jasno je da se i njima moze potkrasti kopija,i u originalnom pakovanju a pogotovo u vidu testera i licno sam izbjegavao u zadnje vrijeme te testere, a kako ih nabavljaju, iskreno ne bih znao, samo znam da mi je jedan od njih rekao da za pola plate carinu i pdv a pola prodje, a sto se cijena tice pa one su sasvim regularne za online prodaju, kome nije jasno neka pogleda malo cijene na notinu, a i ako imate koga u onoj bazi u Butmiru da vam slika, i tamo su cijene za neke parfeme jos malo i nize, istina neki su nesto malo skuplji al u prosjeku su to te cijene kao kod ovih sa olx-a i sasvim je realno da budu jeftiniji od parfimerija, nerealno u citavoj ovoj prici su upravo te cijene u Plazi,Inomi, a o Dm i CM da ne pricam, kako god, ja iskreno nemam lose iskustvo sa njima,tj nije mi se desilo da mi parfem bas prebrzo izlapi, trajnost je otprilike onakva kako je i vecini po nekakvim recenzijama na youtubeu ili komentarima na fragrantici, mada da budem iskren nisam kupovao od parfemisarajevo, dosad sam uzimao od ParfemiDado i PZV, ali vjerujem da su svi oni svakako povezani