un1ted wrote:Pozdrav svima
Trenutno korsitim Raiffaisen banku, te radi njihovih problema i neazurnost pa sam dolazio u neugodnu situaciju da bankomati ne rade te je to jako izrazen problem. Druga stvar je ocajni interfejs internet bankarstva koji nema osnovne stvari.
Da li mi mozete preporuciti neku banku na osnovu svog iskustva, a ono sto mi je bitno:
-da ne naplacuju usluge izvoda (neki dan sam cuo da intesa naplacuje 2KM ako dodjes u poslovnicu i trazis !?)
-da je internet bankarstvo moguce za ne zaposlenu osobu, tj osobu koja privatno radi i ostvaruje mjescni promet na tom racunu od x.xxx
-da je interent bankarstvo razvijeno, te da ima opciju da vidim ko je uplatio U REALNOM VREMENU, tj sat-dva nakon transkacije.
Eto, to je to ukrato

ja bi ti preporucio intesu,.
koristi njihove usluge vec dvije god. u ove dvije god samo jednom im bankomat nije radio(bar meni),.
uzimaju 1,5km za vodjenje racuna al ako ima prometa ako nema nista,.
online banking ne koristim(iz meni poznatih razloga)
imaju i tu neku sms uslugu al se placa nesto naknadno,.,
ne bi ti preporucio unicredit jer su skupi, radio za njih,. online banking nije azuran i pristupit ces nekada tesko,. izvjestaje salju ponekad,. obajava sms stanja kasni po 48h i vise,.
rb,. skupi do bola kakvi god da su skupi
ostali il nemaju online bank il je nesto komplikovano,.,
jedino ovi novi rusii da sacekas jer spremaju mnogo sta novog,. do kraja ove god sam cuo da ce bit i nekih povoljnoh kamata, kredita,.(ako se to moze nazvat tako),. prosirice se za nekih 30-40% to im je plan