hajmo zene i cure, koju vi koristite i koju bi preporucile!
hvala
Moderator: anex
meni je najbolja do sad bila dove za obojenu kosu... cak i kad nisam imala trunku boje na kosija_cura_ wrote:posto je moja kosa duga ali isisana, gusta, debljih vlasi, talasasta - ja kosu zato uvijek feniram i naravno tako i isusujem. posto sam probala svakakve maske za kosu - od dove, preko garnier pa do l'oreala i ostale manje poznate marke - pa s nijednom nisam ono bas bila pravo zadovoljna.
hvala
ja opet kontam da se osisam na kratkoPearl wrote:meni je najbolja do sad bila dove za obojenu kosu... cak i kad nisam imala trunku boje na kosija_cura_ wrote:posto je moja kosa duga ali isisana, gusta, debljih vlasi, talasasta - ja kosu zato uvijek feniram i naravno tako i isusujem. posto sam probala svakakve maske za kosu - od dove, preko garnier pa do l'oreala i ostale manje poznate marke - pa s nijednom nisam ono bas bila pravo zadovoljna.
hvala
kod tebe je ocito problem sto je previse susis... jesi li probala da na glavi sto duze drzis peskir, da ti pokupi sto vise vlage, pa da fen upotrebljavas krace? takodjer, susi kosu na najmanjoj jacini i odmakni sto vise od glave...
ja sam se radi grive osisala na kratko i nije mi zao... imala sam isti problem sa "metlastom" pregustom kosom kojoj nista nije pomagalo
familijarno smo tome sklonizena21 wrote:mamice sijeda
ma ja sad malo pustam.. dok mi ne dosadi...cisto promjene radi...mamica 31 wrote:ja opet kontam da se osisam na kratkoPearl wrote:meni je najbolja do sad bila dove za obojenu kosu... cak i kad nisam imala trunku boje na kosija_cura_ wrote:posto je moja kosa duga ali isisana, gusta, debljih vlasi, talasasta - ja kosu zato uvijek feniram i naravno tako i isusujem. posto sam probala svakakve maske za kosu - od dove, preko garnier pa do l'oreala i ostale manje poznate marke - pa s nijednom nisam ono bas bila pravo zadovoljna.
hvala
kod tebe je ocito problem sto je previse susis... jesi li probala da na glavi sto duze drzis peskir, da ti pokupi sto vise vlage, pa da fen upotrebljavas krace? takodjer, susi kosu na najmanjoj jacini i odmakni sto vise od glave...
ja sam se radi grive osisala na kratko i nije mi zao... imala sam isti problem sa "metlastom" pregustom kosom kojoj nista nije pomagalo![]()
em sam sijeda ko macka

preporucujem ti hladno pivo...bolje je od svega ostalog gore navedenogja_cura_ wrote:posto je moja kosa duga ali isisana, gusta, debljih vlasi, talasasta - ja kosu zato uvijek feniram i naravno tako i isusujem. posto sam probala svakakve maske za kosu - od dove, preko garnier pa do l'oreala i ostale manje poznate marke - pa s nijednom nisam ono bas bila pravo zadovoljna.
hvala
ja_cura_ wrote:posto je moja kosa duga ali isisana, gusta, debljih vlasi, talasasta - ja kosu zato uvijek feniram i naravno tako i isusujem. posto sam probala svakakve maske za kosu - od dove, preko garnier pa do l'oreala i ostale manje poznate marke - pa s nijednom nisam ono bas bila pravo zadovoljna.
hvala
ovo sve na slici kosta brat-bratu 2000 maraka...cHupjahalic@ wrote:ovi produkti su meni dobri, ja sam prosle godine prvi put probala sprej sa vitaminima... mjesec-dva nakon koristenja mi frizerka komentarisala kako imam lijepu, zdravu kosu (roza flasica).
ovaj sprej sa vitaminima mi je bolje valjao za kosu nego i jedna maska.![]()
pa ne koristim ni ja i nisam curi preporucila sve te produkte.Vingo wrote:ovo sve na slici kosta brat-bratu 2000 maraka...cHupjahalic@ wrote:ovi produkti su meni dobri, ja sam prosle godine prvi put probala sprej sa vitaminima... mjesec-dva nakon koristenja mi frizerka komentarisala kako imam lijepu, zdravu kosu (roza flasica).
ovaj sprej sa vitaminima mi je bolje valjao za kosu nego i jedna maska.![]()
![]()
A sto samo ne stavis malo silikonskog ulja za vrhove....I da...sjaj i zdravlje kose dolazi iznutra....sve ostalo je advertising
ako cura nije nasla rijesenje i osim toga kad zna da jedno ovakvo pakovanje moze koristiti pola godine onda joj se definitivno isplati. prosjecno vise kosta maska u malom pakovanju.amrino wrote:I kolko je maska za kosu? 100 KM?!
Ko daje tolko para ZA TO- s njim nesto nije u redu...
pa ovo nije prvi put da ona ispada sa takvim komentarima, jer pobogu ona zna ko je u redu a ko nije samo zato sto se moze nabaviti neki produkt koji ona nema ili s` kojim nije bila u dodiru.Minnela wrote:ta maska i ako kosta toliko traje dugo vremena..svako zna svoje i ne vidim razloga da se govori da neko nije u redu jer se usudio to kupiti i to jos za svoje pare ...amrino wrote:I kolko je maska za kosu? 100 KM?!
Ko daje tolko para ZA TO- s njim nesto nije u redu...![]()
aha...Jessie B wrote:Nesto od ovoga: http://www.hqhair.com/code/products.asp ... =619&pID=1cHupjahalic@ wrote: pa ne koristim ni ja i nisam curi preporucila sve te produkte.![]()
nisam mogla naci drugu sliku a ja licno koristim njihova 1-2 produkta i to je to (p.s. imaju masku za kosu).
![]()
sve je puno vitamina.
kako si se samo usudila dati pare ZA TOcHupjahalic@ wrote:aha...Jessie B wrote:Nesto od ovoga: http://www.hqhair.com/code/products.asp ... =619&pID=1cHupjahalic@ wrote: pa ne koristim ni ja i nisam curi preporucila sve te produkte.![]()
nisam mogla naci drugu sliku a ja licno koristim njihova 1-2 produkta i to je to (p.s. imaju masku za kosu).
![]()
sve je puno vitamina.
ja sam licno nabavila sprej na 2. stranici i prezadovoljna sam.