Koga za načelnika Općine Centar?

Post Reply

Za načelnika Opštine Centar glasaću za

Poll ended at 30/09/2016 10:46

Safet Baltić (BPS - Sefer Halilović)
1
1%
Nedžad Ajnadžić (SDA/SBB)
19
12%
Samer Rešidat (DF)
28
18%
Reuf Bajrović (GF)
17
11%
Igor Kamočaji (SDP)
11
7%
Amer Bekan (Prva stranka)
4
3%
Vlastimir Mijović (nezavisni kandidat)
2
1%
Damir Nikšić (nezavisni kandidat)
43
28%
Admir Bukva (Naša stranka)
17
11%
neću glasati
11
7%

Total votes: 153

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#226 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Velkoski »

putokaz1 wrote:Prije objave imena kandidata govorilo se NS glat uzima ali sad SDA glat uzima,osim lidera stranaka te ''nezavisnih'' podijeljeni su i glasači lijevog centra,nezadovoljni su sa svim kandidatima
Čudan je Centar
Centar nije čudan,

Centar je:

Image

:mrgreen:
putokaz1

#227 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

Većinu u vijeću će imat ''crvene stranke'' ako neka ne postane zelena
biske

#228 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by biske »

Sva raja koju znam u Centru ce glasati za Kamocajija. Ne zbog njega nego protiv Residata i Ajnadzica. Ali ze ezdepe skoro niko nece. Ludilo
VjecitiStudent

#229 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

biske wrote:Sva raja koju znam u Centru ce glasati za Kamocajija. Ne zbog njega nego protiv Residata i Ajnadzica. Ali ze ezdepe skoro niko nece. Ludilo
Sva raja koju znam u Centru, niko neće glasati za Kamočaja, ni za SDP, ni za Rešidata i Ajnadžića.
Objektivitetno

#230 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Objektivitetno »

biske wrote:Sva raja koju znam u Centru ce glasati za Kamocajija. Ne zbog njega nego protiv Residata i Ajnadzica. Ali ze ezdepe skoro niko nece. Ludilo
To je laž ili te lažu. Ja kao dugogodišnji simpatizer SDP-a neću glasati za Igora jer je on Zlajin pulen, a glasat ću za SDP i znam dosta ljudi iz mog Mjesnog odbora koji će isto postupiti kao ja. Čak šta više u Centru se kroz kompletnu kampanju od strane pojedinih članova vrši pritisak da Kamočaji odustane od kandidature jer je u najmanju ruku ona i sumnjiva.
biske

#231 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by biske »

Objektivitetno wrote:
To je laž ili te lažu. Ja kao dugogodišnji simpatizer SDP-a neću glasati za Igora jer je on Zlajin pulen, a glasat ću za SDP i znam dosta ljudi iz mog Mjesnog odbora koji će isto postupiti kao ja. Čak šta više u Centru se kroz kompletnu kampanju od strane pojedinih članova vrši pritisak da Kamočaji odustane od kandidature jer je u najmanju ruku ona i sumnjiva.
Ma svejedno mi je. Glasam u Starom gradu. Ne mislim da raja laze jer otvoreno podrzavaju druge stranke. Od ezbebea, preko deefa do ns.
biske

#232 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by biske »

VjecitiStudent wrote:
Sva raja koju znam u Centru, niko neće glasati za Kamočaja, ni za SDP, ni za Rešidata i Ajnadžića.
Ufati se Teslica i suti :D
VjecitiStudent

#233 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Objektivitetno wrote:
Kamočaji wrote: glasajte za nas, profesionalne političare
VjecitiStudent

#234 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

biske wrote:
VjecitiStudent wrote:
Ufati se Teslica i suti :D
Može i Lukavac.
putokaz1

#235 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

Ma kakav Lukavac
i ovdje je gutavo
Mašinerija SDA protiv građana i onih koji sami biraju
Banksy

#236 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:Kud se u Tesliću ne registrovah za glasanje
Po pitanju političkog marketinga, ubio ih Konstantin, sve. :thumbup:
VjecitiStudent

#237 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

putokaz1 wrote:Ma kakav Lukavac
i ovdje je gutavo
Mašinerija SDA protiv građana i onih koji sami biraju
Ako ništa, građani imaju kandidata za kojeg se sa puno srca i obraza može glasati. To nije poraz.

za razliku od Centra ...
Last edited by VjecitiStudent on 30/09/2016 09:59, edited 1 time in total.
Banksy

#238 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

Da se podsjetimo, tu su i vijeća, možda se lakše odlučimo...

