znam dragaanais_nin wrote:ja sam pokusala u par navrataBumbar wrote:
All about Eve...i ne mogu ga naci
i tebi, a vala i sebi
al' nejma
![]()
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- ja_cura_
dobih igrom slucaja od cacharel-a noa perle...meni pravo interesantan, pogotovo kad odstoji....
p.s.prije sam napomenula da mi se jako svidja od lancome "hypnose", ali posto je za uvjete u bih preskup (EDP od 75 ml 148 KM, manjeg pakovanja nije bilo u toj prodavnici), nasla sam stelu za px u bazi na butmiru, tako da cim stela bude isla prvi put ima da se kupi!!!
jedva cekam!

p.s.prije sam napomenula da mi se jako svidja od lancome "hypnose", ali posto je za uvjete u bih preskup (EDP od 75 ml 148 KM, manjeg pakovanja nije bilo u toj prodavnici), nasla sam stelu za px u bazi na butmiru, tako da cim stela bude isla prvi put ima da se kupi!!!
-
boucheron
Limited Edition by Tom Ford za muzjake.
http://www.neimanmarcus.com/store/catal ... Override=0
http://www.neimanmarcus.com/store/catal ... Override=0
-
kremenko_mali
Trebam pomoc... Gdje se u Sarajevu moze kupiti parfem Cashmir???
-
mamica papucarka
do skora ovaj koji sam dobila za rodjendan

- anais_nin
nije los za zimeIrm@ wrote:jos uvijek sam presretna sa svojim sicily-jem![]()
a sutra moram skoknuti da probam ovaj Covet by Sarah J. Parker![]()
probala sam i Ange ou Demon... malo prejak za moj ukus...
- danas
anais_nin wrote:trebaju vas uzeti za reklamnu kampanjudanas wrote:onaj moj narciso sad izbacio i muski pafrem![]()
![]()
rijesi mi dilemu, sta cafiru za xmas
jes, pa da im upropastimo reputaciju
ali dobar je i muski
- anais_nin
ma ja bih da se onog prvog dokopamdanas wrote:anais_nin wrote:trebaju vas uzeti za reklamnu kampanjudanas wrote:onaj moj narciso sad izbacio i muski pafrem![]()
![]()
rijesi mi dilemu, sta cafiru za xmas
jes, pa da im upropastimo reputaciju![]()
ali dobar je i muskimoze ga i zensko nosit, ahhhhh....
- van Basten
da, u masovnoj hiperprodukciji parfema danas, teško je naći neki koji ne bi bio u kategoriji "deja vu"...
Nego, evo nešto iz starih dobrih vremena : Givenchy povodom obilježavanja 50. godišnjice postojanja odlučio je da "reinkarnira" 10 svojih legendarnih parfema - 4 muška i 6 ženskih. Parfemi će valjda biti identični kao nekadašnji originali. Od muških u ponovnu, limitiranu doduše, proizvodnju idu : Eau de Vetiver, Monsieur, Insense, Xerius. Nažalost, kako sam ja čuo, samo ovaj zadnji će doći i na naše prostore, ali eto - za one vani će valjda sva četiri biti dostupna.
Nego, evo nešto iz starih dobrih vremena : Givenchy povodom obilježavanja 50. godišnjice postojanja odlučio je da "reinkarnira" 10 svojih legendarnih parfema - 4 muška i 6 ženskih. Parfemi će valjda biti identični kao nekadašnji originali. Od muških u ponovnu, limitiranu doduše, proizvodnju idu : Eau de Vetiver, Monsieur, Insense, Xerius. Nažalost, kako sam ja čuo, samo ovaj zadnji će doći i na naše prostore, ali eto - za one vani će valjda sva četiri biti dostupna.
-
FFK as Lucy01

Danas dobila na poklon Bvlgari-Absolute
Inace zimi najvise volim ovaj

- anais_nin
ovo je jedini od drama jakih mirisa koje volimFFK as Lucy01 wrote: Inace zimi najvise volim ovaj
cak imam i onu posebnu bocu (refillable) koju nosim na punjenje, ali mi je na zalost ostala u Mostaru
-
sumiko
Hej vi koji ste u Sarajevu, da li ste ikada kupili parfem u Skenderiji, radnja odmah desno - ulaz kod tete razapete????
Nadjem tamo Pradu
OBOZAVAM JE!!!
Kao sad imaju samo muški, nabaviće ženski, pa da dodjem
Zna li ko jesu li tamo dupljaci ili je roba na crno????
IKo???
Nadjem tamo Pradu
Kao sad imaju samo muški, nabaviće ženski, pa da dodjem
Zna li ko jesu li tamo dupljaci ili je roba na crno????
IKo???
- van Basten
Ono je izvanredna radnja... ne znam gdje i kakao nabavljaju mirise, ali nisu dupljaci. Tamo sam uzeo Issey Miyake muški kojeg nigdje nisam mogao pronaći u gradu (sada ga ima u još jednoj parfimeriji, ali da ne radim reklame
), i miriše sjajno i postojan je. Dupljak, ako ništa drugo, a ono barem ishlapi za 30ak minuta. Uglavnom, imaju sjajan izbor mirisa koji se teško ili nikako mogu nabaviti na nekom drugom mjestu, zajedno sa svojom "sestrinskom" radnjom u srcu Baščaršije.
p.s. koliko košta Prada tamo?
p.s. koliko košta Prada tamo?
-
sumiko
Mnogo hvala na brzom odgovoru i korisnim info!!
Znam na koju radnju misliš na Bč, tamo sam već kupovala, izmedju ostalog Declaration od Cartiera, kojeg nigdje nije bilo u gradu, a povoljna mu bila cijena
U Skend. Prada muška 120 km 100 ml.
Ako su sestrinske radnje, kako ti kažeš, onda znam da ni ovo nisu dupljaci
Hvala van Bastene, fakat si me obradovao!
Znam na koju radnju misliš na Bč, tamo sam već kupovala, izmedju ostalog Declaration od Cartiera, kojeg nigdje nije bilo u gradu, a povoljna mu bila cijena
U Skend. Prada muška 120 km 100 ml.
Ako su sestrinske radnje, kako ti kažeš, onda znam da ni ovo nisu dupljaci
Hvala van Bastene, fakat si me obradovao!