Slazem seMatzan wrote:
Bolje i lutka nego dijasporka.
Potpuno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Slazem seMatzan wrote:
Bolje i lutka nego dijasporka.
libra123 wrote:Cesto se desi da te ono sto izbjegavas,nekako uvijek nadje
bull21 wrote:Ja neki dan sreo jednu, pametna, cura radi a crvena je i još frizerka. Šteta što sam ja socijalno retardiran
Poenta:
Lupaš gluposti. Garant si jedan od onih što se natakare na svog načićkanog golfa i sude sve i jednoj koja prođe.
A nijedna te neće.
Cartmane wrote:bull21 wrote:Ja neki dan sreo jednu, pametna, cura radi a crvena je i još frizerka. Šteta što sam ja socijalno retardiran
Poenta:
Lupaš gluposti. Garant si jedan od onih što se natakare na svog načićkanog golfa i sude sve i jednoj koja prođe.
A nijedna te neće.
Ne posjedujem golfa.
walter kurtz wrote:Cartmane wrote:bull21 wrote:Ja neki dan sreo jednu, pametna, cura radi a crvena je i još frizerka. Šteta što sam ja socijalno retardiran
Poenta:
A nijedna te neće.
Ne posjedujem golfa.
Takve varaju ocima.Euridika wrote:Naručiš stacionaran model... Ako ne može hodati ni pričati, ne može ni varati.Ramzess Veliki wrote:K'o da vidim da bi ga varala ...aminchev2 wrote:Kupi si onu lutku.
Imas tijelo, a ona je mirna, tiha, i suti.
Ali, nije mi jasno kako će uopće doći u kontakt s drugim muškim, ako je zatvorena u kući, u kakvom tamnom ćošku (preporučujem ormar ili tavan, i obavezno pod ključ!)...prog321 wrote:Takve varaju ocima.Euridika wrote:Naručiš stacionaran model... Ako ne može hodati ni pričati, ne može ni varati.Ramzess Veliki wrote:K'o da vidim da bi ga varala ...
Dok se okrenes, ona vec namiguje drugome.
zipoo wrote:Jebem ga ja mora i žena imati neki porok. Meni je ovo klasično pretjerivanje. Ispade da nije ni jedna za vezeHurije su Dzennetu
Zanimljivo ono sto mene odbija kod djevojke nema. Dugi nokti(može čovjeka zaklati), pretjerivanje sa šminkom i pretjerano iskvarcane.
Kad je vidim sa dugim noktim u glavi mi prvo prodje kako skuha ručak, očisti kuću, usisa, opegla. Kako uspije da se brine o vlastitoj higijeni.
Mozda i glupo od mene, ali jbg jebena mi psiha
A šta to fali tetoviranim bivšim zatvorenicama koje su odrasle u domu za prevaspitavanje jer su bježale od kuće i pod uticajem opijata se prijavile u reality?direktni wrote:- narkomanke ili bivše narkomanke
- one koje bježe od kuće
- one koje se pojavljuju u raznoraznim rijalitijima
- tetovirane (naročito ako je tetovaža na šakama, vidljivim dijelovima tijela ili istetovirano ime nekog od jebača)
- one iz domova za prevaspitavanje
- bivše zatvorenice
- polupismene
- lažove
- manipulatorke
- sponzoruše
- ...
A šta to fali tetoviranim bivšim zatvorenicama koje su odrasle u domu za prevaspitavanje jer su bježale od kuće i pod uticajem opijata se prijavile u reality?direktni wrote:- narkomanke ili bivše narkomanke
- one koje bježe od kuće
- tetovirane (naročito ako je tetovaža na šakama, vidljivim dijelovima tijela ili istetovirano ime nekog od jebača)
- bivše zatvorenice
- polupismene
- lažove
- manipulatorke
- sponzoruše
- ...
Pa to je poprilično poželjna karakteristika ...direktni wrote:Daska u glaviRamzess Veliki wrote:A šta to fali tetoviranim bivšim zatvorenicama koje su odrasle u domu za prevaspitavanje jer su bježale od kuće i pod uticajem opijata se prijavile u reality?direktni wrote:- narkomanke ili bivše narkomanke
- one koje bježe od kuće
- bivše zatvorenice
- polupismene
- lažove
- manipulatorke
- sponzoruše
- ...
Iskolacim oci brate kad me nesto izbaci iz takta, jedva ih vratim na mjesto poslijeCartmane wrote:Naravno, nismo svi isti. Ne treba bazirati životne odluke na stereotipima. Uvijek postoje izuzeci. No, ljubav i odabir zivotnog partnera je prilicno ozbiljna stvar, tako da nije zgorega neke karakteristike uzeti u obzir. Pri prezentiranju ovih slucajeva ne idem nekim redoslijedom, vec je vecinom bazirano na sto vlastitim iskustvima, sto preporuka od strane meni povjerljivih osoba.
