Koja su mjesta IN u gradu
-
Eki-bb
#1 Koja su mjesta IN u gradu
Imam neke poznanike i goste iz zagreba, pa bih trebao da ih malo izvedem po gradu i pokazem neka bolja mjesta za izlaske i provod (za nocne izlaske, ali i mjesta za preko dana).
Ja inace zadnjih godina slabo izlazim (mala djeca, obaveze), tako da sam se isfurao od izlazaka...
Pomenuti momci i cure imaju od 20 do 25 godina
Ja inace zadnjih godina slabo izlazim (mala djeca, obaveze), tako da sam se isfurao od izlazaka...
- Bonnie-Clydova mala
karanana wrote:Ne znam kakva je struktura raje i sta vole slusati, ali jesi razmisljao o kafanama kao sto su bazeni, bosna...itd?
Taj provod zasigurno nikad neće zaboraviti
- DobroJutroKolumbo
IN ti je Holiday Inn

- Bonnie-Clydova mala
Gdje je tačno ta Pravda? Vidim da sam ostarila, ispala sam iz fola skrozAmy82 wrote:Delikatesna radnja (izlog na obali) je uvijek dobar izbor, nije neki provod ali je kulturan svijet...imas i onu novu Pravdu u Radicevoj...sminkeraj ali eto probaj...
Ja u Hacijendi volim muziku, ali je guzva, losa usluga...![]()
- Bonnie-Clydova mala
Oliti "Kreme", al za hemeroideAmy82 wrote:Pravda je u Radicevoj... pored Nivee...kazu nije lose, ali mozda malo previse laznog Jet seta![]()
- Comrad
#18 Re: Koja su mjesta IN u gradu
Posalji meni cure, a momci nek se sami snadju.Eki-bb wrote:Imam neke poznanike i goste iz zagreba, pa bih trebao da ih malo izvedem po gradu i pokazem neka bolja mjesta za izlaske i provod (za nocne izlaske, ali i mjesta za preko dana).
- le piaf
ma treba im nesto sto nece naci u zagrebu, ja bi ih odveo bas u male daire (tj. halvat kako se sada zove), na caj i nargilu, toga nema kod njih, konobari kultura, urbana pismena raja, eto to bi bio moj prijedlog za dnevnu izlazak...
navece je vala bas kriza nemam neke preporuke, osim onog standardnog city pub, sloga.....
navece je vala bas kriza nemam neke preporuke, osim onog standardnog city pub, sloga.....
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
možda bude silovanja i revolveraških obračunaBonnie-Clydova mala wrote:Taj provod zasigurno nikad neće zaboravitikaranana wrote:Ne znam kakva je struktura raje i sta vole slusati, ali jesi razmisljao o kafanama kao sto su bazeni, bosna...itd?![]()