Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Istovremeno puca tema o dosadnoj kisi i ne izdrzljivoj vrucini, pa reko na sta se forumasi vise pale ?
Ja zimu i jesen organski ne mogu, mislim da samo to dvoje je prokletstvo Europe
Obizavam vrucine. Suncani dani, neka zeze preko dana a po noci kad spavam neka pada dok ne ustaem a onda sto se mene tice u 10 ujutru moze vec biti 30 plus.
Last edited by hrle1976 on 06/08/2017 19:28, edited 1 time in total.
Odes na Floridu samo od sparine ces prokuhat. Tamo pojedini toliko bazde na znoj da Grasovi korisnici TraNvaja koji imaju slabiju naviku otici pod tus su mila majka
Odes na Floridu samo od sparine ces prokuhat. Tamo pojedini toliko bazde na znoj da Grasovi korisnici TraNvaja koji imaju slabiju naviku otici pod tus su mila majka
Ako ima danske soziale moRe. Komforno!
Pa valjda ce morati otici do Danske i uzivati u njihovoj klimi dok bar ne izfoliras peMziju
...zimu organski ne mogu bilo da ima/ nema snijega, one bljuzge, mrazina...ozebla u startu, tako da ju ni na razglednici ne volim vidjeti...ovo sve ostalo je okej...
Volim zimu i jesen, ne volim ljeto i proljeće. Ne podnosim vrućine, bude mi muka, ne mogu da dišem. Kada dođe septembar, ja procvjetam. Neka kiše, neka i snijega, ne baš od dva metra ali ok je snijeg.
E, hrle, malo si pretjerao. Zivim na fl i rijetko osjetim smrad kod normalnog stanovnistva. Mozda pokoji penzioner i beskucnik .
Sjecam se nasih autobusa, to je bio uzas.
Jos nesto je interesantno- da balkanci ,vjerovatno zbog izbora hrane , smrde mnogo zesce od recimo Amera.