Aha, a ljubav se nece zenit i eto ga 35 zacas. I kas djecu klepat sa 35 godina?cendlerbing wrote:Što je najgore, jesam. Više puta. Eno ih svi se poženili, mnogi djecu ninaju.MarlboroGold wrote:Ne ne... nisi bila izabrana kao materijal za ženidbucendlerbing wrote:Ali ja i jesam izbiračica![]()
Da nisam, udala bih se dosad sto puta![]()
I mi biramo... recimo kad odemo u Amsterdam u onu poznatu ulicu![]()
![]()
![]()
Ja u konačnici nisam njih izabrala, pa to ti je.
Inače, stvarno mi je interesantan fenomen muškarca koji se odluči oženit. Dakle, padne odluka dok je još singl, prođe eventualno pola godine do ženidbe. A ja još ganjam nekakve ljubavi.
Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#601 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
- Xavier1
#602 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa vjera i moral su povezani. One koje su stvarno u vjeri moraju da postuju neke stvari, dok one koje nisu gledaju da je samo njima dobro.cendlerbing wrote:To se onda kaže, da ti više odgovaraju pokrivene djevojke za brak, nego neke druge, a ne da su "bolje". Vjera nije nikakvo mjerilo za moral i ostale vrline kod osoba. U teoriji bi trebalo biti, ali nije.Xavier1 wrote:Ja sam na fakultetu upoznao dosta djevojaka koje su "u vjeri". I stvarno su super djevojke. Sad, postoji mogucnost i da je moja procjena pogresna i da samo glume za javnost. Nikad ne mozes biti siguran.cendlerbing wrote:Pa sad...to zvuči kao da imaš averziju prema pokrivenim djevojkama, a ja sam aludirala na to da to što je pokrivena, ne znači da je bolji čovjek od one koja nije a može i bit.
- cendlerbing
#603 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Eto, ne može se dijete rodit sa 35 godina, trico uozbilji se.
- triconja
#604 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pritisak okoline i tako to.cendlerbing wrote:A šta ćeš s onim svojim nedostatkom potrebe za romantičnim vezivanjimatriconja wrote: Pa u 26 se potrudit vise a manje knjige nake citat i eto ga.
-
moonca
#605 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Kako to?Pa vjera i moral su povezani. One koje su stvarno u vjeri moraju da postuju neke stvari, dok one koje nisu gledaju da je samo njima dobro.
- triconja
#606 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moze se kad hoces ali da je fino i dobro bas i nije. Sjecas se one diskusije od 20ak stranica na rastavljeni koja je isla dok euridika nije lupila sakom o sto?cendlerbing wrote:Eto, ne može se dijete rodit sa 35 godina, trico uozbilji se.
- Xavier1
#607 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa kasno je i muskarcima sa 35, a pogotovo zenama. Desava se i da rode sa 40, ali nije nikako preporucljivo.cendlerbing wrote:Eto, ne može se dijete rodit sa 35 godina, trico uozbilji se.
- MarlboroGold
#608 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Hajd sad ozbiljno, da li stvarno misliš da mi ne biramo pogotovo materijal za ženidbu? Čisto informativno.cendlerbing wrote:Što je najgore, jesam. Više puta. Eno ih svi se poženili, mnogi djecu ninaju.MarlboroGold wrote:Ne ne... nisi bila izabrana kao materijal za ženidbucendlerbing wrote:Ali ja i jesam izbiračica![]()
Da nisam, udala bih se dosad sto puta![]()
I mi biramo... recimo kad odemo u Amsterdam u onu poznatu ulicu![]()
![]()
![]()
Ja u konačnici nisam njih izabrala, pa to ti je.
Inače, stvarno mi je interesantan fenomen muškarca koji se odluči oženit. Dakle, padne odluka dok je još singl, prođe eventualno pola godine do ženidbe. A ja još ganjam nekakve ljubavi.
- cendlerbing
#609 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ne može se život isprogramirati. Svi se snalazimo kako najbolje umijemo.triconja wrote:Moze se kad hoces ali da je fino i dobro bas i nije. Sjecas se one diskusije od 20ak stranica na rastavljeni koja je isla dok euridika nije lupila sakom o sto?cendlerbing wrote:Eto, ne može se dijete rodit sa 35 godina, trico uozbilji se.
- Xavier1
#610 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas.moonca wrote:Kako to?Pa vjera i moral su povezani. One koje su stvarno u vjeri moraju da postuju neke stvari, dok one koje nisu gledaju da je samo njima dobro.
- triconja
#611 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa eto, znamo svi da ne moze, ali isto znamo da je neozbiljno fatat zadnje vozove, jer oni i nisu bas najoptimalnijicendlerbing wrote:Ne može se život isprogramirati. Svi se snalazimo kako najbolje umijemo.triconja wrote:Moze se kad hoces ali da je fino i dobro bas i nije. Sjecas se one diskusije od 20ak stranica na rastavljeni koja je isla dok euridika nije lupila sakom o sto?cendlerbing wrote:Eto, ne može se dijete rodit sa 35 godina, trico uozbilji se.
-
moonca
#612 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Zene su zene bile u vjeri ili ne, nema razlike u postupcima.Xavier1 wrote:Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas.moonca wrote:Kako to?Pa vjera i moral su povezani. One koje su stvarno u vjeri moraju da postuju neke stvari, dok one koje nisu gledaju da je samo njima dobro.