OPĆINA CENTAR

Načelnici

SDA/SBB: Nedžad Ajnadžić

SDP: Igor Kamočaji

DF: Samer Rešidat

Naša stranka: Admir Bukva

Građanski savez: Reuf Bajrović

BPS: Safet Baltić

Prva BH stranka: Amer Bekan

Damir Nikšić (nezavisni kandidat)

Vlastimir Mijović (nezavisni kandidat)

Općinska vijeća

SBB: 1 Kapo Amer 2 Dreković Tea 3 Mujanović Haris 4 Bešlić Nermina 5 Haljevac Sulejman 6 Sirovina Bećir 7 Erbez Vera 8 Rustemagić Mustafa 9 Bošnjak Fadila 10 Dizdarević Sanjin 11 Dumanjić Sanela 12 Bečić Fahir 13 Tuzović Sabina 14 Čengić Benjamin 15 Turnadžić Sead 16 Beganović Hasnija 17 Škrijelj Halid 18 Cerić Alma 19 Orahovac Teufik 20 Voloder Amer 21 Šehović Amila 22 Sefić Semir 23 Lendo Sanela 24 Turulja Elvir 25 Krdžović Zlatan 26 Bukvić Nadžija 27 Ćordić Husein 28 Kurtović Dženita 29 Hamzić Amar 30 Pozder Meho 31 Đurić Zdenka 32 Čelebić Husein 33 Prelo Nejra 34 Duraković Semir 35 Fazlija Senad 36 Dedić Amra

SDP: 1 Stojanović Igor 2 Huseinović Arijana 3 Ivišić Zvonko 4 Kovačević Slaven 5 Lekić Meliha 6 Gazija Jasmin 7 Lazović Miro 8 Šošić Svjetlana 9 Grgić Ivana 10 Isović Benjamin 11 Lekić Melisa 12 Vrabac Dževad 13 Agić Novka 14 Tucaković Alen 15 Grabovica Fikret 16 Sirbubalo Aida 17 Krupalija Alen 18 Gluhić Sandra 19 Stevanović Dragan 20 Jadrić Radivoj 21 Šeremet Ena 22 Oruč Himzo 23 Kutlovac Arijana 24 Zuhrić Nermin 25 Burazerović Adnan 26 Zuko Indira 27 Šišić Nedim 28 Marjanović Ljepojka 29 Dervoz Nedim 30 Isović Feđa 31 Škavo Nevenka 32 Kurt Almir 33 Lačević Nada 34 Cocalić Nermin 35 Krajina Mirza 36 Vikić Musić Vedrana

HDZ: 1 Milošević Hrvoje 2 Alagić Vesna 3 Tolo Vedran 4 Bilandžić Andrea 5 Dragić Dragan

DF: 1 Abdurahmanović Edin 2 Karačić Karolina 3 Vrca Amir 4 Arnautlija-Kapo Jasminka 5 Srna Sead 6 Glumac Dragana 7 Challenger Denis 8 Pandžić Munib 9 Kljajić Tatjana 10 Šutalo Ivica 11 Hrnjić Aida 12 Čustović Adnan 13 Omerika Dželaludina 14 Bijelonja Ahmed 15 Topić Dževad 16 Hercegovac Andrea 17 Alispahić Mirza 18 Kečanović Mirsada 19 Ustamujić Almir 20 Hodžić Nedim 21 Kulovac Dženita 22 Kulović Omar 23 Nikolić Varja 24 Saje Vjekoslav 25 Čengić Muhamed 26 Kurtalić Renata 27 Dizdarević Mirza 28 Bajramović Izeta 29 Čengić Adnan 30 Vidaković Zoran 31 Kadić Samira 32 Ligata Admir 33 Katica Nadža 34 Filipović Damir 35 Ošijan Adisa 36 Torbica Jana

