Koga predstavlja Zeljko Komsic?
- JThomas
#26 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
ništa, treba uvesti oznake na ramenima konstitutivnih nacija, pa u skladu s tim ti daju i glasački listić. a red je da se i na ulici zna ko je ko.

-
dnaxy
#27 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
JThomas wrote:ništa, treba uvesti oznake na ramenima konstitutivnih nacija, pa u skladu s tim ti daju i glasački listić. a red je da se i na ulici zna ko je ko.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Maraschino
#28 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
@osa,
ja nisam glasao za radmanovica...
ne znam sta sada nije uredu...hoces da ti ja izglasam ivu miru jovica...
-
hadzofield
#29 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
Ja govorim za sebe licno glasao sam za covjeka ... uopste nisam ciljao na to da naskodim hrvatima...KREMEN wrote:
Pogresno si ti mene svatio skroz, hdz ili sda, igra slova sve isto s.... znas i sam na sto sam ja ciljao, dovoljno si pametan...
kako bi se ti osjecao da to Srbi izaberu podobnog.. nije uopce rijec o Komsicu, kad izaberes tako i Srbima i Bosnjacima ja cu ti se pokloniti..
iborni zakon je takav i mislim da ga treba promijeniti
na jednoj drugoj temi sam predlozio
da imamo 3 izborne jedinice
u jednu bi isle opcine sa bosnjackom vecinom, u drugu sa hrvatskom i u trecu sa srpskom vecinom
mislim da bi se na taj nacin mogle sprijeciti ovakve stvari
- and
#30 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
ovdje se miješaju babe i žabe.za komšića glasali bošnjaci,komšić predstavlja bošnjake....?
komšić je kandidovan za predsjedništvo kao član sdp-a i za njega su glasali članovi sdp-a i ne znam šta je tu nejasno i ilegalno.
ljudi imaju svoju stranku,glasače,a što se to ne podudara sa nečijim željama je druga stvar.
komšić je kandidovan za predsjedništvo kao član sdp-a i za njega su glasali članovi sdp-a i ne znam šta je tu nejasno i ilegalno.
ljudi imaju svoju stranku,glasače,a što se to ne podudara sa nečijim željama je druga stvar.
-
andrija2007
#31 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
Swami ji-a za visokog predstavnika! 
-
elSaik
#32 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
Neka mi neko citira član zakona koji kaže da ja kao Bošnjak moram glasati za Bošnjaka kandidata za člana Predsjedništva?!
- osa
#33 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
netko malo miksa postove, ja sam se obraćao hadži, ali kad već pitaš, pa u tome je poanta, ne treba bošnjak birati hrvatskog člana predsjedništva tj. ne bi trebao iako to izborno zakon omogućuje, a isto tako za se za tu funkciju ne bi trebao kandidirati kandidat koji nije hrvat ili ti misliš da je to moralno.Maraschino wrote:@osa,
-
dnaxy
#34 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
fali samo jos da kazes "HEIL HITLER"osa wrote:netko malo miksa postove, ja sam se obraćao hadži, ali kad već pitaš, pa u tome je poanta, ne treba bošnjak birati hrvatskog člana predsjedništva tj. ne bi trebao iako to izborno zakon omogućuje, a isto tako za se za tu funkciju ne bi trebao kandidirati kandidat koji nije hrvat ili ti misliš da je to moralno.Maraschino wrote:@osa,
- osa
#35 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
nema potrebe eto ti si rekao.dnaxy wrote:fali samo jos da kazes "HEIL HITLER"osa wrote:netko malo miksa postove, ja sam se obraćao hadži, ali kad već pitaš, pa u tome je poanta, ne treba bošnjak birati hrvatskog člana predsjedništva tj. ne bi trebao iako to izborno zakon omogućuje, a isto tako za se za tu funkciju ne bi trebao kandidirati kandidat koji nije hrvat ili ti misliš da je to moralno.Maraschino wrote:@osa,
-
zemo_online
#36 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
postoji li bosnjacki politicar za kojeg bi hrvati glasali u bih?
-
popajic
#37 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
Ovo jako puno govori o tebi...a nije kompliment !@osa
da li je pošten čovjek koji se nikad nije izjasnio hrvatom, koji se ponosi što ne govori hrvatski jezik, a koji se kandidira za hrvatskog člana predsjedništva, nije li takav postupak ako ništa malo licemjeran, kao uostalom i tvoj, ako si bošnjak a jesi, kako si došao na ideju da glasaš za hrvatskog člana presjedništva, bez obzira na tvoje mišljenje o toj osobi.
