Koga moram j.... da iznajmim PSX 2

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
leeloo

#1 Koga moram j.... da iznajmim PSX 2

Post by leeloo »

Već 3 subote pokušavam da iznajmim PSX 2, ali mi ta radnja ne polazi za rukom... Ili me izrade ko levata, ili neće da dostavljaju na Dobrinju.

Pa j***** mater više....

Treba mi savjet: Kako uspješno iznajmiti PSX 2 iduće subote?
helo

Post by helo »

Znaš kako češ daj nekoj ženskoj osobi kao npr (Mami) da ti ona naruci PlayStation jer je drugćije kada neka ženska osoba narući sony nego iko drugi znam jer i ja sam ih iznajmljivao.Ako ti to ne upali evo ti broj moj ja ču ti ga iznajmiti :-D 061275464
leeloo

Post by leeloo »

Vidiš zanimljivo... no teorija ti pada u vodu. Ja sam žensko. Zanimljivo je i da su mi postavili pitanje... jesu li ti roditelji kući? :roll:

Malo mi je glupo da meni, osobi od 26 godina mama naručuje PS.

I da... Postavili su mi pitanje.... znaš li ti rukovati sa PS..... k'o da je kombajn jebote...
asixx

Post by asixx »

Koga moram j.... da iznajmim PSX 2
mene..:D
Lisac

Post by Lisac »

prije no budesh prisiljena primjeniti ochajnichke mjere :D :D probaj se obratiti za pomoc braci shenderovic (ako opet nisu u muriji) :D :D kod njih se mozhe naruchiti :D i ne samo kod njih :D :D cijena, sitnica :D :D

ako ne upali ta varijanta imam josh ideja :D :D zabavnih naravno :D
Bas_ta

Post by Bas_ta »

Lisac wrote:prije no budesh prisiljena primjeniti ochajnichke mjere :D :D probaj se obratiti za pomoc braci shenderovic (ako opet nisu u muriji) :D :D kod njih se mozhe naruchiti :D i ne samo kod njih :D :D cijena, sitnica :D :D

ako ne upali ta varijanta imam josh ideja :D :D zabavnih naravno :D
Jes' da je jedan umro, ali ... :sad: :-?
Lisac

Post by Lisac »

ali ostala su josh dvojica (iako je jedan ok), a 'shootiranje' se mora nekako financirati zar ne?
Post Reply