Koji su se vama muski parfemi pokazali po trajnosti i projekciji, bez obzira na cijenu i sezonu, a da ne udavise okolinu

Moderator: anex
Body kouros, Armani code, burberry brit, burberry london, CH sexy 212, Diesel fuel for life, Lancome hypnose, Lolita lempicka au masculine, Versace dreamer, D&G pour homme, D&G one gentleman, YSL la nuit le parfum, Paco Rabane ultraviolet, JPG le male.....Thiery mugler A*menEdinz wrote: ↑23/09/2020 16:58Kako velika vecina nas efektivno provodi vise vremena u zatvorenom prostoru u jesen i zimu, da li onda parfemi za ta godisnja doba koji su inace malo "tezi" gube svoj smisao u takvom okruzenju (mislim na posao i sl ).
Koji su se vama muski parfemi pokazali po trajnosti i projekciji, bez obzira na cijenu i sezonu, a da ne udavise okolinuIli sam nose blind ili moja koza jednostavno neutralise parfeme.
Probam , hvalakonektovan wrote: ↑23/09/2020 18:25Body kouros, Armani code, burberry brit, burberry london, CH sexy 212, Diesel fuel for life, Lancome hypnose, Lolita lempicka au masculine, Versace dreamer, D&G pour homme, D&G one gentleman, YSL la nuit le parfum, Paco Rabane ultraviolet, JPG le male.....Thiery mugler A*menEdinz wrote: ↑23/09/2020 16:58Kako velika vecina nas efektivno provodi vise vremena u zatvorenom prostoru u jesen i zimu, da li onda parfemi za ta godisnja doba koji su inace malo "tezi" gube svoj smisao u takvom okruzenju (mislim na posao i sl ).
Koji su se vama muski parfemi pokazali po trajnosti i projekciji, bez obzira na cijenu i sezonu, a da ne udavise okolinuIli sam nose blind ili moja koza jednostavno neutralise parfeme.
Za jesen/zimu...![]()
Ova Mancera Red Tobacco je top za zimu...Dioklecijan wrote: ↑04/09/2020 01:50Dajte još neku preporuku za zimu ?
Ako neko zna gdje u BiH se može kupiti ili naručiti nešto od Cosmetics Lab kuće iz Srbije. To su lokalni parfemi pristojne cijene i pristojnog trajanja
![]()
DG The One Gentleman ti bolji od The One EDP? Probat cu naci dekant bas da vidim ondakonektovan wrote: ↑23/09/2020 18:25
Body kouros, Armani code, burberry brit, burberry london, CH sexy 212, Diesel fuel for life, Lancome hypnose, Lolita lempicka au masculine, Versace dreamer, D&G pour homme, D&G one gentleman, YSL la nuit le parfum, Paco Rabane ultraviolet, JPG le male.....Thiery mugler A*men
Za jesen/zimu...![]()
A gdje sam napisao da je bolji od the one edp?????_BataZiv_0809 wrote: ↑25/09/2020 16:01DG The One Gentleman ti bolji od The One EDP? Probat cu naci dekant bas da vidim ondakonektovan wrote: ↑23/09/2020 18:25
Body kouros, Armani code, burberry brit, burberry london, CH sexy 212, Diesel fuel for life, Lancome hypnose, Lolita lempicka au masculine, Versace dreamer, D&G pour homme, D&G one gentleman, YSL la nuit le parfum, Paco Rabane ultraviolet, JPG le male.....Thiery mugler A*men
Za jesen/zimu...![]()
![]()
Joj dje nadje Ultravioletdobio ga za 18ti rodjendan, nosio ga na matursku ekskurziju, toliko sjecanja mi navire kad ga pomirisem, a da nije toga bio bi mi u top 5 najgorih parfema
![]()
Pa ne bih te pitao da si to napisao, nego bi pitanje glasilo zasto ti je boljikonektovan wrote: ↑25/09/2020 16:16
A gdje sam napisao da je bolji od the one edp?????![]()
Ja sam samo neke ovdje naveo, nisam se mogao svih sjetiti....
Sta ja znam, meni je prvi ultraviolet bio ono bljak, kupio i par puta ga koristio, i onda proslijedio dalje. Iznenada se ukazala druga prilika, nakon par godina, i mislim da se radi ioak o dobrom mirisu, originalnom poprilicno...
PR one millione nije uopšte loš miris. Imao sam i njega, i to odmah kad se pojavio prvi put kod nas. Njegova popularnost je nesto drugo, kad se provalio, kupovali su ga svi redom, mladi i stari. Dugo je to bio najprodavaniji miris, a da je loš to nikad ne bi postigao, a i flankeri isto nisu loši. Od PR takodjer volim i black xs i obicni xs. Preporucio bi ti da probas ako nisi, kao i moschino uomo, a cijene mizerija. Spremi za proljece._BataZiv_0809 wrote: ↑25/09/2020 16:36Pa ne bih te pitao da si to napisao, nego bi pitanje glasilo zasto ti je boljikonektovan wrote: ↑25/09/2020 16:16
A gdje sam napisao da je bolji od the one edp?????![]()
Ja sam samo neke ovdje naveo, nisam se mogao svih sjetiti....
Sta ja znam, meni je prvi ultraviolet bio ono bljak, kupio i par puta ga koristio, i onda proslijedio dalje. Iznenada se ukazala druga prilika, nakon par godina, i mislim da se radi ioak o dobrom mirisu, originalnom poprilicno...logicno Combe....Paco Rabane mi je generalno dobar ali se jezim od papanskog One Milliona, a i Ultraviolet im je gaf
![]()
Kriste smiluj sekonektovan wrote: ↑25/09/2020 16:57Imaju za te stvari tinderi, blinderi,i druge mreze za razmjenu....ovih..podataka...
![]()
. eh... gdje su tebi misli..konektovan wrote: ↑25/09/2020 16:57Imaju za te stvari tinderi, blinderi,i druge mreze za razmjenu....ovih..podataka...
![]()
Mozda on i nije los ali meni licno jako iritantan i pride sam ga primjecivao uglavnom na papcima i skorojevicima. Ali naravno to je moje ograniceno iskustvo.konektovan wrote: ↑25/09/2020 16:54
PR one millione nije uopšte loš miris. Imao sam i njega, i to odmah kad se pojavio prvi put kod nas. Njegova popularnost je nesto drugo, kad se provalio, kupovali su ga svi redom, mladi i stari. Dugo je to bio najprodavaniji miris, a da je loš to nikad ne bi postigao, a i flankeri isto nisu loši. Od PR takodjer volim i black xs i obicni xs. Preporucio bi ti da probas ako nisi, kao i moschino uomo, a cijene mizerija. Spremi za proljece.![]()
Velkom tu d klab
Naucno je dokazano da zene nemaju blage veze, sta je original a sta kopija....skafiskafsnjak wrote: ↑09/10/2020 15:29Kupio zeni prosle godine Versace Crystal Noir 90ml od onog sa olxa...parfemisarajevo.ili kako vec... Govori zeni, blag joj.
Kupila.ona danas u Deu, u Douglas , oridji...
Nebo i zemlja. Kad mi.kazu, na olx original..
Mrs stoko.prevarantska