nemo ba takobeni-bu-man wrote:davno ja reko od biraca nema jebaca a niko da me poslusamad_max_ba wrote:Apsolvirana je tema, moze komotno po ključ
može to i uljudnije
birač nađe otirač
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nemo ba takobeni-bu-man wrote:davno ja reko od biraca nema jebaca a niko da me poslusamad_max_ba wrote:Apsolvirana je tema, moze komotno po ključ
Ja ti o autima stvarno nemam blage vezebeni-bu-man wrote:sa mercedesommerlin246 wrote:Mora netko temu vratiti na pravi put.MarlboroGold wrote:Nije merlinka u centru pažnje, pa da presječeil preferiras vectru ?
Podvuci crtu, gasi temu ...beni-bu-man wrote:davno ja reko od biraca nema jebaca a niko da me poslusamad_max_ba wrote:Apsolvirana je tema, moze komotno po ključ
al sam uvjeren da znaš registarsku oznaku vozilamerlin246 wrote:Ja ti o autima stvarno nemam blage vezebeni-bu-man wrote:sa mercedesommerlin246 wrote:
Mora netko temu vratiti na pravi put.il preferiras vectru ?
![]()
Jednom sam isla sama kod automehanicara i tata rekao nikad vise
pa ja govorim o vrstama lubenicamerlin246 wrote:
Ja ti o autima stvarno nemam blage veze![]()
Jednom sam isla sama kod automehanicara i tata rekao nikad vise
ma nek hodaju suvog kur.....pimpekamad_max_ba wrote:nemo ba takobeni-bu-man wrote:davno ja reko od biraca nema jebaca a niko da me poslusamad_max_ba wrote:Apsolvirana je tema, moze komotno po ključ
može to i uljudnije
birač nađe otirač
Ne znam ni svoju niti bilo cijumad_max_ba wrote: al sam uvjeren da znaš registarsku oznaku vozila![]()
ma nezz ni slovo koje mi jemerlin246 wrote:Ne znam ni svoju niti bilo cijumad_max_ba wrote: al sam uvjeren da znaš registarsku oznaku vozila![]()
Hos da ti pokazem kako se vozi?merlin246 wrote:Mora netko temu vratiti na pravi put.MarlboroGold wrote:Nije merlinka u centru pažnje, pa da presječe
Eto ja ne znam da voziim.triconja wrote:Hos da ti pokazem kako se vozi?merlin246 wrote:Mora netko temu vratiti na pravi put.MarlboroGold wrote:Nije merlinka u centru pažnje, pa da presječe
Hos ti meni pokazat?merlin246 wrote:
Eto ja ne znam da voziim.
Nek ti Zipo pokazetriconja wrote:Hos ti meni pokazat?merlin246 wrote:
Ne zna zipo ni sta je auto a kamol da vozi.merlin246 wrote:Nek ti Zipo pokazetriconja wrote:Hos ti meni pokazat?merlin246 wrote:
Vjerujem da ne znatriconja wrote: Ne zna zipo ni sta je auto a kamol da vozi.
jel ba merlinkamerlin246 wrote:Vjerujem da ne znatriconja wrote: Ne zna zipo ni sta je auto a kamol da vozi.
Cijeg?mad_max_ba wrote:jel ba merlinkamerlin246 wrote:Vjerujem da ne znatriconja wrote: Ne zna zipo ni sta je auto a kamol da vozi.
znaš li napamet reg oznaku tog autića?
Pa Vašeg/Tvogmerlin246 wrote:
Cijeg?
triconja wrote: Ne zna zipo ni sta je auto a kamol da vozi.
Evo ne znammad_max_ba wrote:Pa Vašeg/Tvogmerlin246 wrote:
Cijeg?
Hos ti meni pokazat?triconja wrote:merlin246 wrote:[qote="triconja"][qute="merlin246"]
I ja slinim za Volvom.MarlboroGold wrote: Ja škodu, a slinim za Volvom
Mada nije ni onaj Citroen C4 Cactus loš...
cendlerbing wrote:I ja slinim za Volvom.MarlboroGold wrote: Ja škodu, a slinim za Volvom
Mada nije ni onaj Citroen C4 Cactus loš...![]()
I malo za tetkinim Citroenom.
Edit: Pročitala sam ti samo prvu rečenicu, i tek sad vidjeh drugu...tetka voza Citroen C4.