koja se auta najvise kradu?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
bosniak
#1 koja se auta najvise kradu?
koja marka?
do koliko stara auta?
koje bi dobro auto covjek kod nas mogo uzet a da bude siguran od kradje?
hapaju li kod nas dosta dzipove?
do koliko stara auta?
koje bi dobro auto covjek kod nas mogo uzet a da bude siguran od kradje?
hapaju li kod nas dosta dzipove?
-
farky
onako od oka, najugrozenija su njemacka vozila, pogotovo VW i AUDI
a ne znam da li iko krade japanska
najstarije sto se krade je GOLF 2 i to uglavnom zbog dijelova, dok ova novija se kradu zbog otkupa
nisam siguran za dzipove ali mislim da nisu cesta meta
a ne znam da li iko krade japanska
najstarije sto se krade je GOLF 2 i to uglavnom zbog dijelova, dok ova novija se kradu zbog otkupa
nisam siguran za dzipove ali mislim da nisu cesta meta
-
Frutek
Ma kradu lopovi sve zivo, mada prvenstveno su na udaru njemacka auta. Znaci ja bi postavio "rang-listu" u vidu:
Kod mene komsinica stavila lavlju kandzu na Hyundai Accent

- Volkswagen
Audi
Bmw
Sva ostala vozila
Kod mene komsinica stavila lavlju kandzu na Hyundai Accent
-
Frutek
Sto se Audija tice, mirno ces spavat jedino ako trknes do stenare da kupis jednog pozamasnog Pit Bulla i dva il tri poskoka (onako za prednjeg sjedista). Ma nece ti autu pric taman da je sad iz fabrike izasobosniak wrote:npr audi.koliko moora biti star da nema straha da ce biti ukraden?ili barem da je veca vjerovatnoca da ga nece ukrasti.
- Qler
generacija prije Audi 80 jajebosniak wrote:npr audi.koliko moora biti star da nema straha da ce biti ukraden?ili barem da je veca vjerovatnoca da ga nece ukrasti.
mom su dajdzi klapili 80 jaje, bezveze audi skroz, go ko pistolj, matirala bija, kad ga vidis zapitas se koje je auto. Nazvali i rekli fino pare i dobit ces bibi
i ode milja!
-
sunday_morning
Frutek...vjeruj ni to ne pomazeFrutek wrote:Sto se Audija tice, mirno ces spavat jedino ako trknes do stenare da kupis jednog pozamasnog Pit Bulla i dva il tri poskoka (onako za prednjeg sjedista). Ma nece ti autu pric taman da je sad iz fabrike izasobosniak wrote:npr audi.koliko moora biti star da nema straha da ce biti ukraden?ili barem da je veca vjerovatnoca da ga nece ukrasti.![]()
-
Frutek
sunday_morning wrote:Frutek...vjeruj ni to ne pomazeFrutek wrote:Sto se Audija tice, mirno ces spavat jedino ako trknes do stenare da kupis jednog pozamasnog Pit Bulla i dva il tri poskoka (onako za prednjeg sjedista). Ma nece ti autu pric taman da je sad iz fabrike izasobosniak wrote:npr audi.koliko moora biti star da nema straha da ce biti ukraden?ili barem da je veca vjerovatnoca da ga nece ukrasti.![]()
u mojoj porodici se skoro desila kradja..AUDI A6...star oko godinu i pol...ispred kuce bio ''cuko'' k'o tele, rottweiler...i opet nista..uspavaju ih haman
Sunday zao mi je sto to cujem
Sve to se desava okolo dok ovi nasi "trgovci" drze auta i dalje na visokoj cijeni. Pa cijene novih auta su absurdne, ludnica ziva. Isto ko da smo Njemacka (cak su tamo daleko i jeftinija auta)
Necuveno
-
Hendrix
Nedavno sam gledao na njemačkom kanalu emisiju o tipu koji voza pauk.Kupi auta i ima licencu da uđe u bilo koje auto i da ga odšlepa.Dosadan posao pravo ali najinteresantnije je kako frajer otvara auta.I to otvara SVE!Ja imam punta i kada sam vidio kako čovjek otvori punta u 20 sekundi izgubio sam sve iluzije o zaštiti.Uglavnom u sat vremena emisije je pootvarao od punta do porschea i to sve u manje od minut bez nekog high-tech alata.
By the way,mom komšiji su ukrali Golf 3 iz garaže dok je čovjek spavo.
By the way,mom komšiji su ukrali Golf 3 iz garaže dok je čovjek spavo.
-
Frutek
Hendrix wrote:Ja imam punta i kada sam vidio kako čovjek otvori punta u 20 sekundi izgubio sam sve iluzije o zaštiti.Uglavnom u sat vremena emisije je pootvarao od punta do porschea i to sve u manje od minut bez nekog high-tech alata.
U garaži je lopovima još lakše jer ih niko ne ometaHendrix wrote: By the way,mom komšiji su ukrali Golf 3 iz garaže dok je čovjek spavo.
Treba se riješit iluzije da je auto sigurnije samo zato što je u garaži (nažalost ispada da su ista još vise ugroženija)