KOGOD KADGOD
- vedderedi
#1 KOGOD KADGOD
Izgleda da se ne javlja vise na forum. Htio bih samo reci da je to velika steta s obzirom na zaista veliki doprinos ovom podforumu.
Ukoliko ipak posjecuje forum, zamolio bih je da me kontaktira na [email protected]
Ukoliko ipak posjecuje forum, zamolio bih je da me kontaktira na [email protected]
-
DONY
#2 Re: KOGOD KADGOD
stvarno je steta..vedderedi wrote:Izgleda da se ne javlja vise na forum. Htio bih samo reci da je to velika steta s obzirom na zaista veliki doprinos ovom podforumu.
bila je veliko osvjezenje...ovog foruma..
-
bibliotekar
mora da je "efendija" uzeo stvari u svoje ruke...
- aNTropocentrio
Stvarno je šteta. S obzirom na odnos mnogobrojnih maloumnika sa ovog foruma prema njoj, ni ne čudim se previše.
- vatrogasac
...potpisujem...zena wrote:i meni nedostajevratit ce se ona
-
KOGOD KADGOD
Selam elejkum, mir svima.
Evo mene raja, opet, - sta ste mislili da cete me se tako lahko kutarisati
?
Ko bi rek'o da bi primjetili da me nema?!...
Nejse, tu sam, kome drago kome ne, odoh da prelistam o cemu se raspravljalo dok nisam mogla (poslovni razlozi) da dolazim.
Mozemo zatvoriti ovu temu sad (nuto, i ja imam temu na temu "mene" - nisam ja vrijedna toga, ali vam hvala u svakom slucaju, Bog sve Svojom Voljom cini...)
Evo mene raja, opet, - sta ste mislili da cete me se tako lahko kutarisati
Ko bi rek'o da bi primjetili da me nema?!...
Nejse, tu sam, kome drago kome ne, odoh da prelistam o cemu se raspravljalo dok nisam mogla (poslovni razlozi) da dolazim.
Mozemo zatvoriti ovu temu sad (nuto, i ja imam temu na temu "mene" - nisam ja vrijedna toga, ali vam hvala u svakom slucaju, Bog sve Svojom Voljom cini...)
-
KOGOD KADGOD
ode chit-chat u helac a vraca se forum...forUMASH wrote:.....admin, brzo dodaj jos memorije......idu kilometarski postovi, ode forum u helac.....
- vatrogasac
...ma nek si se ti nama vratila....KOGOD KADGOD wrote:ode chit-chat u helac a vraca se forum...forUMASH wrote:.....admin, brzo dodaj jos memorije......idu kilometarski postovi, ode forum u helac.....
- Bosanac sa dna kace
Ma haj neka te vala....sta fali
-
bibliotekar
ipak nije "efendija" uzo stvari u svoje rukeKOGOD KADGOD wrote:Selam elejkum, mir svima.
Evo mene raja, opet, - sta ste mislili da cete me se tako lahko kutarisati?
Ko bi rek'o da bi primjetili da me nema?!...![]()
- Arminovski
Eh sad kad smo utvrdili da je ona tu da ja malo OT...KOGOD KADGOD wrote: Nejse, tu sam, kome drago kome ne, odoh da prelistam o cemu se raspravljalo dok nisam mogla (poslovni razlozi) da dolazim.
Sta znaci rijec "nejse"?
Prvi put tu rijec vidio na ovom forumu... Je li to nesto novo? Ili "sarajevsko"? Ili sam ja zaostao
Hajde objasnite...
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Iz konteksta se moze zakljuciti da se radi o rijeci koja je sinonim za - "nevazno, bez obzira na to" i sl.Arminovski wrote: Sta znaci rijec "nejse"?
Ni meni nije jasno porijeklo ove rijeci ( masovnost upotrebe necemo ni pominjati ) .
hm
- Abu FEED el-Castro
E eto vam je gluho bilo - hocete vi čačkat
Ne osvrci se, Kako god Šta god, šale se oni samo...
Ne osvrci se, Kako god Šta god, šale se oni samo...
-
KOGOD KADGOD
Samo da se izvinem onima koji su pokusali da posalju PM ali nisu mogli, pretinac je bio 100% pun, izvinjavam se, obicno brisem redovno, ali posto nisam bila tu napunio se.
Hvala svima na porukama i pretinac je ponovo slobodan.
Hvala svima na porukama i pretinac je ponovo slobodan.