- MarlboroGold
#613 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Zavisi kako gledaš druže. Nekad i jesu. Vjerovatno nisu u slučaju da žele djecu.triconja wrote: Pa eto, znamo svi da ne moze, ali isto znamo da je neozbiljno fatat zadnje vozove, jer oni i nisu bas najoptimalniji
-
moonca
#614 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Nema statistike da su ti nepodobni, stavise.triconja wrote: Pa eto, znamo svi da ne moze, ali isto znamo da je neozbiljno fatat zadnje vozove, jer oni i nisu bas najoptimalniji
- Xavier1
#615 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Znaci ti izjednacavas sve zene? To onaj Vector uticao na tebe.moonca wrote:Zene su zene bile u vjeri ili ne, nema razlike u postupcima.Xavier1 wrote: Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas.
Postoji razlika.
- cendlerbing
#616 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Nešto se ti i ja danas vazdan loše razumijemo.MarlboroGold wrote: Hajd sad ozbiljno, da li stvarno misliš da mi ne biramo pogotovo materijal za ženidbu? Čisto informativno.
Nisam rekla da muškarci "ne biraju", samo da su, kad odluče da se žene, dosljedniji od žena onim svojim standardima djevojke za koju misle da je materijal za udaju. Čak i za vezu, oh, itekako biraju. Ima ih kojima se djevojka sviđa ali neće s njom da budu jer im se ne uklapa u njihove standarde.
-
ovo_mi_je_nick
#617 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.
Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu
.
Došlo vrijeme da njoj otkažem ali gledajući je preko puta, na dogovorenom mjestu, jer mi ima drugar "rođendan", za koji sam tek sad saznao. Te suze njene su mi draže sada nego možda taj njen eventualni pristanak u to vrijeme.
Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu
Došlo vrijeme da njoj otkažem ali gledajući je preko puta, na dogovorenom mjestu, jer mi ima drugar "rođendan", za koji sam tek sad saznao. Te suze njene su mi draže sada nego možda taj njen eventualni pristanak u to vrijeme.
-
moonca
#618 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa kao ziva bica.Xavier1 wrote:Znaci ti izjednacavas sve zene? To onaj Vector uticao na tebe.moonca wrote:Zene su zene bile u vjeri ili ne, nema razlike u postupcima.Xavier1 wrote: Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas.
Postoji razlika.
Kako odrastaju, ima devijacija, nista manje kao kod muskraca.
- triconja
#619 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Malboro kendler dobro konta muske, treba je izbjegavatcendlerbing wrote:Nešto se ti i ja danas vazdan loše razumijemo.MarlboroGold wrote: Hajd sad ozbiljno, da li stvarno misliš da mi ne biramo pogotovo materijal za ženidbu? Čisto informativno.![]()
Nisam rekla da muškarci "ne biraju", samo da su, kad odluče da se žene, dosljedniji od žena onim svojim standardima djevojke za koju misle da je materijal za udaju. Čak i za vezu, oh, itekako biraju. Ima ih kojima se djevojka sviđa ali neće s njom da budu jer im se ne uklapa u njihove standarde.
I kazu muski komplikovani
- triconja
#620 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Jebiga jaro nije ovo tema zadovoljavanja svojih crnih hirova i vracanje sukovaovo_mi_je_nick wrote:Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.
Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu.
-
ovo_mi_je_nick
#621 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa napisao sam koje treba zaobilaziti. Svi mi vraćamo šukove samo nećemo priznatitriconja wrote:Jebiga jaro nije ovo tema zadovoljavanja svojih crnih hirova i vracanje sukovaovo_mi_je_nick wrote:Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.
Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu.
- triconja
#622 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
To se ne prica javno nego kad se malo popije, ha ja. Za sve postoji mjesto ivrijemeovo_mi_je_nick wrote:Pa napisao sam koje treba zaobilaziti. Svi mi vraćamo šukove samo nećemo priznatitriconja wrote:Jebiga jaro nije ovo tema zadovoljavanja svojih crnih hirova i vracanje sukovaovo_mi_je_nick wrote:Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.
-
moonca
#623 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Vraca ko moze ili je zbilja 'zaglibio'. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#624 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Bolje bi bilo i za tebe da nisi vratio. Da si ko gospodin ipak otišao na tu kafu ili šta je već bilo.
Poslije bi se bolje osjećao i ti sam. Ovako, pokazao si da još nisi zreo čovjek (koliko god godina da imaš) i da neke bubice nisi istjerao.
Privremeno, ti si imao neku satisfakciju i šejtan/đavo u tebi je dobio dozu, ali...da li želiš živjeti s zlobom i gledati druge oko sebe na taj način?!
Poslije bi se bolje osjećao i ti sam. Ovako, pokazao si da još nisi zreo čovjek (koliko god godina da imaš) i da neke bubice nisi istjerao.
Privremeno, ti si imao neku satisfakciju i šejtan/đavo u tebi je dobio dozu, ali...da li želiš živjeti s zlobom i gledati druge oko sebe na taj način?!
- Xavier1
#625 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ali postoji razlika u shvatanju i pogledu na svijet u zavisnosti od toga kako su odgajane.moonca wrote: Pa kao ziva bica.![]()
Kako odrastaju, ima devijacija, nista manje kao kod muskraca.
Djevojke koje su u vjeri obicno vise cijene porodicu i vise ce truda uloziti oko toga da ona opstane.