Koje boje volite ?
-
pesak
#1 Koje boje volite ?
Koje boje volite, koje ne volite, kako se osecate spram odredjene boje , na sta vas asociraju i td i td...
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
i ja se neckam oko plavih uvijekShoshana wrote:Ja volim sve osim plave (mada neke nijanse mogu podnijeti) i smedje
-
pesak
Ja volim plavo -tamno plavo, ljubicasto, crno. sve ostale boje su mi manje-vise stranci. pogotovu ne mogu da nosim zutu, zelenu, narandzastu i te tako "vesele" boje. ne volim ni belu.
rose boje se uzqasavam i zelene takodje. ne osecam se ja ja kad nosim takve boje. ni zutu, ni narandzastu, ni svetlo-plavu..nista od toga.
veoma je cudan taj izbor boja covekov i to privlacenje i odbijanje odredjenim bojama.
a bas sam skoro isla kod nekih indusa , koji su mi prema horoskopu odredili da sve ove boje sto ih nosim treba da izbegavam maksimalno, a ove sto mrzim iz dna duse, treba da nosim...
i sad sam se nasla zapanjenom. Kako je moguce da boje kod kojih se osecam kao kod kuce, ne smem da ih nosim , jer su opasne za mene ????
Crvvenu jos i mogu nekako, ali ove druge preporucene nikako. osecam se jako neprijatno.
rose boje se uzqasavam i zelene takodje. ne osecam se ja ja kad nosim takve boje. ni zutu, ni narandzastu, ni svetlo-plavu..nista od toga.
veoma je cudan taj izbor boja covekov i to privlacenje i odbijanje odredjenim bojama.
a bas sam skoro isla kod nekih indusa , koji su mi prema horoskopu odredili da sve ove boje sto ih nosim treba da izbegavam maksimalno, a ove sto mrzim iz dna duse, treba da nosim...
Crvvenu jos i mogu nekako, ali ove druge preporucene nikako. osecam se jako neprijatno.
- cyprus
A što smo mi dijametralno oprečnog stava po ovom pitanjupesak wrote:Ja volim plavo -tamno plavo, ljubicasto, crno. sve ostale boje su mi manje-vise stranci. pogotovu ne mogu da nosim zutu, zelenu, narandzastu i te tako "vesele" boje. ne volim ni belu.
a bas sam skoro isla kod nekih indusa , koji su mi prema horoskopu odredili da sve ove boje sto ih nosim treba da izbegavam maksimalno, a ove sto mrzim iz dna duse, treba da nosim...i sad sam se nasla zapanjenom. Kako je moguce da boje kod kojih se osecam kao kod kuce, ne smem da ih nosim , jer su opasne za mene ????
-
pesak
A to je cudo-kad se prisilim da obucem na pr. belu ili crvenu , ili bilo koju koja nije tamno plava ili crna, ja se osecam strasno neprijatno i ne znam kud cu sa sobom i jedva cekam da dodjem kuci , da obucem moje boje. Ne volim ni braon.
Ali volim indigo i ljubicantvenu u svim varijantama.
Sad sam kupila i crni prsten-oniks.
Ne znam sto covek tako jako reaguje na boje.
-
Shoshana
Posjedujem par izblijedjelih farmerkiBea_Trix wrote:i ja se neckam oko plavih uvijekShoshana wrote:Ja volim sve osim plave (mada neke nijanse mogu podnijeti) i smedjeje li tamnije ili svjetlije vise volis?
Docim, kad bi me neko natjerao da gledam vise od 2 minute u ono sto obicno zovu 'marin plava' - (to ko nije mora u zivotu vidio mozda i jest marin) - najozbiljnije mislim da bi mi pozlilo.
Smedju mogu da gledam, recimo cokolada mi se ne gadi ni malo
- cyprus
Haj bar se slažemo u pogledu braon bojepesak wrote:A to je cudo-kad se prisilim da obucem na pr. belu ili crvenu , ili bilo koju koja nije tamno plava ili crna, ja se osecam strasno neprijatno i ne znam kud cu sa sobom i jedva cekam da dodjem kuci , da obucem moje boje. Ne volim ni braon.
PS iako puno volim bijelu boju, skoro nikad je ne oblačim.
Last edited by cyprus on 29/01/2008 01:28, edited 1 time in total.