Zeljko je jednostavno normalan sto se danas kvalifikuje nenormalnim.
Zasto mislis da on ne predstavlja posteno Hrvate ?
Zato sto mu je dobrobit BIH ispred dobrobiti Hrvatske ? Ili zato sto nije dovoljno sovinista ?
20 god. prebrojavate krvna zrnca...kako vam se vise ne ogadi
Go Zeljko , Go
-
dnaxy
#38 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
pa sta cu kad je tebe strah iznjet svoje misljenje.na ovom forumu nisam vidio veceg licemjera od tebe.osa wrote:]
nema potrebe eto ti si rekao.
-
KREMEN
#39 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
Ovdje kad neko kaze istinu odma se svi salete da ga proglase fasistom, nacionalistom..jos ce i mene takvog napraviti..
a samo sam htio reci da su sebi Srbi izabrali, pa onda sebi Bosnjaci, pa se dosjetili i Hrvatima fasistima izabrati.pa pobogu oni su svi fasisti,
oni samo znaju izabrati fasistu..
a samo sam htio reci da su sebi Srbi izabrali, pa onda sebi Bosnjaci, pa se dosjetili i Hrvatima fasistima izabrati.pa pobogu oni su svi fasisti,
oni samo znaju izabrati fasistu..
-
homar
#40 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
U BiH već 20 godina kroz "nacionalne interese" se pljačka i krše demokratska prava građanina. Koncept "mene će predstavljati moj Hrvat ili Bošnjak ili Srbin" je katastrofalan za jedinstvo jedne države, normalno se postavlja pitanje kako to sprovesti a da ne bude diskriminacije građana. Nije mi poznato u svijetu da je zadovoljen princip nacionalni i građanski princip (princip demokratije). Dejtonski sporazum je eksperiment, a brzo se pokazalo da isti ima samo pozitivno "prekid neprijateljstava" a sve ostalo je nakaradno.
Kada bi se dozvolilo da se na cijelom prostoru BiH bira sva tri člana Presjedništva BiH (što je zahjev EU), donekle bi se pomirila ova dva principa nacionalni i građanski (demokratski). Tako ja kao Bošnjak mogu birati da me zastupa Srbin ili Hrvat, time bi imali neko normalno kolektivno tijelo, ovim bi se eliminisali nacionalisti iz vlasti, odnosno Bih bi mogla profunkcionisati kao normalna država.
Kada bi se dozvolilo da se na cijelom prostoru BiH bira sva tri člana Presjedništva BiH (što je zahjev EU), donekle bi se pomirila ova dva principa nacionalni i građanski (demokratski). Tako ja kao Bošnjak mogu birati da me zastupa Srbin ili Hrvat, time bi imali neko normalno kolektivno tijelo, ovim bi se eliminisali nacionalisti iz vlasti, odnosno Bih bi mogla profunkcionisati kao normalna država.
- osa
#41 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
da su ti srbi recimo izabrali abdića za bošnjačkog člana predsjedništva vjerojatno bi pjevao drukčiju pjesmu" go babo go" ili se varam.kako netko tko nije hrvat može pošteno predstavljati hrvate, kako se uopće može staviti u položaj nekog hrvata, kako može osjećati potrebe tog naroda ako nije taj?popajic wrote:Ovo jako puno govori o tebi...a nije kompliment !@osa
da li je pošten čovjek koji se nikad nije izjasnio hrvatom, koji se ponosi što ne govori hrvatski jezik, a koji se kandidira za hrvatskog člana predsjedništva, nije li takav postupak ako ništa malo licemjeran, kao uostalom i tvoj, ako si bošnjak a jesi, kako si došao na ideju da glasaš za hrvatskog člana presjedništva, bez obzira na tvoje mišljenje o toj osobi.
Zeljko je jednostavno normalan sto se danas kvalifikuje nenormalnim.
Zasto mislis da on ne predstavlja posteno Hrvate ?
Zato sto mu je dobrobit BIH ispred dobrobiti Hrvatske ? Ili zato sto nije dovoljno sovinista ?
20 god. prebrojavate krvna zrnca...kako vam se vise ne ogadi![]()
Go Zeljko , Go( ups...nisam Hrvat !)
