HvalaVelkoski wrote:
Za nadati se da nece moci provoditi samovolju s obzirom da nemaju apsolutnu vecinu.
Ja se ne sjecam kad su zadnji put uzeli Centar, uvijek sam mislio da nemaju sanse
HvalaVelkoski wrote:
sadie_forever wrote:Trebam te wrote:one hundred eyes wrote:Je li sad i SDA postala 'sarajevski orijentisana stranka' kao NS, nekon što Izetbegović reče da je Centar vrijedniji od 10 drugih?
Fakat koja izjava...
lupio jeste,ali sjecate se kad je sda gubila u svim urbanim opstinama da je sdp furala pricu kako je sda pobjedila samo na selu a gradski dio bih je glasao za sdp`? ni jedno ni drugo nije ok reci
agent_zero wrote:Rešidat je glupost samo takva, lik kao mendžer ekskurzija da vodi jednu od glavnih opština u državi?
Inat i sujete Željka Komšića. Kakvi god da su Igor, Reuf ili neko treći, sto puta su kvalifikovaniji za poziciju načelnika od tog istog turističkog vodiča Rešidata.
Otkud ideja da su za njega glasali ljevičari? Kakav spin...mirsek wrote:
Rešidat je dokazao da je imao najvecu podrsku medju ljevicarima.
Dobro, onda SDA ima glasaca nacionalista da lobira i dijeli kome hoce a da opet dobije izbore.Banksy wrote:Otkud ideja da su za njega glasali ljevičari? Kakav spin...mirsek wrote:
U birackim spiskovima. Prije dvije godine za opce izbore umalo se ne vratih kuci od guzve, reda. Juce sve pusto, prazno....VjecitiStudent wrote:S jedne strane, po mnogim svjedočenjma, nikad manje gužve na biralištima u Centru.
S druge, po brojkama, izlaznost ista kao i ranije.
U kom grmu leži zec?
Njegovo turbofolk društvo, papčići i sitni šaneri, curice, raja iz kafane, ko drugi... Eto, sad Rešidat lider ljevicemirsek wrote:Dobro, onda SDA ima glasaca nacionalista da lobira i dijeli kome hoce a da opet dobije izbore.Banksy wrote:Otkud ideja da su za njega glasali ljevičari? Kakav spin...mirsek wrote:
Ko je po tebi glasao za Residata ?
Da zbog toga skupi skoro 4000 glasova ???ultima_palabra wrote:Imao je jaku promociju... plakata vise nego Igor, Reuf i Bukva zajedno, skoro kao Ajnadzic.
Vjerovatno je povukao i dosta siparica sa ekskurzija i kafanskih jarana, to je njegov milje...
Ako se pozicije u biračkim odborima dijele na osnovu posljednjih rezultata koja je stranka imala na izborima, eto tu dobrog dijela odgovora na pitanje otkud pobjeda Ajnadžića i dobar rezultat Rešidata.KatarinaKosaca wrote:U birackim spiskovima. Prije dvije godine za opce izbore umalo se ne vratih kuci od guzve, reda. Juce sve pusto, prazno....VjecitiStudent wrote:S jedne strane, po mnogim svjedočenjma, nikad manje gužve na biralištima u Centru.
S druge, po brojkama, izlaznost ista kao i ranije.
U kom grmu leži zec?
Skupio je i stalnim spinovima kako je deset glasova,razlika izmedju njega i Ajnadzica. Glupa DF izborna strategija, asli srednjoskolac Neven K. radio marketing plan. Kao onomad Smuljagicu. Identican jeftin spin.....mirsek wrote:Da zbog toga skupi skoro 4000 glasova ???ultima_palabra wrote:Imao je jaku promociju... plakata vise nego Igor, Reuf i Bukva zajedno, skoro kao Ajnadzic.
Vjerovatno je povukao i dosta siparica sa ekskurzija i kafanskih jarana, to je njegov milje...
Banksy wrote:Ljevica 13 000, desnica 6 000, makar i u Centru, nema šanse...
Ima li ko rezultate 2012?

Sta su to Reuf i Igor bolji od Samera,Samer se bar bori sam i nesto stvara a ova dvojica su obicni stranacki uhljebi koji plivaju od pozicije do pozicije od interesa do interesa.agent_zero wrote:Rešidat je glupost samo takva, lik kao mendžer ekskurzija da vodi jednu od glavnih opština u državi?