-
Shoshana
Nebitno ... jako volim zelenu... sve osim one svijetle, k'o mlada trava. U pravilu - sto drecavija zelena - to mi je drazaProzor wrote:Recu te HDZ-u!Shoshana wrote:Ja volim sve osim plave (mada neke nijanse mogu podnijeti) i smedje
-
pesak
Ja se letos prisilila da kupim belu majicu i dan danas imam odnos prema njoj kao da su gace. uzas. odmah pomislim na prljave gace. bljak.cyprus wrote:Haj bar se slažemo u pogledu braon bojepesak wrote:A to je cudo-kad se prisilim da obucem na pr. belu ili crvenu , ili bilo koju koja nije tamno plava ili crna, ja se osecam strasno neprijatno i ne znam kud cu sa sobom i jedva cekam da dodjem kuci , da obucem moje boje. Ne volim ni braon.
Ne znam sto covek tako jako reaguje na boje.. Ja sa taman bio prepo
.
PS iako puno volim bijelu boju, skoro nikad je ne oblačim.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ta je plava petrolej superShoshana wrote:Posjedujem par izblijedjelih farmerkiBea_Trix wrote:i ja se neckam oko plavih uvijekShoshana wrote:Ja volim sve osim plave (mada neke nijanse mogu podnijeti) i smedjeje li tamnije ili svjetlije vise volis?
To mi je sve plavo u garderobi. No spustiti okice mogu na onu 'petrolej plavu' , na onu 'duboko more plavu' a i na poneku 'jutarnje nebo plavu'...
Docim, kad bi me neko natjerao da gledam vise od 2 minute u ono sto obicno zovu 'marin plava' - (to ko nije mora u zivotu vidio mozda i jest marin) - najozbiljnije mislim da bi mi pozlilo.
Smedju mogu da gledam, recimo cokolada mi se ne gadi ni malo, ali nemam nista u garderobi smedje.
a smedja... joj uvijek mi govore da mi ide uz "boje" ali samo rijetke smedje volim...
i to obicno ne na sebi, nego u okolini
- anais_nin
mozda zato sto ne volis da privlacis paznjupesak wrote:A to je cudo-kad se prisilim da obucem na pr. belu ili crvenu , ili bilo koju koja nije tamno plava ili crna, ja se osecam strasno neprijatno i ne znam kud cu sa sobom i jedva cekam da dodjem kuci , da obucem moje boje. Ne volim ni braon.
usput crna i bijela NISU boje, samo onako informativno
-
pesak
ma ja isto volim i zelenu i sve boje, samo ne mogu da nosim mnoge boje...mogu samo plavu, crnu, ljubicastu...sve ostale su mi stranci totalni , sto se nosenja tice, a mogu da ih gledan na daljinu i da uzivam....
a te boje koje volim, strogo mi zabranili indusi...kazu uopste da ih ne nosim nikad u zivotu...nego da insistiram na zelenoj i svetlim bojama duginim bojama. bas cudno.
a te boje koje volim, strogo mi zabranili indusi...kazu uopste da ih ne nosim nikad u zivotu...nego da insistiram na zelenoj i svetlim bojama duginim bojama. bas cudno.
-
pesak
pa jeste...ne volim da drecim okolo. to mi nije priroda.anais_nin wrote:mozda zato sto ne volis da privlacis paznjupesak wrote:A to je cudo-kad se prisilim da obucem na pr. belu ili crvenu , ili bilo koju koja nije tamno plava ili crna, ja se osecam strasno neprijatno i ne znam kud cu sa sobom i jedva cekam da dodjem kuci , da obucem moje boje. Ne volim ni braon.
Ne znam sto covek tako jako reaguje na boje.crvenu je tesko NE primjetiti
![]()
i volim samo jednu varijantu crvene- kraljevsko crvena...e, ta me baca u nesvest...tu boju obozavam.
-
pesak
- anais_nin
smedja zna biti jako dosadnaShoshana wrote: Smedju mogu da gledam, recimo cokolada mi se ne gadi ni malo, ali nemam nista u garderobi smedje.
- cyprus
Anais nemoj me zajebavat. Ne diraj mi bijelu bojuanais_nin wrote:mozda zato sto ne volis da privlacis paznjucrvenu je tesko NE primjetiti
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jSWC7VG4Hvk