Koje djevojke treba zaobilaziti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
triconja

#601 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Ali ja i jesam izbiračica :zoka:
Da nisam, udala bih se dosad sto puta :lol:
Ne ne... nisi bila izabrana kao materijal za ženidbu :skoljka:
I mi biramo... recimo kad odemo u Amsterdam u onu poznatu ulicu :oops: :D :lol:
Što je najgore, jesam. Više puta. Eno ih svi se poženili, mnogi djecu ninaju. :lol:
Ja u konačnici nisam njih izabrala, pa to ti je.

Inače, stvarno mi je interesantan fenomen muškarca koji se odluči oženit. Dakle, padne odluka dok je još singl, prođe eventualno pola godine do ženidbe. A ja još ganjam nekakve ljubavi. :lol:
Aha, a ljubav se nece zenit i eto ga 35 zacas. I kas djecu klepat sa 35 godina? :lol:
Xavier1

#602 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote:
Xavier1 wrote:
cendlerbing wrote:Pa sad...to zvuči kao da imaš averziju prema pokrivenim djevojkama, a ja sam aludirala na to da to što je pokrivena, ne znači da je bolji čovjek od one koja nije a može i bit.
Ja sam na fakultetu upoznao dosta djevojaka koje su "u vjeri". I stvarno su super djevojke. Sad, postoji mogucnost i da je moja procjena pogresna i da samo glume za javnost. Nikad ne mozes biti siguran.
To se onda kaže, da ti više odgovaraju pokrivene djevojke za brak, nego neke druge, a ne da su "bolje". Vjera nije nikakvo mjerilo za moral i ostale vrline kod osoba. U teoriji bi trebalo biti, ali nije.
Pa vjera i moral su povezani. One koje su stvarno u vjeri moraju da postuju neke stvari, dok one koje nisu gledaju da je samo njima dobro. :D
cendlerbing

#603 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by cendlerbing »

Eto, ne može se dijete rodit sa 35 godina, trico uozbilji se.
triconja

#604 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

cendlerbing wrote:
triconja wrote: Pa u 26 se potrudit vise a manje knjige nake citat i eto ga. :lol:
A šta ćeš s onim svojim nedostatkom potrebe za romantičnim vezivanjima :?
Pritisak okoline i tako to. :lol:
moonca

#605 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Pa vjera i moral su povezani. One koje su stvarno u vjeri moraju da postuju neke stvari, dok one koje nisu gledaju da je samo njima dobro. :D
Kako to? :roll:
triconja

#606 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

cendlerbing wrote:Eto, ne može se dijete rodit sa 35 godina, trico uozbilji se.
Moze se kad hoces ali da je fino i dobro bas i nije. Sjecas se one diskusije od 20ak stranica na rastavljeni koja je isla dok euridika nije lupila sakom o sto? :lol:
Xavier1

#607 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

Pa kasno je i muskarcima sa 35, a pogotovo zenama. Desava se i da rode sa 40, ali nije nikako preporucljivo.
MarlboroGold

#608 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Ali ja i jesam izbiračica :zoka:
Da nisam, udala bih se dosad sto puta :lol:
Ne ne... nisi bila izabrana kao materijal za ženidbu :skoljka:
I mi biramo... recimo kad odemo u Amsterdam u onu poznatu ulicu :oops: :D :lol:
Što je najgore, jesam. Više puta. Eno ih svi se poženili, mnogi djecu ninaju. :lol:
Ja u konačnici nisam njih izabrala, pa to ti je.

Inače, stvarno mi je interesantan fenomen muškarca koji se odluči oženit. Dakle, padne odluka dok je još singl, prođe eventualno pola godine do ženidbe. A ja još ganjam nekakve ljubavi. :lol:
Hajd sad ozbiljno, da li stvarno misliš da mi ne biramo pogotovo materijal za ženidbu? Čisto informativno.
cendlerbing

#609 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by cendlerbing »

triconja wrote:
Moze se kad hoces ali da je fino i dobro bas i nije. Sjecas se one diskusije od 20ak stranica na rastavljeni koja je isla dok euridika nije lupila sakom o sto? :lol:
Ne može se život isprogramirati. Svi se snalazimo kako najbolje umijemo. :)
Xavier1

#610 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

moonca wrote:
Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas. :oops:
triconja

#611 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

cendlerbing wrote:
triconja wrote:
Ne može se život isprogramirati. Svi se snalazimo kako najbolje umijemo. :)
Pa eto, znamo svi da ne moze, ali isto znamo da je neozbiljno fatat zadnje vozove, jer oni i nisu bas najoptimalniji :D
moonca

#612 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
moonca wrote:
Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas. :oops:
Zene su zene bile u vjeri ili ne, nema razlike u postupcima. :-)
MarlboroGold

#613 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by MarlboroGold »

triconja wrote: Pa eto, znamo svi da ne moze, ali isto znamo da je neozbiljno fatat zadnje vozove, jer oni i nisu bas najoptimalniji :D
Zavisi kako gledaš druže. Nekad i jesu. Vjerovatno nisu u slučaju da žele djecu.
moonca