Naša stranka: 1 Kuskunović Amela 2 Uk Nihad 3 Zulfikarpašić Amra 4 Fazlić Samir 5 Tiro Lamija 6 Rajić Anton 7 Maglić Ena 8 Krstić Pavle 9 Koluder-Agić Aida 10 Rožajac Suad 11 Adilagić Ira 12 Šiljak Muhidin 13 Anzulović Maja 14 Mehmedbašić Slobodan 15 Porović Nurko 16 Ibrišimbegović Senka 17 Pita Suad 18 Hasanbegović Alma 19 Jerlagić Velid 20 Mirkov Bojan 21 Anđelić Josipa 22 Skrobanović Haris 23 Osmanbegović Amina 24 Matić Petar 25 Helać Džan 26 Veledar Arifagić Elma 27 Bećiragić Murat 28 Džonlagić Ariana 29 Schober Daniel 30 Karić Izudin 31 Abadan Anesa 32 Muminagić Emir 33 Bijedić Dženana 34 Ridžal Eldar 35 Baroš Igor 36 Karaman Edina

Građanski savez: 1 Zaćiragić Nizar 2 Lisac Mirsadeta 3 Grebović Nuko 4 Sidran Tarik 5 Karišik Elma 6 Krupalija Asim 7 Šestić Mersiha 8 Sadagić Esher 9 Kulenović Tiana 10 Čolić Dragan 11 Paljevac Jasmina 12 Maleć Slavko 13 Beširević Irvana 14 Maglajlić Mirza 15 Kučukalić Zemir 16 Mehić Zanja 17 Čengić Damir 18 Krehić Naida 19 Hrenovica Muhamed 20 Belkić Admir 21 Hodžić Amra 22 Međedović Ensar 23 Kisin Amra 24 Dostić Goran 25 Imamović Haris 26 Kusturica Mahira 27 Hurić Fuad 28 Čičkušić Amra 29 Zukić Edin 30 Muhić Amar 31 Vujanović Ana 32 Hadžiomerović Mahir 33 Karić Minka 34 Tanović Sabaheta

Stranka za BiH: 1 Kerla Suvad 2 Delalić Merzija 3 Ibrahimović Hajrudin 4 Ivanković Dušanka 5 Smajić Džemal 6 Zukić Lejla 7 Golubović Dušan 8 Dedović Esad 9 Palavra Đeneta 10 Kuko Azra 11 Zorlak Anera 12 Škamo Murat 13 Smajić Dželila 14 Imamović Denin 15 Ibrahimović Zoran 16 Hadžić Amila 17 Šehić Emir 18 Koro Snežana 19 Kaljanac Sead 20 Mujanović Izet 21 Oglečevac Merjem 22 Šesto Vahid 23 Hajdarević Senija 24 Zorlak Ifet 25 Šabanović Benjamin 26 Gluhić Emina 27 Dotlić Milenko 28 Brekalović Zekija 29 Žilić Mujo 30 Raunić Sanin 31 Sarić Senida 32 Mekić Salih 33 Sofić Vukica 34 Karović Dijana

Stranka penzionera/umirovljenika: 1 Akšamija Sonja 2 Slato Mujo 3 Dizdarević Ševala 4 Hajvazović Emina 5 Gerin Ahmed 6 Ramić Ismeta 7 Šabeta Rasim 8 Stojanović Lidija 9 Čengić Mensud 10 Galić Dubravka 11 Hodžić Mustafa 12 Šimić Vlatka 13 Šarić Ibrahim 14 Vidović Vesna 15 Ćućilović Enisa 16 Galijašević Mugdim 17 Barlov Suada 18 Hadžić Nedžad 19 Frlj Jedina 20 Matković Gordana 21 Hašimbegović Goran 22 Todorović Ljerka 23 Kišić Edhem 24 Demirović Munira 25 Žiško Senija 26 Papo Predrag 27 Delalić Nasiha 28 Haseta Hadžo 29 Dautbašić Fuada 30 Glođo Fadila 31 Kapetanović Ibrahim 32 Babić Suada 33 Vračić Mihajlo 34 Mehmedagić Mirsada 35 Franjić Miro 36 Radovović Izudin

