Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?+v
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Sarajevo&Zeljo
#151 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Po ovome sto sam ja procitao do sada, nema toga ko ce nasem narodu ugoditi. Sva moguca auta na dunjaluku imaju neku manu sto smeta vrlim vozacima. Ne valjaju zene, mladi, stari, siromasni, bogati, dijaspora, poduzetnici, besposlicari, stranci, policajci itd. Svi bi trebali voziti samo onako kako odgovara trenutnom psihickom stanju i potrebama silnih kriticara.
Pitanje za ove sto misle da samo razbojnici mogu priustiti pristojno auto: sta bi trebali voziti ljudi koji su citav rat proveli u armiji BiH, izasli poslije, skolovali se (crncili), posteno rade, i nesto zaradili?
Pitanje za ove sto misle da samo razbojnici mogu priustiti pristojno auto: sta bi trebali voziti ljudi koji su citav rat proveli u armiji BiH, izasli poslije, skolovali se (crncili), posteno rade, i nesto zaradili?
- avantgarde
#152 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Ovo gore je vrlo dobro opisano samo sto oni koji ove nedace nisu prosli i ne mogu razumjet kako stvar stoji.whow wrote:
Do kada ce se ljencine i nesposobnjakovici vaditi na rat i ratne profitere. Sposoban covjek se snade da ga bacis u Tunguziju. Sta mislis da je u Americi , Kanadi ili Njemackoj lako zaraditi za neko bjesno auto ili kucu. Ti ocigledno nisi otisao dalje od primace sobe i kompjutera prijatelju . Zivot je surov i tezak i treba zapinjati , uciti , lomiti grbacu svaki jebeni dan da bi se nesto zaimalo a moras paziti na svaki cent . Pa i ovdje prijatelju ima ljudi koji zive ne socijali spavaju na ulici i po zatvorima nemaju sutra za rucak ali za to mogu da krive sebe a ne tamo neki rat koji je bio prike 15 godina . I ja sam proveo sav taj rat po brdima oko Sarajeva pa sta sad treba da sam sebe zalim i kukam kako profiteri sve uzese . Kada radis sest dana u sedmici duplu smejnu i kuci odes samo da prespavas onda ti se rat cini kao zajebancija. Dok u Sarajevu papak kad zavrsi ekonomiju ili pravo misli da je intelektualac pa sjedi na birou po 10 godina kao nema posla a od babe svaki dan kuca dvije marke za kafu dok u Kanadi i Americi ljudi imaju magiserije i doktorate sa ovdasnjih univerziteta pa kada treba hvataju se lopate ili metle .
A neki i nece.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#153 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
way, way off topicavantgarde wrote:Ovo gore je vrlo dobro opisano samo sto oni koji ove nedace nisu prosli i ne mogu razumjet kako stvar stoji.whow wrote:
Do kada ce se ljencine i nesposobnjakovici vaditi na rat i ratne profitere. Sposoban covjek se snade da ga bacis u Tunguziju. Sta mislis da je u Americi , Kanadi ili Njemackoj lako zaraditi za neko bjesno auto ili kucu. Ti ocigledno nisi otisao dalje od primace sobe i kompjutera prijatelju . Zivot je surov i tezak i treba zapinjati , uciti , lomiti grbacu svaki jebeni dan da bi se nesto zaimalo a moras paziti na svaki cent . Pa i ovdje prijatelju ima ljudi koji zive ne socijali spavaju na ulici i po zatvorima nemaju sutra za rucak ali za to mogu da krive sebe a ne tamo neki rat koji je bio prike 15 godina . I ja sam proveo sav taj rat po brdima oko Sarajeva pa sta sad treba da sam sebe zalim i kukam kako profiteri sve uzese . Kada radis sest dana u sedmici duplu smejnu i kuci odes samo da prespavas onda ti se rat cini kao zajebancija. Dok u Sarajevu papak kad zavrsi ekonomiju ili pravo misli da je intelektualac pa sjedi na birou po 10 godina kao nema posla a od babe svaki dan kuca dvije marke za kafu dok u Kanadi i Americi ljudi imaju magiserije i doktorate sa ovdasnjih univerziteta pa kada treba hvataju se lopate ili metle .
A neki i nece.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#154 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Ono što žele i mogu sebi priuštiti...Pitanje za ove sto misle da samo razbojnici mogu priustiti pristojno auto: sta bi trebali voziti ljudi koji su citav rat proveli u armiji BiH, izasli poslije, skolovali se (crncili), posteno rade, i nesto zaradili?