Bitno je takoder uzeti u obzir da je ovo ipak s pogleda jedne osobe koja zivi na zapadu. No, slobodno si uzmite za pravo da dodate neke stvari koje vrijede za bosanskohercegovacki ili uopce, balkanski kontekst.
Dakle, pocnimo, za dugu vezu izbjegavajte slijedece djevojke:
Djevojke koje farbaju kosu u crveno (vatrena nijansa).
Imaju tetovaže ( bilo kakve, ali napose tzv. "tramp stamp" na leđima)
Pretjeran piercing (jezik, nos, više od 2 u ušima. Pupak se i nekako može oprostiti kao mladalacki zanos)
Ako su redovne na raznim rave i festivalima nakon sto napune 21. godina.
Luđački pogled (one iskolačene oči).
Ako ima više muških od ženskih prijatelja.
Ukoliko na FB često postavlja vjerske citate.
Ukoliko na FB i Instagramu više od jedanput sedmicno mijenja profilnu sliku i ukoliko više puta sedmicno postavlja nove slike ili nekakve neodređene statuse gdje se žali na nekoga ili nešto.
Ukoliko joj je na FB idol Marilyn Monroe.
Ukoliko je jedino dijete.
Ukoliko je iz lošestojeće porodice s velikim brojem braće i sestara (koji će tebi sjesti na leda i vrat).
Ukoliko voli izlaziti u noćne klubove baš svakog vikenda.
Ukoliko zna više o alkoholu i opojnim supstancama od Tebe.
Ukoliko je u stalnim svađama sa svojim prijateljicama (ili na poslu), i ako je stalno "progonjena".
Ukoliko ima više od jedne mačke ili kućnog ljubimca.
Ukoliko puši više od 1-2 cigarete tjedno.
Ukoliko često putuje i ako je obišla "cijeli svijet".
Ukoliko koristi Tinder.
Frizerka.
Konobarica.
Cheerleaderica.
Stalno nesigurna i traži vanjsku validaciju.
Ukoliko joj su se roditelji razveli u djetinjstvu.
Ukoliko ima čudno ime (obično ime napisano na čudan način. Ovo je više relevantno na zapadu).
Opsjednuta s reality programima (Big Brother itd).
Ali ovakve se traže (masovnoWalther wrote:Kad zna svaki restoran/kafic/hotel u gradu.
Telefon stalno u ruci a nije trgovacki putnik.
Redovno koristi usluge manikerke/pedikerke/frizerke/... a nije fotomodel po profesiji.
Koristi FB svakodnevno.
Koristi Instagram.
Pije pivo.
Reda cigarete.
Koristi rijeci kao sto su predobro/preslatko/predemedeno/pre*.*
Redovne selfie seanse
Prati "modu" tj. kupuje fals bljestavilo (satove, cipelice, parfeme, ...)
...
..
.
Signali da mozes ocekivati samo sranje ...
Saberi sve izuzetke nabrojane na ovoj temi, i na ostalim aktuelnim, pa mi reci šta ostane...direktni wrote:Ono što ja napisah su ipak izuzetci, a ako ti tako misliš, možda nisi ni daleko od istineEuridika wrote:A da skratite priču i kažete da nijedna ne valja...?
Muškarci, uvijek se jedno priča, drugo radi.Euridika wrote:Saberi sve izuzetke nabrojane na ovoj temi, i na ostalim aktuelnim, pa mi reci šta ostane...direktni wrote:Ono što ja napisah su ipak izuzetci, a ako ti tako misliš, možda nisi ni daleko od istineEuridika wrote:A da skratite priču i kažete da nijedna ne valja...?![]()
Nemoj samo reći one normalne, jer vi takve nećete ni pogledati. Ili su prepametne ili su preružne ili im fali sisa ili guzica...
Kad zna svaki restoran/kafic/hotel u gradu. Šta fali, to znanje može biti korisno... dođu ti prijatelji iz vana, može biti vodič![]()
Telefon stalno u ruci a nije trgovacki putnik. Ako je za gluposti, onda smeta.
Redovno koristi usluge manikerke/pedikerke/frizerke/... a nije fotomodel po profesiji. Ako vodi računa o svom izgledu, to je samo pozitivno. Ako joj to nije smisao života.
Koristi FB svakodnevno. Bitan je način na koji ga koristi.
Koristi Instagram. Isto.
Pije pivo. Taman, znači da zna uživati u životu.
Reda cigarete. To se slažem da je loš znak.
Koristi rijeci kao sto su predobro/preslatko/predemedeno/pre*.* Ako joj je to svaka druga, onda da.
Redovne selfie seanse. Fuj
Prati "modu" tj. kupuje fals bljestavilo (satove, cipelice, parfeme, ...) Fuj
...
..
.
Signali da mozes ocekivati samo sranje ...