Koje kvalitete...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

talijan

#126 Re: Koje kvalitete...

Post by talijan »

d2 wrote:Hajd dobro dosta je bilo zajebancije ...

Nakon veza i vezica ne znam vise ni sam sta mi je najvaznije... Da bi uopste dosli do necega vise od "cao" trebao bih osjetiti nesto kad tu osobu vidim, ono da mi se svidi, da bude simpaticna. Nakon tri i po desetljeca ne trazim nikakve magije, leptirove i slicno, dovoljno je da je simpaticna (kako godine srede kriterije i dovedu ih na nivo realnosti a ? :lol: ).

Ja sam vizuelan tip, ne mora biti prelijepa ali mora definitivno imati neke estetike u sebi, ako nema estetike - dzaba, ja se tu ne vidim. E sad ako je simpaticna, jasno je da idealno uklapanje ne postoji ali bi se trebali naci na nekom intelektualnom (dakle mora biti djetinjasta :lol: ) nivou, a svakako jednako ili slicno gledati i na sve sto cini zajednicki zivot. To bi bio nekakav minimum da bi to moglo kako tako raditi a ostalo je opciono, jedino bi bilo lijepo da me ne vuce za rukav za sve i svasta nego da ponesto moze i sama rijesiti. Ja sam prilagodljiv pa ako je i draga dama ista takva (prilagodliva svakoj podlozi :D ) dobre su nam sanse.

I onda reci da su muskarci komplikovani :lol:
i jednostavno i posteno i... zelim ti da je sto prije nadjes :thumbup:
anais_nin

#127 Re: Koje kvalitete...

Post by anais_nin »

Hauptgefrajter-u Ba wrote:upravu si,

nemoramo biti isti da bi se skontali i usli u vezu.

naprimjer ;)

hehe.

ja mislim da sam ja uvjek samo naletio na pogresne osobe - i kad trazim sledeci put curu u bosni - najbolje bi bilo da nekazem da sam iz inostranstva.

pozdrav puno anai_su

ma najbolje da budes ono sto jesi :) i prestani traziti cure na specificnoj geografskoj lokaciji...samo nepotrebno sebe ogranicavas :D ljubav ne bira :)
Hauptgefrajter-u Ba

#128 Re: Koje kvalitete...

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

jeste,

upravu si opet.

vazno kako je neko u dusi i dali ima srce - an ne sta mu stoji u pasosu.

Ali kod mene je tako da me nesto u meni vuce da imam zelju biti u vezi sa bosankom - zato sto neka njemica nikad nece shvatiti sta ja njoj hocu prenjet kad joj pjevam pjesmu od divljih jagoda - jedina moja ;) ja joj mogu prevest - al to nije to.

razumjes ?

;) pozdrav :bih:
Post Reply