Ma nije bitno tacno, uglavnom radi se o tome da zelis muskarca koji je iznad prosjeka visok. Nema sanse da bude prosjecan, ili nedo Bog tek ispod prosjecan.Boemica wrote:Ne znam je li očito - ali šalim seXavier1 wrote:To da zene padaju na pricu je laz. Vecina ih cim te vidi zna imas li sanse kod nje.Boemica wrote: Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču.
Pa pošto su dva metra rijetkost, sve preko 190 je top.
Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju![]()
Eto dobar primjer velike izbirljivosti. Ja sam vec iznad prosjeka visok 188-189. Ali mlada dama trazi 190+.
Buduci da je prosjecna visina muskarca oko 180 znaci da ih u startu otpada jako veliki postotak.![]()
Uostalom, šta ja znam da l' on ima 189 il 190 kad ga pogledam
To isto se preslikava i na druge stvari. Pa trazis muskarca koji je iznad prosjeka inteligentan, koji ima primanja iznad prosjeka i slicno.
Znaci prosjeci te ne zanimaju, pucas na visoko u svakoj oblasti. A pitanje je koliko si ti iznadprosjecna. Eto neka i bude da si i ti visoka, inteligentna, uspjesna... pa da sa pravom to i trazis. Problem je sto skoro svaka djevojka razmislja poput tebe. A vecina ljudi je ipak prosjek.