Bloo wrote:
zaboli me tuki

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Bloo wrote:
zaboli me tuki

Zastavnicetaki sam kaki sam wrote:Ne zamaraj se glupostima. Ako imas veliku kitu zene nece ni primijetiti da nemas kose
naveo sam 16 zbog prosjeka i dubine zeMskog ˝organa˝ a vi vec zborite o ukusimasheilak wrote:Ispod 18 onda nije punoljetan jeladda_sa wrote: brat bratu, bogami, ispod 18 ne valja nikome![]()
(r)
annoy wrote:Manji minus od nepismenosti
pih .....sheilak wrote:kakav je ovo naslov teme?
minus je celavost. malo je muskaraca koji to mogu nositi, a da im nije minus. bez obzira na velicinu penisa.![]()
ukoliko tip ima kosu, no izbrijana je iz nekog razloga, onda je to i ok. no, ako ju je izgubio ili gubi, onda mu ni brijanje nece pomoci.![]()
no, naravno, to je sve u zavisnosti od osobe. nekim zenama to ne smeta. meni je turn off i uveliko pridonosi tome da muskarca gledam kao manje muzevnog.
al mozda je mirzareli toliko muskarac da mu kosa ni ne treba...![]()
i fakat, kakav je ovo naslov teme?
Ma naslov teme je promijenjen naknadno... Valjda zato što su se neki ismijavali sa onim minus/plus...sheilak wrote:i fakat, kakav je ovo naslov teme?
Can I leave my hat on??sheilak wrote:ne tebe, edo, naravno. you can pull this off.
Vazda sam gotivio ove cure što znadu sumirat svoje stavoveBloo wrote:zaboli me tuki koliko kose imasMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno ocelavio po glavi i u razmisljanu sam da li da se osisam na celavo ili pustim ovo malo otave ?Sisao sam se jednom na celavo ne stoji mi bas toliko ljepo
![]()
.Interesuje me sta zene misle o procelavim i celavim muskarcima... Kako zene gledaju na taj "nedostatak" kod muskaraca...Da li zene to uopce primecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo
![]()
da sumiram svoj stav