Inat i sujete Željka Komšića. Kakvi god da su Igor, Reuf ili neko treći, sto puta su kvalifikovaniji za poziciju načelnika od tog istog turističkog vodiča Rešidata.
Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?KatarinaKosaca wrote:Skupio je i stalnim spinovima kako je deset glasova,razlika izmedju njega i Ajnadzica. Glupa DF izborna strategija, asli srednjoskolac Neven K. radio marketing plan. Kao onomad Smuljagicu. Identican jeftin spin.....mirsek wrote:Da zbog toga skupi skoro 4000 glasova ???ultima_palabra wrote:Imao je jaku promociju... plakata vise nego Igor, Reuf i Bukva zajedno, skoro kao Ajnadzic.
SDP je tu opcinu unistion. Kad citam kako su gradjani NG zadovoljni sta bjje sve Efendic ucinio, izgleda mi naucna fantastika. SDP u Centru nije krao, nego besumucno pljackao. Tu neka Kamocaji trazi uzrok svog pada, kao i u vlastitom nedostatku harizme, autoriteta, znanja i iskustva. Za Residata receno. LZazno se nametnuo.kao glavni Ajnadzicev konkurent. Stavio je status na fb da cestita Ajnadzicu, ali da i on navodno nastavlja borbu. Iskreno se nadam da.nece, da ce se okanuti politike. Ili ce blagajnik DF skontati da su bacili i procardali lovu. Da Zeljko ista skonta, vise se i ne nadam....mirsek wrote: Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?
Igor Kamocaji, kandidat jednog SDP-a koji je skoro 20 godina bio lider u Centru da osvoji mizernih 3000 glasova.
Jel do cijepanja stranaka ili je do samih kandidata i njihovih kampanja uzrokovalo tako katastrofalne rezultate ?
I opet SDA dobila ??Banksy wrote:Hvala,
O tome govorim,
zanemarimo li penziće,
2012. desnica 11 000, ljevica 11 000
2016 desnica 6 000, ljevica 10 000 + Rešidat 4 000
Dakle, Rešidat je dobio glasove desnice.
12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.mirsek wrote:KatarinaKosaca wrote: Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?
Igor Kamocaji, kandidat jednog SDP-a koji je skoro 20 godina bio lider u Centru da osvoji mizernih 3000 glasova.
Jel do cijepanja stranaka ili je do samih kandidata i njihovih kampanja uzrokovalo tako katastrofalne rezultate ?
Ne znam imas li ikakve dodatne informacije ali ja od njegovih aferima znam za ono zaposljavanje supruge u BH poste i malverzacije oko zaposljavanja dok je bio direktor Zavoda za zaposljavanje. Ne znam sta je radio dok je bio u OV i GV ??VjecitiStudent wrote:12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.mirsek wrote:KatarinaKosaca wrote: Kako onda objasniti katastrofu od rezultata ostalih kandidata.?
Obiđi malo padine Centra, sa desetinama novih zgrada, koje je sve uglavnom gradila ista firma, izgrađenim mimo regulacionih planova.mirsek wrote:Ne znam imas li ikakve dodatne informacije ali ja od njegovih aferima znam za ono zaposljavanje supruge u BH poste i malverzacije oko zaposljavanja dok je bio direktor Zavoda za zaposljavanje. Ne znam sta je radio dok je bio u OV i GV ??VjecitiStudent wrote: 12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.
Pa zar tu nije Dzevad glavni krivac zajedno sa odgovarajucom opstinskom sluzbom ??VjecitiStudent wrote:Obiđi malo padine Centra, sa desetinama novih zgrada, koje je sve uglavnom gradila ista firma, izgrađenim mimo regulacionih planova.mirsek wrote:Ne znam imas li ikakve dodatne informacije ali ja od njegovih aferima znam za ono zaposljavanje supruge u BH poste i malverzacije oko zaposljavanja dok je bio direktor Zavoda za zaposljavanje. Ne znam sta je radio dok je bio u OV i GV ??VjecitiStudent wrote: 12 godina pljačke, čiji je jedan dio bio i Kamočaj.
Nemoguće, bez aktivnog učešća vijeća, gdje je Kamočaj bio šef kluba SDP-amirsek wrote:Pa zar tu nije Dzevad glavni krivac zajedno sa odgovarajucom opstinskom sluzbom ??VjecitiStudent wrote: Obiđi malo padine Centra, sa desetinama novih zgrada, koje je sve uglavnom gradila ista firma, izgrađenim mimo regulacionih planova.