Koga za načelnika Općine Centar?

Za načelnika Opštine Centar glasaću za

Poll ended at 30/09/2016 10:46

Safet Baltić (BPS - Sefer Halilović)
1
1%
Nedžad Ajnadžić (SDA/SBB)
19
12%
Samer Rešidat (DF)
28
18%
Reuf Bajrović (GF)
17
11%
Igor Kamočaji (SDP)
11
7%
Amer Bekan (Prva stranka)
4
3%
Vlastimir Mijović (nezavisni kandidat)
2
1%
Damir Nikšić (nezavisni kandidat)
43
28%
Admir Bukva (Naša stranka)
17
11%
neću glasati
11
7%

Total votes: 153

Ripicipi

#426 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Ripicipi »

Velkoski wrote:
Image

Image
Hvala
Za nadati se da nece moci provoditi samovolju s obzirom da nemaju apsolutnu vecinu.
Ja se ne sjecam kad su zadnji put uzeli Centar, uvijek sam mislio da nemaju sanse :-)
Last edited by Ripicipi on 03/10/2016 17:02, edited 1 time in total.
Lost_Found

#427 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Lost_Found »

zubna ekoloska policija :D
Trebam te

#428 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Trebam te »

sadie_forever wrote:
Trebam te wrote:
one hundred eyes wrote:Je li sad i SDA postala 'sarajevski orijentisana stranka' kao NS, nekon što Izetbegović reče da je Centar vrijedniji od 10 drugih? :D

Fakat koja izjava... :izet:

lupio jeste,ali sjecate se kad je sda gubila u svim urbanim opstinama da je sdp furala pricu kako je sda pobjedila samo na selu a gradski dio bih je glasao za sdp`? ni jedno ni drugo nije ok reci

Zna li on a sigurno da ne zna, da ga sad iz drugih opcina glatko mogu tuziti...po cemu je jedan glas ili jedan covjek bolji od mene!

Ne interesuje mene sta je neko drugi radio i rekao, interesuje me on jer je on sadasnjica!!!

Ovaj frajer ima neznalice sa sobom i pojma nema o politici!!! Nije mi mrzak ali covjek nije politicar! :zoka:

:run:
Banksy

#429 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

agent_zero wrote:Rešidat je glupost samo takva, lik kao mendžer ekskurzija da vodi jednu od glavnih opština u državi?

Inat i sujete Željka Komšića. Kakvi god da su Igor, Reuf ili neko treći, sto puta su kvalifikovaniji za poziciju načelnika od tog istog turističkog vodiča Rešidata.
:thumbup:
Banksy

#430 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

mirsek wrote:
Rešidat je dokazao da je imao najvecu podrsku medju ljevicarima.
Otkud ideja da su za njega glasali ljevičari? Kakav spin...
mirsek

#431 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by mirsek »

Banksy wrote:
mirsek wrote:
Dobro, onda SDA ima glasaca nacionalista da lobira i dijeli kome hoce a da opet dobije izbore.
Ko je po tebi glasao za Residata ?
ultima_palabra

#432 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by ultima_palabra »

Imao je jaku promociju... plakata vise nego Igor, Reuf i Bukva zajedno, skoro kao Ajnadzic.

Vjerovatno je povukao i dosta siparica sa ekskurzija i kafanskih jarana, to je njegov milje...
VjecitiStudent

#433 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

S jedne strane, po mnogim svjedočenjma, nikad manje gužve na biralištima u Centru.
S druge, po brojkama, izlaznost ista kao i ranije.

U kom grmu leži zec?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#434 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote:S jedne strane, po mnogim svjedočenjma, nikad manje gužve na biralištima u Centru.

U kom grmu leži zec?
U birackim spiskovima. Prije dvije godine za opce izbore umalo se ne vratih kuci od guzve, reda. Juce sve pusto, prazno....
Banksy

#435 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

mirsek wrote:
Banksy wrote:
mirsek wrote:
Dobro, onda SDA ima glasaca nacionalista da lobira i dijeli kome hoce a da opet dobije izbore.
Ko je po tebi glasao za Residata ?
Njegovo turbofolk društvo, papčići i sitni šaneri, curice, raja iz kafane, ko drugi... Eto, sad Rešidat lider ljevice :lol: :lol:

edit: Ne mogu naći rezultate iz 2012, pa da napravimo usporedbu, ali baš me zanima.
mirsek

#436 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by mirsek »

ultima_palabra wrote:Imao je jaku promociju... plakata vise nego Igor, Reuf i Bukva zajedno, skoro kao Ajnadzic.

Vjerovatno je povukao i dosta siparica sa ekskurzija i kafanskih jarana, to je njegov milje...
Da zbog toga skupi skoro 4000 glasova ???
VjecitiStudent

#437 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
VjecitiStudent wrote:S jedne strane, po mnogim svjedočenjma, nikad manje gužve na biralištima u Centru.

U kom grmu leži zec?
U birackim spiskovima. Prije dvije godine za opce izbore umalo se ne vratih kuci od guzve, reda. Juce sve pusto, prazno....
Ako se pozicije u biračkim odborima dijele na osnovu posljednjih rezultata koja je stranka imala na izborima, eto tu dobrog dijela odgovora na pitanje otkud pobjeda Ajnadžića i dobar rezultat Rešidata.
Banksy

#438 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

Ljevica 13 000, desnica 6 000, makar i u Centru, nema šanse...
Ima li ko rezultate 2012?
KatarinaKosaca

#439 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

mirsek wrote:
ultima_palabra wrote:Imao je jaku promociju... plakata vise nego Igor, Reuf i Bukva zajedno, skoro kao Ajnadzic.

