Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jos jedan glas za labradora, bar djelimicno. Gradja tijela, boja, ushi itd su bas labradorske. Ali me zbunjuje njuska, ne znam otkud mu to? (mislim na boju, ne na dio koji strshi )
SenSen wrote:Jos jedan glas za labradora, bar djelimicno. Gradja tijela, boja, ushi itd su bas labradorske. Ali me zbunjuje njuska, ne znam otkud mu to? (mislim na boju, ne na dio koji strshi )
pa zato sam i rekla njem. ovcar, oblik njuske i tamna i to je jako cest mix sad, ne znam iz kojeg razloga, vidjam ih pravo puno
SenSen wrote:Jos jedan glas za labradora, bar djelimicno. Gradja tijela, boja, ushi itd su bas labradorske. Ali me zbunjuje njuska, ne znam otkud mu to? (mislim na boju, ne na dio koji strshi )
pa zato sam i rekla njem. ovcar, oblik njuske i tamna i to je jako cest mix sad, ne znam iz kojeg razloga, vidjam ih pravo puno
Mislim da su jos od 80-ih godina Njemacki Ovcari jedna od najcescih psecih rasa u B&H, pa ih je puno zavrsilo na ulici na razne nacine. Nekada mi se cini da je svaki drugi lutalica mjesanac njiHa