi se blue light intense ne svidja.konektovan wrote: ↑14/12/2020 14:08Pa ovaj koji sam napisao,..jedan je pour homme..![]()
Tamno plava kutija...
edit: U Ze u dm-u ima samo BLV pour homme 75ml + ck one (ne znam koliko) za 114KM.
U kojem si bio dm-u?konektovan wrote: ↑14/12/2020 21:15Danas brzinski probam cuba magnum u dm-u, nabacio na šaku,...i evo nakon 8 sati se osjeti, nakon svih pranja ruku, dezinficiranja, tuširanja...nevjerovatno..
![]()
Ne radi se definitivno o nekom "originalnom" mirisu, ima tu svega pomalo,...od miliona, le male i još nekih...ali za nepunih 18 KM i 130 ml, odlična kupovina...![]()
Mercator ložionička..i agree wrote: ↑14/12/2020 21:42U kojem si bio dm-u?konektovan wrote: ↑14/12/2020 21:15Danas brzinski probam cuba magnum u dm-u, nabacio na šaku,...i evo nakon 8 sati se osjeti, nakon svih pranja ruku, dezinficiranja, tuširanja...nevjerovatno..
![]()
Ne radi se definitivno o nekom "originalnom" mirisu, ima tu svega pomalo,...od miliona, le male i još nekih...ali za nepunih 18 KM i 130 ml, odlična kupovina...![]()
Da li se ukazala Cuba u ovim drugim dmovima, na parfemizavas se kreće oko 30-35 kmkonektovan wrote: ↑14/12/2020 21:15Danas brzinski probam cuba magnum u dm-u, nabacio na šaku,...i evo nakon 8 sati se osjeti, nakon svih pranja ruku, dezinficiranja, tuširanja...nevjerovatno..
![]()
E to ne znam, ali vjerovatno ce se naci u ponudi..bhnapoleon1 wrote: ↑14/12/2020 21:52Da li se ukazala Cuba u ovim drugim dmovima, na parfemizavas se kreće oko 30-35 kmkonektovan wrote: ↑14/12/2020 21:15Danas brzinski probam cuba magnum u dm-u, nabacio na šaku,...i evo nakon 8 sati se osjeti, nakon svih pranja ruku, dezinficiranja, tuširanja...nevjerovatno..
![]()
Gledao sam na yt i baš ih hvale odnos uloženo dobijeno, isto i na fragnatici. Nešto ka La riva na steroidimakonektovan wrote: ↑14/12/2020 22:00E to ne znam, ali vjerovatno ce se naci u ponudi..bhnapoleon1 wrote: ↑14/12/2020 21:52Da li se ukazala Cuba u ovim drugim dmovima, na parfemizavas se kreće oko 30-35 kmkonektovan wrote: ↑14/12/2020 21:15Danas brzinski probam cuba magnum u dm-u, nabacio na šaku,...i evo nakon 8 sati se osjeti, nakon svih pranja ruku, dezinficiranja, tuširanja...nevjerovatno..
![]()
25.95 KM je inace redovna cijena, jeftinije nego na olx..još samo da ubace vecu ponudu cuba mirisa..
![]()