SDU: 1 Žilić Mujo 2 Špirić Dijana 3 Bačvić Enes 4 Grabovica Fatima 5 Tais Martin Ivan 6 Kafedžić Sedžida 7 Lukač Nedim 8 Lagumdžija Nermin 9 Demirović Ajla 10 Mašić Muris 11 Đip Nedina 12 Ahatović Nedžad 13 Vejzović Amela 14 Kurtagić Mirsad 15 Simatović Boris 16 Katušić Tea 17 Helja Ezher 18 Mlikota Vedrana 19 Turulja Dino 20 Palalija Safet 21 Ahatović Azra 22 Sabljica Džafer 23 Žilić Dina 24 Šatara Amer

BOSS: 1 Halilović Dževad 2 Lukač Rusmira 3 Kurtović Aziz 4 Beširević Bakir 5 Teskeredžić Tea 6 Veljan Salih 7 Alilović Mirsad 8 Šahinagić Mubera 9 Pilav Aida 10 Kurtović Enisa

SNSD: 1 Stanišić Maksim 2 Ješić Željka 3 Pušara Nevenka

Prva BH stranka: 1 Karić Mirsada

Laburisti: 1 Pezo Adi
VjecitiStudent

#239 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
Kako Reufa sinoć zalijepi :D :thumbup: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#240 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

Ovo plasenje zelenima u tradicionalno crvenoj opcini je strasno glup dio promidzbene kampanje. Nije me briga jel crven ili zelen kad je salter sala opcine muciliste gradjana u pravom smislu. Crvena opcina je dozvolila tajkunske bespravne neimarske poduhvate na racun tudje privatne imovine i njeni inspektori hladno odgovarali da ne smiju izaci na teren, jer se radi o kriminalcu. Crvena je opcinska vladavina dala Mdvor i Hiseta i Skenderiju urnisala. Upropastila zivote i egzistencije porodica. Crvena je lokalna vlast dovela opcinu u ocajno stanje gdje su djeciji parkovi i igralista narkomanska legla, a ljudi sa psihickim problemima nezbrinuti bolesnici koji se deru na balkonima.
O cemu pricamo? Za cim trebamo zaliti? Ovdje se rjesavaju svakodnevni ljudski gradjanski problemi, ne visoke politike. Necu glasati Ajnadzica, ali da je SDA ponbudila iole boljeg kandidata, bez da trepnem bih glasala samo da Becirevicevska politika konacno sjase i odhaje.
dječak sa šibicama

#241 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by dječak sa šibicama »

Ma pobjedjuje Nedzad, nema sumnje, da ima kladionica stavio bi milju maraka na njega.

Dok se ostali rastale, on dobija Cicin Han, Soukbunar, Nahorevo a i u urbanom dijelu uletice koji glas. U mojoj MZ, najveca u Sarajevu kazu, SDA dobija uvijek veliki broj glasova. Nema da fali rogaticana, visegradjana i ostalih graDZana.
Banksy

#242 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote:
Kako Reufa sinoć zalijepi :D :thumbup: :lol:
Je li, nisam vidjela, šta je rekao? :lol: :thumbup:

Odličan je, razbija im koncept i pokazuje da se i bez novca, ali iskreno i s puno srca, može privući pažnja. Da li se tako može ostvariti i rezultat, teško je predvidjeti. Jeste malo ''pomjeren'', otkačen i smiješan, ali je pošten i strastven, a narod to voli. Kako i sam kažeš, pored kriminalaca i profitera, građani sad bar imaju kandidata za kojeg se sa puno srca i obraza može glasati i to je pobjeda, bar u Tesliću.
VjecitiStudent

