koja kola kupiti????
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
LeKo
nineac, skidam ti kapu sto se tice auta, jedini turbas koji sam probao bio je audi a4 1.8 T 180 ks fascinira zvuk turbine i osjetno ubrzanje preko 2000 obrtaja, sabba nisam probao ali sam cuo da imaju boli glava motor sa promjenjivom kompresiom, ako nekada probam saab-a mozda promjenim misljenje, ali do tada ostaje BMW 
-
nineac
Ma bMW je meni lično bio uvijek No1
R6 motor, onaj zvuk od kojeg ti se koža ježi, zadnja vuča, to je kada forsiraš da ti želudac u grlo dođe!
SAAB opet pravi kompromis! Tj. GM ! SAAB fura svoju filozofiju što se tiče motora, ali GM neda im slobodne ruke što se tiče ovjesa i toga! Sve djela sa OPEL-om!
OPEL pravi vrhunske benzince sa 4 cil, ali što se tiče ovjesa su malo iznad prosjeka, onda to SAAB mora doraditi, ali koliko se može doraditi nešto što je prosječno?
Tu je fazon!
Inače, danas sam vozo Z3 sa 2.8 mašinom i 193 ks!
E to je ljudi ludnica!
Nema TC i ASC+T samo zadnja vuča, i hladna glava! Auto je limotres živi! Kada ga pališ imaš osjećaj da sve gori!
TT i SLK nisu mu do koljena!
Pitomiji su i bolji za svakodnevnicu!
MA JEBO SVAKODNEVNICU
R6 motor, onaj zvuk od kojeg ti se koža ježi, zadnja vuča, to je kada forsiraš da ti želudac u grlo dođe!
SAAB opet pravi kompromis! Tj. GM ! SAAB fura svoju filozofiju što se tiče motora, ali GM neda im slobodne ruke što se tiče ovjesa i toga! Sve djela sa OPEL-om!
OPEL pravi vrhunske benzince sa 4 cil, ali što se tiče ovjesa su malo iznad prosjeka, onda to SAAB mora doraditi, ali koliko se može doraditi nešto što je prosječno?
Tu je fazon!
Inače, danas sam vozo Z3 sa 2.8 mašinom i 193 ks!
E to je ljudi ludnica!
Nema TC i ASC+T samo zadnja vuča, i hladna glava! Auto je limotres živi! Kada ga pališ imaš osjećaj da sve gori!
TT i SLK nisu mu do koljena!
Pitomiji su i bolji za svakodnevnicu!
MA JEBO SVAKODNEVNICU