#614 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

triconja wrote: Pa eto, znamo svi da ne moze, ali isto znamo da je neozbiljno fatat zadnje vozove, jer oni i nisu bas najoptimalniji :D
Nema statistike da su ti nepodobni, stavise. :-) :lol:
Xavier1

#615 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

moonca wrote:
Xavier1 wrote: Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas. :oops:
Znaci ti izjednacavas sve zene? To onaj Vector uticao na tebe.
Postoji razlika.
cendlerbing

#616 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by cendlerbing »

MarlboroGold wrote: Hajd sad ozbiljno, da li stvarno misliš da mi ne biramo pogotovo materijal za ženidbu? Čisto informativno.
Nešto se ti i ja danas vazdan loše razumijemo. :lol:
Nisam rekla da muškarci "ne biraju", samo da su, kad odluče da se žene, dosljedniji od žena onim svojim standardima djevojke za koju misle da je materijal za udaju. Čak i za vezu, oh, itekako biraju. Ima ih kojima se djevojka sviđa ali neće s njom da budu jer im se ne uklapa u njihove standarde.
ovo_mi_je_nick

#617 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by ovo_mi_je_nick »

Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.

Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu :lol: .

Došlo vrijeme da njoj otkažem ali gledajući je preko puta, na dogovorenom mjestu, jer mi ima drugar "rođendan", za koji sam tek sad saznao. Te suze njene su mi draže sada nego možda taj njen eventualni pristanak u to vrijeme.
moonca

#618 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
moonca wrote:
Xavier1 wrote: Moonco ti si ozbiljna zena. Nemoj da me zezas. :oops:
Znaci ti izjednacavas sve zene? To onaj Vector uticao na tebe.
Postoji razlika.
Pa kao ziva bica. :-)

Kako odrastaju, ima devijacija, nista manje kao kod muskraca.
triconja

#619 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote: Hajd sad ozbiljno, da li stvarno misliš da mi ne biramo pogotovo materijal za ženidbu? Čisto informativno.
Nešto se ti i ja danas vazdan loše razumijemo. :lol:
Nisam rekla da muškarci "ne biraju", samo da su, kad odluče da se žene, dosljedniji od žena onim svojim standardima djevojke za koju misle da je materijal za udaju. Čak i za vezu, oh, itekako biraju. Ima ih kojima se djevojka sviđa ali neće s njom da budu jer im se ne uklapa u njihove standarde.
Malboro kendler dobro konta muske, treba je izbjegavat :lol: :lol: :lol: (s)

I kazu muski komplikovani :lol:
triconja

#620 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

ovo_mi_je_nick wrote:Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.

Zove mene na kafu i šetnju po gradu "poznanica" koju sam ja prije 10 godina zvao, bario, pozivao na kafe, kave, kahfve. Ma nema šanse, ako ti odgovori na sms u to vrijeme nakon 4 dana da je bila zauzeta budi zadovoljan. Pristane na kafu oko podne, ti se nadaš i onda na prije pola sata prije nego trebaš krenuti napiše ti kako otkazuje jer mora drugarici na rođendan. Pa gdje ćeš veću traumu sa 21 godinu :lol: .

Došlo vrijeme da njoj otkažem ali gledajući je preko puta, na dogovorenom mjestu, jer mi ima drugar "rođendan", za koji sam tek sad saznao. Te suze njene su mi draže sada nego možda taj njen eventualni pristanak u to vrijeme.
Jebiga jaro nije ovo tema zadovoljavanja svojih crnih hirova i vracanje sukova :lol:
ovo_mi_je_nick

#621 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by ovo_mi_je_nick »

triconja wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Zaobilaziti one koje su vas do 25. zaobilazile. Poslije kad se skontaju gdje su šta su, na njihovu žalost, zaobilaze oni, koje su one zaobilazile ranije.

Jebiga jaro nije ovo tema zadovoljavanja svojih crnih hirova i vracanje sukova :lol:
Pa napisao sam koje treba zaobilaziti. Svi mi vraćamo šukove samo nećemo priznati :D
triconja

#622 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

ovo_mi_je_nick wrote:
triconja wrote:

Pa napisao sam koje treba zaobilaziti. Svi mi vraćamo šukove samo nećemo priznati :D
To se ne prica javno nego kad se malo popije, ha ja. Za sve postoji mjesto ivrijeme :mrgreen:
moonca

#623 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Vraca ko moze ili je zbilja 'zaglibio'. :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#624 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Tomahawk11 »

Bolje bi bilo i za tebe da nisi vratio. Da si ko gospodin ipak otišao na tu kafu ili šta je već bilo.
Poslije bi se bolje osjećao i ti sam. Ovako, pokazao si da još nisi zreo čovjek (koliko god godina da imaš) i da neke bubice nisi istjerao.
Privremeno, ti si imao neku satisfakciju i šejtan/đavo u tebi je dobio dozu, ali...da li želiš živjeti s zlobom i gledati druge oko sebe na taj način?!
Xavier1

#625 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

moonca wrote: Pa kao ziva bica. :-)

Kako odrastaju, ima devijacija, nista manje kao kod muskraca.
Ali postoji razlika u shvatanju i pogledu na svijet u zavisnosti od toga kako su odgajane.
Djevojke koje su u vjeri obicno vise cijene porodicu i vise ce truda uloziti oko toga da ona opstane.
Post Reply