#243 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Kradem opis sa fb
Jedan od boljih momenata predizbornih debatica - kad se nezavisni kandidat Konstantin od Teslića obrušava na Reufa Bajrovića, prepranog u 6 voda političkih školica i međunarodnih donacija te pelcovanog sertifikatima, a što mu nije pomoglo da bar malo napuderiše svoj najcrnji mužjakizam pa je, pun sebe, izvalio: "Žene jednostavno nisu zainteresovane za politiku, to je fakat!" Kočina reakcija nije po pravilima političkih zombija i PR eksperata, ali je zlatna: potpuno prirodan refleks čestita stvorenja kad čuje notornu glupost - kakvo crno dokazivanje, oduzimaj riječ i ne daj progovorit. Nema tu rasprave, samo kuš!

Koči jedan mandat, pa nek i uprska... Halal unaprijed.
:D
DuckZz

#244 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by DuckZz »

ZA MENEEEEEE
Crvene_brigade

#245 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Crvene_brigade »

REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Predizborna utrka u Općini Centar: Ajnadžić u blagom vodstvu u odnosu na Bajrovića, ljevica razjedinjena

Istraživanja jedne relevantne međunarodne organizacije i njeni nezvanični rezultati donose nam uvid u dosadašnji tok predizborne utrke u Općini Centar, u kojoj kandidat koalicije SDA-SBB Nedžad Ajnadžić zauzima blago vodstvo sa 16 posto glasova, u odnosu na "drugoplasiranog" kandidata Građanskog saveza Reufa Bajrovića, koji prema rezultatima ankete ima 14 posto glasova.

Odmah potom dolazi Samer Rešidat sa devet posto glasova, Igor Kamočaji sa šest, Damir Nikšić s tri posto, Vlastimir Mijović s dva, Admir Bukva s jednim i Amer Bekan s nulom.

Rezultati istraživanja, također, na ilustrativan način pružaju uvid u razjedinjenost takozvane "ljevice" pod političkim nebom Bosne i Hercegovine, te na taj način potpomaže kandidatima iz stranaka s "nacionalnim" predznakom.

No, ono što je možda i najporazniji podatak predočene ankete jeste da 35 posto anketiranih ne zna kome će dati svoj glas na predstojećim Lokalnim izborima.

http://m.novi.ba/clanak/94811/predizbor ... zjedinjena
VjecitiStudent

#246 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Crvene_brigade wrote:REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Istraživanja jedne relevantne međunarodne organizacije i njeni nezvanični rezultati
:lol:

Kako možete ovako ofirno lagati?
biske

#247 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by biske »

dječak sa šibicama wrote:Ma pobjedjuje Nedzad, nema sumnje, da ima kladionica stavio bi milju maraka na njega.

Dok se ostali rastale, on dobija Cicin Han, Soukbunar, Nahorevo a i u urbanom dijelu uletice koji glas. U mojoj MZ, najveca u Sarajevu kazu, SDA dobija uvijek veliki broj glasova. Nema da fali rogaticana, visegradjana i ostalih graDZana.
smiješ li stavit stoju na ovo za soukbunar? odnosno ova četiri glasačka mjesta:
72 . 136A071 SOUKBUNAR 1 OŠ HASAN KAIMIJA, CICIN HAN 93
73 . 136A072 SOUKBUNAR 2 OŠ HASAN KAIMIJA, CICIN HAN 93
74 . 136A073 SOUKBUNAR 3 OŠ HASAN KAIMIJA, CICIN HAN 93
75 . 136A074 SOUKBUNAR 4 OŠ HASAN KAIMIJA, CICIN HAN 93
znači, ako u zbiru sva četiri bude on pobjednik dođem ti stoju. a ako ne bude, onda ti meni dođeš.
putokaz1

#248 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

anketa da Ajnadzić vodi je realna jer ostali su podiljeni
Banksy

#249 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

Istraživanja jedne relevantne međunarodne organizacije i njeni nezvanični rezultati

Ko su ovi, čiji je ovo portal?
VjecitiStudent

#250 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:

Ko su ovi, čiji je ovo portal?
U vlasništvu biznismena porijeklom iz SDP-a, posljednje radno mjesto Vuka Bačanovića. :D
Post Reply