Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
- eluna
#151 Re: Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
ima li iko za preporučiti neku firmu da ugrađuje protuprovalna vrata?? ....
- mayab
#152 Re: Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
Nemam lično iskustvo sa ovima https://blindovrata.com/,
ali jaran koji je žešća pegla i picajzla u tom pogledu (a i tehnički je dobro potkovan),
je obišao sve moguće prodavače tih takvih vrata po Sarajevu , i nije našao za sebe adekvatna vrata
!
Onda mi nakon dvi hefte govori kako je "našao" ove i da kupuje kod njih definitivno...
ali jaran koji je žešća pegla i picajzla u tom pogledu (a i tehnički je dobro potkovan),
je obišao sve moguće prodavače tih takvih vrata po Sarajevu , i nije našao za sebe adekvatna vrata
Onda mi nakon dvi hefte govori kako je "našao" ove i da kupuje kod njih definitivno...
- eluna
#153 Re: Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
hvalamayab wrote: ↑13/02/2025 06:30 Nemam lično iskustvo sa ovima https://blindovrata.com/,
je obišao sve moguće prodavače tih takvih vrata po Sarajevu , i nije našao za sebe adekvatna vrata!
-
bumerangss
#154 Re: Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
Gdje kupiti obicna ulazna PVC vrata, po mogucnosti po mjeri i sa ugradnjom? Dakle ne trebaju biti ni blindirana ni protivprovalna ali da su kvalitetnija u smuslu da imaju dužu garanciju i da imaju bolju toplotnu izolaciju?
U pitanju je kuća a ne stan tj nije haustor pa bih volio sa manjim zamagljenim staklom da mi malo svjetlosti ulazi u hodnik?
Znam da ce mnogi pomisliti imas u Peniju ali to su kineska od 300 KM i mislim na ono koliko para toliko kvalitete pa bih dao do oko 1000 ali da budu solidna i da traju makar 20 god jer ova sto trenutno imam drvena traju vec 40 godina
Sarajevo je lokacija
U pitanju je kuća a ne stan tj nije haustor pa bih volio sa manjim zamagljenim staklom da mi malo svjetlosti ulazi u hodnik?
Znam da ce mnogi pomisliti imas u Peniju ali to su kineska od 300 KM i mislim na ono koliko para toliko kvalitete pa bih dao do oko 1000 ali da budu solidna i da traju makar 20 god jer ova sto trenutno imam drvena traju vec 40 godina
Sarajevo je lokacija
- mayab
#155 Re: Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
A to vidi kod ovih što rade prozore , eto, na primjer Saplastbumerangss wrote: ↑13/02/2025 07:24 Gdje kupiti obicna ulazna PVC vrata, po mogucnosti po mjeri i sa ugradnjom? Dakle ne trebaju biti ni blindirana ni protivprovalna ali da su kvalitetnija u smuslu da imaju dužu garanciju i da imaju bolju toplotnu izolaciju?
Znam da ce mnogi pomisliti imas u Peniju ali to su kineska od 300 KM i mislim na ono koliko para toliko kvalitete pa bih dao do oko 1000 ali da budu solidna i da traju makar 20 god jer ova sto trenutno imam drvena traju vec 40 godina![]()
Sarajevo je lokacija
- LiP again
#156 Re: Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
Jesam, firma Mak, a blindo vrata su model EKSKLUZIV i stavio sam dvije brave. Izuzetnio sam zadovoljan, porodicna firma i jako su pedantni, posteni i ispostovali su rok (pa i vise od toga), tako da bih njih opet odabrao.Malisa11 wrote: ↑12/02/2025 13:34Da li si nesto ugradio? Imas li preporuku? Isto tako glavna stvar je zvucna izolacija.LiP again wrote: ↑27/09/2024 13:17 Pozdrav, da li je neko skoro ugradjivao, ko je danas najbolji i najbrzi kada je u pitanju isporuka u Sarajevu? Poseban akcenat je na zvucnoj izolaciji, mnoga jeftina nemaju nikakvu i svaka preporuka dobrodosla.
Ranije je Profit bio odlican, ne znam trenutno stanje kakvo je.
I da, u pitanju je haustor, ali opet necu da pravim nikakav kompromis i kvalitet je pod 1, uz rok isporuke.
Sto se mene tice kvalitet vrhunski i topla preporuka.
Ima iznad i vise linkova/preporuka, tako da i od mene sve najbolje i mislim da vrijede i vise vrata od onoga sto naplacuju.
- nivla
#157 Re: Koja protuprovalna vrata kupiti i gdje.....
meni je sektor doo ugradjivao, u vrijeme kad su ugradili bilo sve u roku i po dogovoru