- Romeo 80
#155 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Samo neko ko nema nikakve veze sa trenutnom situacijom u BiH i ko je odavde otišao jako davno može sve nedaće koje narod u Bosni trpi objasniti paćeničkim mentalitetom. Ne znam kakve veze imaju biznismeni sa zapada sa BiH a pogotovo sa ovom temom ali znam da u naprednim zemljama zapada postoji sistem koji te tjera da ga poštuješ dok je ovdje opšte bezvlašće i anarhija u kojoj su jedino psi rata dobro prošli.whow wrote:Daj ba dosta vise sa tim pacenickim mentalitetom ; pa nas su pokrali , pa nas su granatirali , pa ukrali na hljeb i takva sranja .Pa sta mislis da su u Njemackoj ili Kanadi poslovni ljudi Majke Tereze . Buraz ako si levat prevare te dok trepnes i skinu ti i kosulju sa leda . Tako je uvjek sa levatima. I da radi se i lomi se grbaca a ne ko u Bosni gdje je posao piti kahvu , i srati na telefon dok dijaspora salje i izdrzava . Jeste rat je bio i prosao i sad je vrijeme da pljunete u sake i radite , nema vise humanitarne pomoci.Romeo 80 wrote:A evo gledam i očima ne mogu vjerovati!Svašta...
A budući da je jedini posao u BiH ispijanje kafa ja ti prijateljski savjetujem da se vratiš iz jebene Kanade i dođeš u ovaj rahatluk gdje ni lokum nije rahat!
PS: Ne izdržava me dijaspora već radim (kafu uopšte ne pijem) i svojih 10 KM više volim nego tvojih hiljadu...
- fwh
#156 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Mrzim sresti vozila pod pratnjom, naročito crne limuzine sa rotacijama u masci hladnjaka, odma' kontam: "Dodik, yebo mu ja mater!"
A od ostalih auta: Mercedes 190D (naročito bijeli)
A od ostalih auta: Mercedes 190D (naročito bijeli)
-
nadrealista
#157 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Ne mrzim auta sresti nego, kao i generalno u životu, papka koji :
1. se ponaša k"o da je cesta isključivo njegova ( "..žmigavac...što će mi to???" zaustavljanje gdje mu je k.... čejf itd., preticanje tipa "..nek onaj drugi koči")
2. se uvaljuje jer mu je mrsko čekati na semaforima i u redovima- izuzetak su stvarni hitni slučajevi
3. filozofirajući sa tuning-om ugrožava ostale učesnike ( zatamnjivanje prednjeg i zadnjeg vjetrobr., nepodnošljivo blještava prednja svjetla itd.)
1. se ponaša k"o da je cesta isključivo njegova ( "..žmigavac...što će mi to???" zaustavljanje gdje mu je k.... čejf itd., preticanje tipa "..nek onaj drugi koči")
2. se uvaljuje jer mu je mrsko čekati na semaforima i u redovima- izuzetak su stvarni hitni slučajevi
3. filozofirajući sa tuning-om ugrožava ostale učesnike ( zatamnjivanje prednjeg i zadnjeg vjetrobr., nepodnošljivo blještava prednja svjetla itd.)
- shlauf
- shlauf
- Bullet Tooth Tony
#160 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
trenutno mrzim sresti furace u toyotama yaris ....

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#161 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
evo stigo nam YaroBeg_Babic wrote:trenutno mrzim sresti furace u toyotama yaris ....![]()
![]()

-
Alive
#162 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
TAXISTE koji brzo voze i "uvaljuju se" gdje god stignu u nadi da ces ga udariti...
- shlauf
-
sonnyaon
#164 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
.[/quote] Do kada ce se ljencine i nesposobnjakovici vaditi na rat i ratne profitere. Sposoban covjek se snade da ga bacis u Tunguziju. Sta mislis da je u Americi , Kanadi ili Njemackoj lako zaraditi za neko bjesno auto ili kucu. Ti ocigledno nisi otisao dalje od primace sobe i kompjutera prijatelju . Zivot je surov i tezak i treba zapinjati , uciti , lomiti grbacu svaki jebeni dan da bi se nesto zaimalo a moras paziti na svaki cent . Pa i ovdje prijatelju ima ljudi koji zive ne socijali spavaju na ulici i po zatvorima nemaju sutra za rucak ali za to mogu da krive sebe a ne tamo neki rat koji je bio prike 15 godina . I ja sam proveo sav taj rat po brdima oko Sarajeva pa sta sad treba da sam sebe zalim i kukam kako profiteri sve uzese . Kada radis sest dana u sedmici duplu smejnu i kuci odes samo da prespavas onda ti se rat cini kao zajebancija. Dok u Sarajevu papak kad zavrsi ekonomiju ili pravo misli da je intelektualac pa sjedi na birou po 10 godina kao nema posla a od babe svaki dan kuca dvije marke za kafu dok u Kanadi i Americi ljudi imaju magiserije i doktorate sa ovdasnjih univerziteta pa kada treba hvataju se lopate ili metle .[/quote]
10000% podrzavam i slazem se.
eh sad off-topic
Ja sam u 101-oj brdskoj bio citav rat, otisao sam 97 u inostranstvo potpuno sam, zavrsio fax i magistarski i uopste me ne interesuje sto neki seljacic od 25 godina ciju sam ja guzicu branio u ratu, prica da se ja foliram. Dolazim u BH svake godine, a 3 puta sam ostajao i po godinu dana (znaci znam sve kako hoda, kako stima i kakva je "situacija")
Onda - Firma gdje sam radio je otisla pod stecaj i 1.5 godinu nisam imao posao, ali sam radio crnjaka na lopati i krampi da bi podrzao egzistenciju i da ne bi poludio sjedeci kuci - sve sto sam posteno zaradio mi je ok i nije me stid raditi bilo sta (a u Bosni svi nesta biraju, Boga mi ko da svi imate diplome sa Harvarda. Ovaj momak/djevoka sto je napisao ovo sve iznad, slazem s tvojim komentarima skroz.