- osa
#42 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
pa sa svoja dva "pišanja" na forumu malo toga si mogao i vidjeti, pričekaj bar nekoliko tisuća postova, pa onda ocjenjuj.dnaxy wrote:pa sta cu kad je tebe strah iznjet svoje misljenje.na ovom forumu nisam vidio veceg licemjera od tebe.osa wrote:]
-
dnaxy
#43 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
lol..koja glupost..sad je broj postova mjerodavan ko smije na forumu sta rec a ko ne smije..osa wrote:pa sa svoja dva "pišanja" na forumu malo toga si mogao i vidjeti, pričekaj bar nekoliko tisuća postova, pa onda ocjenjuj.dnaxy wrote:pa sta cu kad je tebe strah iznjet svoje misljenje.na ovom forumu nisam vidio veceg licemjera od tebe.osa wrote:]
nego za tvoju informaciju,sine moj, ovaj forum citam od 2005 god.i vjeruj nacito sam se dosta postova ( i tvojih).mislim da sam mjerodavan da te ocjenim.
u ni jednom postu od tebe nisam vidio neku pozitivu za neki suzivot.samo propagiras hrvatstvo,iznad svega hrvatstvo..to je bit tvojih postova..
- osa
#44 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
quote="osa"]
lol..koja glupost..sad je broj postova mjerodavan ko smije na forumu sta rec a ko ne smije..
nego za tvoju informaciju,sine moj, ovaj forum citam od 2005 god.i vjeruj nacito sam se dosta postova ( i tvojih).mislim da sam mjerodavan da te ocjenim.
u ni jednom postu od tebe nisam vidio neku pozitivu za neki suzivot.samo propagiras hrvatstvo,iznad svega hrvatstvo..to je bit tvojih postova..[/quote]
čitaš, a ne učestvuješ, to je već psihosocijalna problematika, nešto kao voajerstvo, prije bih rekao da se troluješ, veliš iznad svega hrvatstvo, pa šta bi hrvat trebao propagirati, bošnjaštvo, srpstvo ili nešto treće, a recept za suživot rekoh već milijun puta, tako ako stvarno čitaš, onda znaš.
pa sa svoja dva "pišanja" na forumu malo toga si mogao i vidjeti, pričekaj bar nekoliko tisuća postova, pa onda ocjenjuj.[/quote]dnaxy wrote:pa sta cu kad je tebe strah iznjet svoje misljenje.na ovom forumu nisam vidio veceg licemjera od tebe.osa wrote:]
lol..koja glupost..sad je broj postova mjerodavan ko smije na forumu sta rec a ko ne smije..
u ni jednom postu od tebe nisam vidio neku pozitivu za neki suzivot.samo propagiras hrvatstvo,iznad svega hrvatstvo..to je bit tvojih postova..[/quote]
čitaš, a ne učestvuješ, to je već psihosocijalna problematika, nešto kao voajerstvo, prije bih rekao da se troluješ, veliš iznad svega hrvatstvo, pa šta bi hrvat trebao propagirati, bošnjaštvo, srpstvo ili nešto treće, a recept za suživot rekoh već milijun puta, tako ako stvarno čitaš, onda znaš.
-
dnaxy
#45 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
wow,jos cu ispast neki psycho..hajd nemoj skrecat sa teme.koga to interesuje sta ja radim..demokratija ,ima pravo da radi ko sta hoce dok ne ugrozava onog drugog..tako ako mi je ceif citat,onda pusti me da citam..osa wrote: čitaš, a ne učestvuješ, to je već psihosocijalna problematika, nešto kao voajerstvo, prije bih rekao da se troluješ, veliš iznad svega hrvatstvo, pa šta bi hrvat trebao propagirati, bošnjaštvo, srpstvo ili nešto treće, a recept za suživot rekoh već milijun puta, tako ako stvarno čitaš, onda znaš.
kao prvo mi smo svi ljudi ,tako da bi trebali propagirat ljudstvo,pa tek onda ostalo..kao drugo mislim da imas krizu identiteta..
po tvome misljenju treba birat ivu miru samo sto je hrvat ,a sto je on kreten nad kretenima to nije bitno..on je hrvat njemu se prasta ,jer on je hrvat..a da je on pametan ko sto nije,i da zeli dobro za sve nas ja bi i njega biro jer bit je u tome da nama bude bolje a ne da se ubijamo i djelimo..to je ono sto ti neces moc nikad shvatit.
recept za suzivot bi bio ,svaka nacija u svoj tor,i onda napravit velike zidove oko toga i nedo bog da se kako pomijesamo..to je tvoj recept..
