I zasto?
Koga laze telekom?
-
hananah
#1 Koga laze telekom?
Mjesecima se najavljuje poskupljenje mijesnih razgovora a pojeftinjenje medjunarodnih! Na kraju, npr, minut razgovora sa Hrvatskom ce biti 3x skuplji od 1.novembra nego do sad
Koga oni lazu, kradu i varaju?
I zasto?
I zasto?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Kako 3-x
...koja je stara a koja nova cijena?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Koga laze telekom?
pa hrvatska je ipak domovina trecine DRZAVLJANA ove zemlje...zato i mora biti skupljehananah wrote:Mjesecima se najavljuje poskupljenje mijesnih razgovora a pojeftinjenje medjunarodnih! Na kraju, npr, minut razgovora sa Hrvatskom ce biti 3x skuplji od 1.novembra nego do sadKoga oni lazu, kradu i varaju?
I zasto?
ma hano, sta ocekujes? ja izvrsila prenaplatu 20 KM i nigdje uracunali nisu...pa onda prepracunali...pa dok se skontaju, meni ce iskljuciti telefon (radi racuna od 11KM koje necu da platim jer sam preplatila) pa ce mi naplatiti 9 KM ponovno ukljucenje...i sve tako....
-
hananah
Ono cemu se ja Mirci nadam da ce se uskoro pojaviti novi realan i posten provajder koji ne financira ni jednu nacionalnu stranku kao sto to radi BH telekom sa ledja naroda 
A ako to ne bude, odoh ja u moju lijepu Hrvatsku gdje mi nece trebati 0,80 km plus porez da cujem drage mi ljude
A ako to ne bude, odoh ja u moju lijepu Hrvatsku gdje mi nece trebati 0,80 km plus porez da cujem drage mi ljude
-
Blahy
hananah wrote:Ono cemu se ja Mirci nadam da ce se uskoro pojaviti novi realan i posten provajder koji ne financira ni jednu nacionalnu stranku kao sto to radi BH telekom sa ledja naroda
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
gdje cu ja u klinachananah wrote:Ono cemu se ja Mirci nadam da ce se uskoro pojaviti novi realan i posten provajder koji ne financira ni jednu nacionalnu stranku kao sto to radi BH telekom sa ledja naroda
ebem ti telefon i ko ga izmisli...
- daduli_sa
Ako je jedino telefon bio taj koji te drzi da ne odes u lijepu svoju onda zaista molim BH Telekom da se potrudi da ti "oduzme" i taj argument iz ruku...hananah wrote:Ono cemu se ja Mirci nadam da ce se uskoro pojaviti novi realan i posten provajder koji ne financira ni jednu nacionalnu stranku kao sto to radi BH telekom sa ledja naroda
-
HOOLIGANS
Ma idi u Afriku ako hoceshananah wrote:Ono cemu se ja Mirci nadam da ce se uskoro pojaviti novi realan i posten provajder koji ne financira ni jednu nacionalnu stranku kao sto to radi BH telekom sa ledja naroda
.ebi se i Ti i tvoja lijepa