Ali ove ljubomorne, iskompleksirane i zatucane krkanchine ce uvijek "kontru pucat'" al sto se mene tice, nek tu pricu svojoj mami pricaju!

10000% podrzavam i slazem se.
eh sad off-topic
Ja sam u 101-oj brdskoj bio citav rat, otisao sam 97 u inostranstvo potpuno sam, zavrsio fax i magistarski i uopste me ne interesuje sto neki seljacic od 25 godina ciju sam ja guzicu branio u ratu, prica da se ja foliram. Dolazim u BH svake godine, a 3 puta sam ostajao i po godinu dana (znaci znam sve kako hoda, kako stima i kakva je "situacija")
Onda - Firma gdje sam radio je otisla pod stecaj i 1.5 godinu nisam imao posao, ali sam radio crnjaka na lopati i krampi da bi podrzao egzistenciju i da ne bi poludio sjedeci kuci - sve sto sam posteno zaradio mi je ok i nije me stid raditi bilo sta (a u Bosni svi nesta biraju, Boga mi ko da svi imate diplome sa Harvarda. Ovaj momak/djevoka sto je napisao ovo sve iznad, slazem s tvojim komentarima skroz.
Ali ove ljubomorne, iskompleksirane i zatucane krkanchine ce uvijek "kontru pucat'" al sto se mene tice, nek tu pricu svojoj mami pricaju!
Last edited by sonnyaon on 13/04/2010 23:48, edited 1 time in total.
- Romeo 80
#165 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Minhenska?!Ja sam u 101-oj brdskoj bio citav rat
- citroen
#166 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
101 Wolfsburska-Motorizovana....Romeo 80 wrote:Minhenska?!Ja sam u 101-oj brdskoj bio citav ratŠto si se našao uvrijeđen? Trebaš sad uživati u plodovima rada...
-
mmaanniijjaakk
#167 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mrzim kada vozim Volva od 250 KS i idem nekih normalnih 140km/h a seljo iza mene sa nekom G2 ambleduje da se ja njemu sklonim .... i hajd ja se sklonim i Das Auto
prodje a dimi iza njjega ko sto neko rece kod a koristi banovicki ugalj .....
PS pustim ga da prodje i onda ja njega prodjem tako da me ni ne vidi .....
- kurty
#168 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mmaanniijjaakk wrote:mrzim kada vozim Volva od 250 KS i idem nekih normalnih 140km/h a seljo iza mene sa nekom G2 ambleduje da se ja njemu sklonim .... i hajd ja se sklonim i Das Autoprodje a dimi iza njjega ko sto neko rece kod a koristi banovicki ugalj .....
pih...
kakav si ti muskarac kad imas samo 250 konja pod haubom...
daj ba...
- chelo
#169 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?

- johntra
- vozač
#171 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
nema veze s temom, al moram dodati kako su ih zvalicitroen wrote:101 Wolfsburska-Motorizovana....Romeo 80 wrote:Minhenska?!Ja sam u 101-oj brdskoj bio citav ratŠto si se našao uvrijeđen? Trebaš sad uživati u plodovima rada...
![]()
![]()
![]()
![]()
101. rasprskavajuća
- dottore
#172 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
znaci nisam samo ja primjetio....Beg_Babic wrote:trenutno mrzim sresti furace u toyotama yaris ....![]()
![]()
dodao bih i aurisa....najcesce neki jadan bezninac i nesto oni neki likovi, gasaju....jadovi...
i jos jedan, pug 307 HDI, papci teški....mogu garantovat....
a ovo je jedan prosjecan papak, koji vjerovato voza aurisa...
http://www.youtube.com/watch?v=_ZX-7pIZ8ig
misli da zna....
-
Blobi
#173 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
Shark month?dottore wrote:http://www.youtube.com/watch?v=_ZX-7pIZ8ig
- dottore
#174 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
jaBlobi wrote:Shark month?dottore wrote:http://www.youtube.com/watch?v=_ZX-7pIZ8ig
reklama za shark month
- dottore
#175 Re: Koja vozila,marke ili vrste vozila mrzite sresti na cesti?
mislim da je ovo izrezao radi sirenja rubova....shlauf wrote:Kockaste glave koje vozaju ovakve aute (mora biti BMW)![]()
http://img52.imageshack.us/img52/8561/tuning500.jpg
Aleee aleeeeeeeeeeeee![]()
Ljubiše mi mog !!!!
i nemoj da vrijedjas BMW