-
spokojan
#46 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
polako ljudi.
Prvo, naveo sam da mi se komsic cini kao ok covjek i korektan politicar. Medjutim, pitanje glasi: je li posteno da, dok postoji nacionalni kljuc u troclanom predsjednistvu, da su objektivno izabrani srbin i bosnjak zbilja izraz volje vecine svog naroda, dok je izabrani hrvat izraz volje manjeg djela bosnjackog naroda, ali jos vaznije je da nije izraz volje naroda (hrvata) po cijem je kljucu dobio priliku.
Pitam se kakav motiv ima netko tko se ne osjeca hrvatom glasati za kandidata koji bi po vazecim zakonima moze uci u predsjednistvo samo ako se izjasni kao hrvat, a jos vece pitanje je kako netko ima zeludac prijaviti se kao hrvatski kandidat, ako se ne osjeca hrvatom.
Prvo, naveo sam da mi se komsic cini kao ok covjek i korektan politicar. Medjutim, pitanje glasi: je li posteno da, dok postoji nacionalni kljuc u troclanom predsjednistvu, da su objektivno izabrani srbin i bosnjak zbilja izraz volje vecine svog naroda, dok je izabrani hrvat izraz volje manjeg djela bosnjackog naroda, ali jos vaznije je da nije izraz volje naroda (hrvata) po cijem je kljucu dobio priliku.
Pitam se kakav motiv ima netko tko se ne osjeca hrvatom glasati za kandidata koji bi po vazecim zakonima moze uci u predsjednistvo samo ako se izjasni kao hrvat, a jos vece pitanje je kako netko ima zeludac prijaviti se kao hrvatski kandidat, ako se ne osjeca hrvatom.
-
andrija2007
#47 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
Koga predstavlja Zeljko Komsic? Garant onog Swamija! 
- osa
#48 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
kad nađeš negdje da sam ja napisao da treba birati jovića svaka ti čast, veliš zato što je hrvat, pa tko bi trebao predstavljati hrvate u predsjedništvu, srbin ili današnji predstavnik-bošnjak, misliš li da bi dodik dobro predstavljao bošnjake u predsjedništvu, vjerojatno ne misliš, zato ne želi drugima ono što ne želiš sebi, ja shvaćam da je bošnjacima drago što je komšić u predsjedništvu pa bolje je imati dva predstavnika nego jednog i iskreno reci zašto se želiš mješati s nekim tko to ne želi s tobom, da li bi oženio ženu koja te ne želi i ne voli.dnaxy wrote:wow,jos cu ispast neki psycho..hajd nemoj skrecat sa teme.koga to interesuje sta ja radim..demokratija ,ima pravo da radi ko sta hoce dok ne ugrozava onog drugog..tako ako mi je ceif citat,onda pusti me da citam..osa wrote: čitaš, a ne učestvuješ, to je već psihosocijalna problematika, nešto kao voajerstvo, prije bih rekao da se troluješ, veliš iznad svega hrvatstvo, pa šta bi hrvat trebao propagirati, bošnjaštvo, srpstvo ili nešto treće, a recept za suživot rekoh već milijun puta, tako ako stvarno čitaš, onda znaš.
kao prvo mi smo svi ljudi ,tako da bi trebali propagirat ljudstvo,pa tek onda ostalo..kao drugo mislim da imas krizu identiteta..
po tvome misljenju treba birat ivu miru samo sto je hrvat ,a sto je on kreten nad kretenima to nije bitno..on je hrvat njemu se prasta ,jer on je hrvat..a da je on pametan ko sto nije,i da zeli dobro za sve nas ja bi i njega biro jer bit je u tome da nama bude bolje a ne da se ubijamo i djelimo..to je ono sto ti neces moc nikad shvatit.
recept za suzivot bi bio ,svaka nacija u svoj tor,i onda napravit velike zidove oko toga i nedo bog da se kako pomijesamo..to je tvoj recept..
-
sarkić ajid-paša
#49 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
A kako bi komentarisao da se slovenci izabrali srbina za gradonacelnika Ljubljane.
Zoran jankovic je porijeklom iz Smederava
Zoran jankovic je porijeklom iz Smederava
- draganbl
#50 Re: Koga predstavlja Zeljko Komsic?
Željko Komšić je najbolji primjer bošnjačke majorizacije koja Srbe i Hrvate okreće protiv BiH.spokojan wrote:polako ljudi.