Skupio je i stalnim spinovima kako je deset glasova,razlika izmedju njega i Ajnadzica. Glupa DF izborna strategija, asli srednjoskolac Neven K. radio marketing plan. Kao onomad Smuljagicu. Identican jeftin spin.....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#440 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Velkoski »

Banksy wrote:Ljevica 13 000, desnica 6 000, makar i u Centru, nema šanse...
Ima li ko rezultate 2012?
Image

ako nisam šta fulio :D
Banksy

#441 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

Hvala,

O tome govorim,
zanemarimo li penziće,

2012. desnica 11 000, ljevica 11 000

2016 desnica 6 000, ljevica 10 000 + Rešidat 4 000

Dakle, Rešidat je dobio glasove desnice.
zli_hordas

#442 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by zli_hordas »

agent_zero wrote:Rešidat je glupost samo takva, lik kao mendžer ekskurzija da vodi jednu od glavnih opština u državi?

Inat i sujete Željka Komšića. Kakvi god da su Igor, Reuf ili neko treći, sto puta su kvalifikovaniji za poziciju načelnika od tog istog turističkog vodiča Rešidata.
Sta su to Reuf i Igor bolji od Samera,Samer se bar bori sam i nesto stvara a ova dvojica su obicni stranacki uhljebi koji plivaju od pozicije do pozicije od interesa do interesa.
mirsek

#443 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by mirsek »

KatarinaKosaca wrote:
mirsek wrote:

Skupio je i stalnim spinovima kako je deset glasova,razlika izmedju njega i Ajnadzica. Glupa DF izborna strategija, asli srednjoskolac Neven K. radio marketing plan. Kao onomad Smuljagicu. Identican jeftin spin.....
Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?
Igor Kamocaji, kandidat jednog SDP-a koji je skoro 20 godina bio lider u Centru da osvoji mizernih 3000 glasova.
Jel do cijepanja stranaka ili je do samih kandidata i njihovih kampanja uzrokovalo tako katastrofalne rezultate ?
KatarinaKosaca

#444 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

mirsek wrote: Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?
Igor Kamocaji, kandidat jednog SDP-a koji je skoro 20 godina bio lider u Centru da osvoji mizernih 3000 glasova.
Jel do cijepanja stranaka ili je do samih kandidata i njihovih kampanja uzrokovalo tako katastrofalne rezultate ?
SDP je tu opcinu unistion. Kad citam kako su gradjani NG zadovoljni sta bjje sve Efendic ucinio, izgleda mi naucna fantastika. SDP u Centru nije krao, nego besumucno pljackao. Tu neka Kamocaji trazi uzrok svog pada, kao i u vlastitom nedostatku harizme, autoriteta, znanja i iskustva. Za Residata receno. LZazno se nametnuo.kao glavni Ajnadzicev konkurent. Stavio je status na fb da cestita Ajnadzicu, ali da i on navodno nastavlja borbu. Iskreno se nadam da.nece, da ce se okanuti politike. Ili ce blagajnik DF skontati da su bacili i procardali lovu. Da Zeljko ista skonta, vise se i ne nadam....
mirsek

#445 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by mirsek »

Banksy wrote:Hvala,

O tome govorim,
zanemarimo li penziće,

2012. desnica 11 000, ljevica 11 000

2016 desnica 6 000, ljevica 10 000 + Rešidat 4 000

Dakle, Rešidat je dobio glasove desnice.
I opet SDA dobila ?? :thumbup:
Onda jos mocnija i razumljivija pobjeda Ajnadzica jer je konkurencija katastrofa a da su se ujedinili svakako bi vjestacki poremetili ravnotezu desnica-ljevica koja je oko 50/50 u Opstini.
Residat je kandidat DF-a i ja ga smatram kandidatom ljevice.
VjecitiStudent

#446 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

mirsek wrote:
KatarinaKosaca wrote: Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?
12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.
mirsek

#447 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by mirsek »

VjecitiStudent wrote:
mirsek wrote:
KatarinaKosaca wrote: Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?
12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.
Ne znam imas li ikakve dodatne informacije ali ja od njegovih aferima znam za ono zaposljavanje supruge u BH poste i malverzacije oko zaposljavanja dok je bio direktor Zavoda za zaposljavanje. Ne znam sta je radio dok je bio u OV i GV ??
VjecitiStudent

#448 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

mirsek wrote:
VjecitiStudent wrote: 12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.
Ne znam imas li ikakve dodatne informacije ali ja od njegovih aferima znam za ono zaposljavanje supruge u BH poste i malverzacije oko zaposljavanja dok je bio direktor Zavoda za zaposljavanje. Ne znam sta je radio dok je bio u OV i GV ??
Obiđi malo padine Centra, sa desetinama novih zgrada, koje je sve uglavnom gradila ista firma, izgrađenim mimo regulacionih planova.
mirsek

#449 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by mirsek »

VjecitiStudent wrote:
mirsek wrote:
VjecitiStudent wrote: 12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.
Obiđi malo padine Centra, sa desetinama novih zgrada, koje je sve uglavnom gradila ista firma, izgrađenim mimo regulacionih planova.
Pa zar tu nije Dzevad glavni krivac zajedno sa odgovarajucom opstinskom sluzbom ??
VjecitiStudent

#450 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

mirsek wrote:
VjecitiStudent wrote: Obiđi malo padine Centra, sa desetinama novih zgrada, koje je sve uglavnom gradila ista firma, izgrađenim mimo regulacionih planova.
Pa zar tu nije Dzevad glavni krivac zajedno sa odgovarajucom opstinskom sluzbom ??
Nemoguće, bez aktivnog učešća vijeća, gdje je Kamočaj bio šef kluba SDP-a
Post Reply